Frankrike, Torcy Le Petit
... krummen av det ferdige produktet: Karamell Bruk: Tilsett spirte hvetegryn i mengden 20 til 25% per kg eltet deig på slutten av eltingen I hvilken type deig kan Germinov tilsettes: Baguette, tradisjonelt brød, rugbrød. Tendrarom kan tilsettes i typer brøddeig Emballasje: 10 kg bøtte Best før: 9 måneder...
Portefølje (18)
Frankrike, Aix En Provence
Roger Sarret, sønn av baker, å produsere biscottes handler først og fremst om å tilby en glemt følelse, en glede fra før årene med avholdenhet, å lære på nytt og tørre å nyte disse små daglige gledene igjen. 65 år senere er Roger fortsatt her, hans kunder, tro mot kvaliteten, har utviklet seg, og den håndverksmessige produksjonen har økt uten å miste sine kvalitetskriterier. I dag, for Rogers arvi...
Portefølje (31)
Frankrike, Bayonne
Opprettet i 1994, OKIN, som betyr "baker" på baskisk, er en familiebedrift som ligger på den baskiske kysten. Vi er utelukkende bakere. Siden vår oppstart for 25 år siden, og fortsatt i dag, forblir vi tro mot brødet. Brød er maten vi tror på og som er grunnlaget for kostholdet vårt. Vi fortsetter å utvikle oss, ved å ta vare på hver detalj av våre mest klassiske brød, samtidig som vi streber ette...
Portefølje (44)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Spinat*(55%), potet*, Salers* **AOP (rå melk fra ku* **, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(15%), vann, solsikkeolje*, salt, rismel*, hvitløk*, hvit pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på skiver av rugbrød eller på en tradisjonell baguette. Du kan også pynte smørbrødene med andre ingredienser som frø, spirer eller krydder...
Portefølje (37)
Frankrike, Lomme
...Fra klassisk fullkornsbrød til originale kli- og rugbrød, tilbyr NOVEPAN deg forskjellige oppskrifter for å supplere ditt utvalg av hvitt brød.
Portefølje (9)
Frankrike, Royaumeix
I Royaumeix dyrker vi korn – hvete, rug og spelt – som vi maler til mel i vår håndverksmølle med stein. Denne produksjonen gjør det mulig å lage våre ulike produkter, naturlige brød eller brød med frø, som formes for hånd og stekes i en vedfyrt ovn, samt boller og mel. Spesialiteter: Naturlige hvete- og frøbrød, speltbrød, rugbrød, landbrød, loff, frøfougasse, mel, tortiller og speltkjeks;...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play