... aromaer enn andre arter. Bruk: Det er mulig å spise våre ville fiken som de er for en snack, eller å kutte dem for matlaging. De kan også blandes i infusjoner, syltetøy eller til og med kaker. De passer veldig godt med en salt rett som and. Du kan også rehydrere dem for å få en mer saftig konsistens. Oppskriftideer: Infusjon av fiken og kamille, andebryst med fiken, fiken- og hasselnøttkake. KARTONG: 7Kg...
Portefølje (45)
Frankrike, Castelnaudary
...Skivet vakuumpakket andebryst 100% hjemmelaget Ingredienser: Andebryst, salt, pepper… OG DET ER ALT! 59,00 €/kg Minimum netto vekt på 100 g. VEKT: 21 kg...
Portefølje (37)
Frankrike, Castelnaudary
...Balsamicoeddik tilfører en søt syrlighet, en søt-syrlig smak som vekker fiken. Selvfølgelig med foie gras og alle typer ost: blåmuggost, sauemelk, geitemelk eller Comté. Inspirerende i en aperitiffskje med tørket andebryst.
Portefølje (56)
Frankrike, Soreze
... en yoghurtmaskin) og en enkel sprøytepose gjør det mulig å lage urtesausisser, en enkel treskje for brød som er verdig de største bakerne... Med denne boken som presenterer 50 oppskrifter, vil du enkelt kunne lage hjemmelaget brød av alle slag, smør, yoghurt og ost, krydder, juice, sirup, glass uten maskiner! Du vil også prøve deg på noen "vovede" oppskrifter - røkt laks med te, tørket andebryst...
Portefølje (195)
Frankrike, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Vår største salg. Fuglesalami, uten svinekjøtt, 60 % kalkun, 40 % and, et avhengighetsskapende produkt med andefett og aromaer som minner om smaken av foie gras kombinert med tørket andebryst (det er vår cola av tørr salami). Salami på 480g og 50 cm. Veldig attraktiv pris. Dette er vårt uunnværlige produkt. Ikke nøl med å be om vår produktkatalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Rungis
COURTIN HERVOUET: din spesialist på fjærfe og vilt, beliggende i Rungis. Selskapet COURTIN HERVOUET tilbyr et omfattende utvalg av fjærfe, foie gras og vilt. And, kylling, høne, hane, kalkun, kanin, smågris, lam, due, vi er eksperter på kvalitetsprodukter (merker, betegnelser, utvalgte oppdrett) og lokale produkter (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Vårt utvalg av fjærfe: Volaill...
Portefølje (62)
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play