Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Den mørke mahognyfargen og glansen av Pommeau de Normandie er bemerkelsesverdige. Aromaet er elegant, mykt og behagelig med konfiterte noter av ingefærbrød og svisker. På smak er den rund og myk, og frigjør aromaer av kokte frukter med en balansert og kompleks avslutning. Servert kald, finner den sin plass som aperitiff, med oster fra Normandie og til en dessert. Bruttovekt: 1100g Vekt av esken med 6: 7kg...
Portefølje (57)
... fyldig og kraftig vin, representativ for prestisjen til våre viner fra Bordeaux. VINIFIKASJON Tradisjonell i ståltanker. DRUESORTER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon SMAKSOPPLEVELSE Dyp, glitrende granatrød farge. Fruktig aroma med hint av solbær, bjørnebær og surkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. MAT- OG VINPARING Nyt den sammen med en faux-filet av storfekjøtt, en svinefilet med svisker eller en modnet ost. 18°C. UTMERKELSER 2012: Bronsemedalje IWC 2013...
Portefølje (96)
Frankrike, Bordeaux
... hovedsakelig leirholdig og kalkholdig.\n\nDégustation\nDenne vinen har en strålende rød farge og uttrykker deilige og intense aromaer, med noter av røde frukter (jordbær, bringebær, kirsebær), støttet av aksenter av lakris, lær, svisker og krydder. I munnen er den elegant og kraftig, fløyelsmyk og generøs, med styrke og kompleksitet.\n\nAlkohol: 14% vol.\nDruetyper: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2022"}...
Portefølje (93)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
...Vår Bas Armagnac VSOP på 40° er en blanding av flere årganger som har blitt lagret på eikfat i minimum 8 år. Med en topasaktig ravfarge med bronseaktige refleksjoner, tilbyr den en behagelig duft med noter av safran, lett pepper, kokosnøtt og glaserte plommer. På smak gir den en stor følelse av friskhet med aromaer av svisker og mandler, samtidig som den opprettholder en veldig fin balanse. Leveres med et etui, er det et perfekt valg for armagnac-entusiaster som søker en raffinert smaksopplevelse.
Portefølje (51)
...Andre emballinger VRAC og SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Forankret i det kulinariske arven fra Sørvest-Frankrike, er svisken den perfekte helse-godbit. En perfekt kombinasjon av diett og smak, kommer VIJAYA svisker direkte fra Sørvest-Frankrike. Referanse:11201...
Portefølje (123)
Frankrike, Condom
...Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR...
Portefølje (66)
Frankrike, Fongrave
LA PRUNERAIE CHASSAT er en produsent og bearbeider av prunes d’Agen med IGP-betegnelse i kommunen Fongrave, midt i Lot-et-Garonne, 30 km fra Agen. Vi har produsert prunes i 4 generasjoner, og vi har bearbeidet og solgt dem i 30 år. Vi produserer i ånden og på måtene til våre forfedre, "det svarte gullet" var navnet for noen år siden, nå snakker vi om en tørket eller myk frukt, som gir energi, vit...
Portefølje (24)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000017416 Ingredienser : Kornflak* (havre*, hvete*, bygg*, rug*), frukt* 31% (hasselnøtter*, rosiner* 7% [rosiner*, solsikkeolje*], fiken* 7% [fiken*, rismel*], epler* 4%, svisker* 3% [svisker*, rismel*], aprikoser* 2% [aprikoser*, rismel*]), kornpuff* (ris*, hvete*, havre*, bygg*, dehydrert byggmaltsirup*). * Ingredienser fra Økologisk Landbruk.
Portefølje (114)
Frankrike, Gontaud De Nogaret
Vi er franske produsenter av økologiske nøtter og høykvalitetsderivater som skrelte, pulver, blancherte osv. Alle våre nøtter produseres i våre frukthager som er i overgang til økologisk drift. Vi produserer utmerkede økologiske nøtter og skrelte nøtter som er bra for helsen til alle. Vi markedsfører våre produkter i store volum, fra 100 kg til 6 tonn, både i Frankrike og til eksport. Våre mål: ...
Portefølje (13)
...sitron, fiken, mandarin, appelsin, pære, eple, svisker, hakkede mandler, hasselnøttmel, rosiner, honning, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektin.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0.5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Hvorav mettet fett < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Totalt fruktinnhold:","Cette délicieuse confiture est un mélange harmonieux de fruits et d’épices...
Portefølje (46)
Frankrike, Marseille Cedex 14
...peanøtter, bønner, mais, blandinger, hasselnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, gresskarfrø, solsikkefrø, kikerter. Tørkede frukter: myke frukter, eksotiske frukter, fiken, aprikoser, svisker, dadler, rosiner. Tørkede grønnsaker: knust hvete, bønner, linser, bønner, mais, bygg, erter, ris. Hermetikk: ferdigretter, hermetiske grønnsaker, variasjoner, puréer, tomater. Oliven og krydder: oliven på boks, oliven på glass, oljer, krydder, sauser, krydder.
Portefølje (10)
Frankrike, PARIS
...Denne eksepsjonelle roséen med lett og intens mousse gir plass til en klar og lys rosé. Veldig aromatisk på nesen med noter av svisker og delikat blandede mørke frukter med lakris, har den en livlig og svært fin struktur i munnen. Den kremete smaken og mandarinfinishen gir deg en flott vedvarende smak på slutten av smakingen. Ideell følgesvenn til et måltid med kalv eller sushi eller rød tunfisk. 93% Pinot Noir og 7% champagnervin. Sølvmedalje ved verdensmesterskapet i Rosé 2013.
Portefølje (4)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...Ingefærbrød med svisker 250g, Honning fra regionen Centre 50%, hvetemel og rugmel fra Sologne (gluten), vann, egg, smør, svisker 5%, bakepulver natron, havsalt fra Guérande, stjerneanis, kardemomme, kanel, nellik, armagnac 0.2%. Finn alle våre oppskrifter med ingefærbrød på bloggen vår! Laget i et verksted som bruker nøtter. Oppbevares tørt og beskyttet mot varme. Næringsinformasjon per 100 g...
Portefølje (28)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikasjon: Høsting uten stilker, lang maserasjon i rustfritt stål, deretter lagring på franske eikefat. Skinnende farge, granatrød Intens og rik duft, brente, vaniljeaktige og lakrisaromaer ledsaget av modne frukter som svisker. I munnen er tanninene silkeaktige og godt integrerte. Druemiks: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Portefølje (8)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: For en opplevelse dette årgangen 1985! Denne søte naturlige rødvinen har gjennomgått en oksidativ modning utendørs i 1 år i dame-jeanne, etterfulgt av 27 år (!) i eikefat. Resultatet er en unik cuvée med en teglrød farge, hvor aromaer av svisker og syltede mørke frukter blandes med noter av moka, kakao, tørkede fiken, nøtter og pepper i en sublim balanse. En flaske å nyte sammen med...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
...Smaksprøve myk og smakfull angrep (ferske bringebær, kirsebær og svisker) ledsaget av noter av vaniljesjokolade i avslutningen Vinifikasjon høsting i overmodning, lagring i 8 måneder Alkoholinnhold: 15% Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Domaine Sainte Luchaire Appellasjon: Pays d'Oc Årgang: 2018 Druetype: Merlot Kultur: Fornuftig Etikett: Beskyttet geografisk betegnelse...
Portefølje (190)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Åpen duft med noter av kirsebær og svisker. Frisk angrep, noter av fiken og karamell. Tøff avslutning. Domaine: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appellation: CHAMPAGNE Region: CHAMPAGNE Farge: Hvit Druetyper: 37% Meunier, 63% Pinot Noir Dyrkingsmetode: Økologisk konvertering Innhold: 75cl Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
Frankrike, Objat
... med lever, paier med kastanjer og lever - Ferdigretter: andepaupietter med lever, fylte kål med lever, andestuing med steinsopp, cassoulet med andekonfit, andekonfit, gåsekonfit, tilberedt steinsopp - Regionale paier: corrézien-pai, pai med svisker og lever, skogs-terrin, terrin med 2 oliven og lever - Røkt magret, ande- og gåsegjester, assortert salat - Gaveesker og tilpassede bedriftsgaver - Produksjon av konserver etter din oppskrift med personlig merking.
Portefølje (7)
Frankrike, Montayral
Selskapet ROUCADIL er spesialisert og anerkjent innen bevaring og distribusjon av svisker, sjokoladegodteri, armagnac, sviskekrem, myke frukter, tørkede aprikoser og valnøtter fra Périgord. Huset Roucadil, produsent og bearbeider i hjertet av sviskeområdet i Agen. Beliggende midt i sviskeområdet, har Maison Roucadil i over 120 år videreført et håndverk som er overlevert fra generasjon til generasjon.
Import og distribusjon av tørket frukt og fine viner fra Argentina. Et utvalg av rosiner, svisker, valnøtter, mandler, pistasjnøtter, tørkede ferskener og tørkede pærer fra Andesfjellene. Vi er produsenter og handelsmenn innen import og eksport, spesialisert på sunne og økologisk ansvarlige matvarer fra Argentina. Våre merker: La Vallée Enchantée og TIERRA DEL CONDOR. Oppdag vårt utvalg av argentinske viner distribuert i Europa og USA: Tierra del condor: Malbec, Bonarda, Cabernet Sauvignon, Torrontés.
Frankrike, Carquefou
... konfitert svinekjeve med biter av andelever med kantareller, terrine av kalvebrissel med moriller. * Hvitpølse i gammel stil med sopp, andelever, laks, kamskjell Vinterserie: * Pølsemakeri i gammel stil: Toulouse-pølse * Halvsalt: skaft, bryst, skulder * Røking i gammel stil: pølse, skaft, bryst, skulder * Slakterspesialiteter: steker (Orloff, bacon, røkt, med svisker...) Sommerserie: * Pølsemakeri i gammel stil: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, kjøttdeig, farse, grillchorizo, filet mignon...
Frankrike, Casseneuil
MAITRE PRUNILLE er spesialisten på svisker, tørket frukt og myke frukter. MAITRE PRUNILLE garanterer en overlegen organoleptisk kvalitet og total sporbarhet for det beste av frukten. MAITRE PRUNILLE leverer til næringsmiddelindustrien, serveringsbransjen, frukt- og grønnsaksforhandlere, ...
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Le Mas D'agenais
...Ligger i Lot-et-Garonne i hjertet av det gastronomiske Sørvest-Frankrike, mellom Périgord og Baskerland, er vårt familieforetak dedikert til å bevare en århundregammel kulinarisk tradisjon. Grunnlagt i 1956 i Mas d'Agenais, fokuserer vi på å opprettholde den ancestrale kvaliteten i tråd med moderne standarder. I dag har vi spesialisert oss på nye, originale og atypiske terriner: Terrine med brenneslespirer, terrine petit Agenais med svisker, en annen med soltørkede tomater og 3 typer paprika,…...
Frankrike, Tombeboeuf
... - de kokes ved lav temperatur for å unngå karamellisering av sviskene - sviskene blir ikke dehydrert fordi de oppbevares i kalde rom. - posene blir pasteurisert rett før levering. I tillegg til sortimentet av svisker tilbyr vi Mirabelle-svisker, kalt "Mirabelle Delights". Små naturlige godterier uten tilsatt sukker. Mirabelle Delights er et sjeldent produkt på markedet. Vi selger det i poser på 250 gram. Vårt sortiment utvides med sviskepuré, pakket i glass på 335 gram.
Frankrike, Nancy
Hei Vårt selskap er en stor leverandør og produsent av nøtter og tørket frukt, beste kvalitet, veldig god pris. - Plommer - Tørkede ferskener - Tørkede aprikoser - Tørkede svisker - Kvalitetsvalnøtter - Pistachene er veldig fete og deilige Salg på minst 25 tonn. Billige priser, utmerket kvalitet. For mer informasjon om priser og for å se bilder av produktene våre, kontakt oss på: Mobil og WhatsApp: +33640096554...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play