Frankrike, Arengosse
... perfekt base for vår kreation. Rødvin av Kvalitet: Infusjonen av rødvin tilfører en aromatisk dybde, og skaper en symfoni av smaker i hvert korn av salt. Ferske Sjalottløk: Sjalottløken, nøye utvalgt, gir en deilig subtil løknotat til denne blandingen. Anbefalt Bruk: Grillkjøtt: Dryss rikelig over biffene, grillmat og fjærfe for en eksplosjon av smaker. Gourmetsalater: Tilsett et dryss for å heve smaken av salatene. Referanse:SEL0016...
Portefølje (200)
Frankrike, Avignon
...Den økologiske sjalotten, med det latinske navnet Allium Cepa, dyrkes for sin løk og tilhører familien Amaryllidaceae. FRDP etablerer produksjonslinjer for økologisk sjalott hos nøye utvalgte bønder. Den ferske økologiske sjalotten tørkes, skrelles, vaskes, kuttes og fryses ned med IQF-metoden. Økologisk sjalott: 100% Total energi: 48 Kcal 204 kJ Kostfiber: 2,6 g Proteiner: 1,8 g Salt: Spor...
Portefølje (105)
Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Betterave* (76%), geitost fra gård* (8%) (geitemelk*, løpe, melkesyrebakterier), solsikkeolje*, eplecidereddik*, sjalottløk*, salt, rismel*, hvit pepper*. * Ingrediens fra økologisk landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på skiver av brød (med korn eller naturell), du kan også pynte brødskivene med andre ingredienser som frø, spirer eller krydder. Plasser glasset i kjøleskapet en...
Portefølje (37)
Frankrike, Mietesheim
...La Moutarde spéciale Palette à la Diable er den viktigste ingrediensen for å heve din tilberedning. Denne sennepen er laget spesielt for å dekke kjøtt og holde seg under tilberedning. Denne verdifulle matlagingshjelpen gjør det mulig å krydre rettene for restaurantbransjen og slaktere. Ingredienser: Vann, sennepsfrø, eddik, hvetemel, salt, persille, sjalottløk, krydder, aromaer, konserveringsmiddel: natriumbisulfitt.
Portefølje (80)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play