Frankrike, Merville
... honningaktig preg, godteri, det er en karamell som er lite karamellisert - tradisjonell karamell, standard karamellsmak som man lett tenker på, ofte brukt som topping og saus - kraftig karamell, med en veldig uttalt smak, brukt i blandinger i småkaker eller meieriprodukter for å oppnå en god karamellsmak. HOVEDAPPLIKASJONER: - Melkedesserter - Plantebaserte desserter - Iskrem - Småkaker - Kaker - Sauser - Topping - Konfekt...
Portefølje (7)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Sauser, smør og salte og søte krydder i IQF-frosne piller • Fra 2,2 til 32 g, i 2 eller 3 dimensjoner • Varierte former APPLIKASJONER • Fyll til panerte produkter (fisk, fjærfe, annet kjøtt…) • Frosne ferdigretter (fisk, kjøtt, grønnsaker, stekte retter) • Dekor og krydder på stykker av fjærfe, kjøtt eller fisk • Pizza-topping • Smeltende hjerte for salte eller søte kaker FORPAKNING...
Portefølje (9)
Frankrike, Feurs
...Aromatisk karamell er en væske eller fast stoff i farge fra lys brun til mørk brun, som utelukkende oppnås ved kontrollert varmebehandling av sukkerarter, og hvis hovedformål er å aromatisere matvarer. Aromatisk karamell kan tyknes, nøytraliseres, aromatiseres, og finnes i form av pulver, biter eller væske, og er også tilgjengelig i økologisk variant. Mulige bruksområder: - MEIERIPRODUKTER - ISKREM - AROMABÆRER - KAKER & BAKEMIDLER - SAUSER & FERDIGRETTER - APERITIVER & LIKØRER...
Portefølje (6)
Frankrike, Rungis
...Golden Choice rosiner fra Sør-Afrika for de som elsker dem i kaker, boller, sauser eller bare til å knaske på... Skynd deg, spis dem! Den gyldne gule fargen stråler av sol! Den fruktige smaken med en lett syrlighet gjør dette til et kvalitetsprodukt som passer til enhver tid på dagen. Kilde til 4 ganger så mange sporstoffer (kalsium, jern, magnesium, kalium) som ferske druer, er det også en utmerket kilde til B-vitaminer og fiber, som bidrar til å lette fordøyelsen. Men det er også en kilde til antioksidanter som beskytter hjertet, mineraler og karbohydrater.
Portefølje (249)
Frankrike, Ostwald
... meltyper, i dine deiger til brød/kaker, i dine søte og salte retter, for å tykne sauser, i en smoothie eller en proteinshake. Oppbevaring: I en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumeres innen tre måneder etter åpning eller oppbevares kaldt. *Allergener: Kan inneholde spor av gluten. Yuka vurdering: 100/100 Innhold 250g til 25kg Pakking per 10 Energi: 308 kcal Fett: 10,1 g Hvorav mettet fett: 1,2 g Hvorav enumettet fett: 1,6 g Hvorav flerumettet fett: 6,9 g hvorav omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g Hvorav sukker: 2,5 g Kostfiber: 41,9 g Proteiner: 30,9 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernæringsverdi. Kornstørrelsen på vårt mel gjør det enkelt å bruke i hverdagen. Dra nytte av alle fordelene med frøene samtidig som du beholder dine matlagingsvaner. Bruk: alene eller i blanding til alle dine salte eller søte retter: kaker, quicher, pannekaker, sauser, kremer, brød…...
Portefølje (15)
Frankrike, Ham
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak. Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røkt fisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy. Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg. Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskjeer dillfrø Saften av en sitron Salt og pepper etter smak 2 spiseskjeer olivenolje Referanse: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portefølje (127)
Frankrike, Livry Gargan
... emballører som samarbeider med bønder i Gaziantep İslahiye-regionen i Tyrkia, og som ansetter kvinnelige arbeidere. Vi går aldri på kompromiss med prinsippene om kvalitet, helse og hygiene, og vi har sertifikatene ISO 22000-2018 (Food Safety Management) og Halal Food for det amerikanske markedet, samt FDA. Vår fabrikk bruker en høyteknologisk produksjonslinje. Vi eksporterer til land som Midtøsten, Afrika, England, Tyskland, Turkmenistan, Østerrike, Belgia, Sverige, Norge, USA, Bulgaria og Romania, blant andre. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (46)
Frankrike, Malataverne
... ved å søke å tilby deg originale og overraskende retter at vårt sortiment, som ikke er tilgjengelig i storsalg, spenner fra potetgull laget i kjele, til håndlaget nougatkake, inkludert limonade, uten å glemme våre grønnsakskonserver, våre økologiske supper, våre terriner, våre utsøkte kaker eller våre guddommelige tapenader. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (188)
Frankrike, Biguglia
...-spesialiteter, sauser og krydder, aromatiserte salter). « O Mà! » hevder tydelig sine korsikanske røtter med et kvalitetsutvalg basert på råvarer fra øyas vakre terroir, og merket fortsetter å produsere på en håndverksmessig måte. "O Mà Gourmandises" er et livsverk. Drevet av morsarven og kjærligheten til smak, er Jean-Michel Querci en selvlært kokk som alltid har hatt ønsket om å heve produktene fra...
Portefølje (68)
Frankrike, Bergerac
...Implementering av total sporbarhet for produktene (HACCP-standard) for bedre matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og en utdyping av produktsortimentet, har gjort det mulig å utvide kundebasen til prestisjetunge varehus og eksport. Alimentation Fine de France tilbyr i dag, under sine merker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et utvalg av mer enn 1200 anerkjente kvalitetsprodukter, som fornyes hvert halvår med tilførsel av originale og eksklusive nyheter som Selôvin.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play