... 2023.
Diam 3 kork.
Smaking: Den lyse røde fargen har blåaktige og glitrende refleksjoner. På nesen er det et ekte trio av aromaer av kokte sorte bær, krydder og essenser fra maquis som tar deg til hjertet av Balagne. Den runde og livlige smaken, med silkeaktige tanniner, støtter de aromatiske opplevelsene.
Le Rouge Fraticello er en karakterfull vin, med typiske aromaer fra korsikanske druer, smidig og fruktig. Den harmonerer helt naturlig med spesialiteter fra korsikansk gastronomi som Figatellu og villsvingryte.
... deg en dristig og generøs vin, som representerer hele prestisjen til Bordeaux-viner.
VINPRODUKSJON
Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker.
DRUER
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
SMAKING
Mørk granatrød farge med fiolette høydepunkter.
En bouquet og utviklet nese av røde frukter.
Smaken er smidig og fyldig, dominert av aromaer av modne frukter og støttet av fine tanniner.
MAT & VIN-KOMBINAJONER
Nyt den med grillet rødt kjøtt, stekt lammeskulder eller lagret ost.
Serveres ved 18°C.
PRISER
2012: Nevnt på IWC 2013.
...{"Dégustation":"Farge: intens rød. Aroma av røde frukter, fin og elegant. Smakfull munnfølelse, aromaer av frukter og krydder. Harmonisk vin med god struktur. Passer godt til lammegryte, grillet entrecôte, og selvfølgelig alle typer ost. Serveres ved romtemperatur på 18°C.","Commentaire":"Jordtype: grus og sand, Vinifikasjon: Håndplukkede druer, Utgjæring: 3 uker. AOC Lalande de Pomerol ligger i...
...Saint Emilion
Assemblage :
50 % Merlot - 50 % Cabernet Sauvignon
Potensial for lagring :
Omtrent 10 år
Vinifikasjoner :
Håndplukkede druer, druene blir avstilket og deretter sortert ved hjelp av densitetsbad. Deretter følger en kald pre-fermenteringsmaserasjon i en uke, og den alkoholiske gjæringen varer i 10 dager, hvor det utføres oppstramming og pigeage. Etter avrenning velger vi 15 hektoliter Merlot for en modning på 10 måneder i leiramfora på 750L.
Ønolog :
Thomas Duclos...
... nødvendige friskheten og har en utmerket lengde. En veldig stor vin som vil utvikle seg fantastisk med årene!
Innhold: 75cl
Type: Rødvin
Druer: 69 % Cabernet-sauvignon, 29 % Merlot
AOC: Saint-Julien
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2036
Serveringstemperatur: 16-18°C...
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nAlkohol: 12,5°\n\nVINIFIKASJON\nVinifisert som en rosé med røde druer. Langsom pressing i 3 timer, deretter fermentering i temperaturregulerte ståltanker med naturlige gjærstammer. Karbonisk maserasjon for å trekke ut frukten. Vinifikasjon i temperaturregulerte ståltanker i 6 måneder med svært lite eller ingen inngrep.\n...
...Gyllen nyanse, glansen er klar. Nesen er
dyp og uttrykksfull med aromaer av honning, kvitt
og fruktpuré. Noter av druer og steinfrukter
kompletterer også duftpaletten. Munnen er en fruktig,
blomsteraktig, søt og smakfull tekstur. Avslutningen
blir livlig og rund.
Ideell til et måltid med kalv eller
sushi eller rød tunfisk.
93% Pinot Noir og 7% champagnervin.
Gullmedalje Gilbert og Gaillard 2014 og 2015...
...CEPAGES: Syrah, Carignan, Grenache Noir
Høsting uten stilker
Maceration av druer
Den lyse fargen med en klarhet
som er rød med fiolette refleksjoner.
På nesen, røde frukter med noen
pepperaktige noter.
Frisk og elegant smak med vakre
taniner, veldig myke. En smakfull
og krydret avslutning.
Druetyper: Syrah - Carignan - Grenache noir
Jordsmonn: Leire-Kalkstein...
... 50 % helling, som er helt eksponert mot sør. Alt arbeid i vinmarken utføres helt for hånd og på ryggen.
Plantetetthet: 8 500 planter/hektar.
Beskjæring: Guyot.
Alder: 45 år.
Høsting: Håndplukking.
Avkastning: Mellom 40 og 45 hektoliter per hektar, avhengig av året.
Druer overmodnet med vilje.
Vinifikasjon: Svært lang vinifikasjon, kald på bunnfallet. (mellom 15 °C og 20 °C)
Lagring: 100 % lagring på eikefat fra 1 til 3 viner. Lagringen på fat varer fra 9 til 12 måneder.
...Rødvin for semi-lagring
Domene: DOMAINE DU RIN DU BOIS
Appellasjon: TOURAINE
Region: VAL DE LOIRE
Farge: RødDruer: 100% Malbec (Côt)
Dyrkingsmetode: Bærekraftig landbruk
Volum: 75cl
Vekt: 1 kg
Årgang: 2015
Karakter: kraftig...
...Ingredienser:
100% Økologisk Rødvinseddik.
Laget av vin laget av druer dyrket økologisk.
Serveringsforslag:
Salatdressing, marinader, sauser.
Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, 50 cl, bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
... avslutning.
Generell inntrykk Denne vinen passer veldig godt til tajiner eller gryteretter.
Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret på eikefat
Areal: 0,5 ha
Druetype: 100% Merlot
Terroir: leirholdig kalkjord - Platå
Farge: Mørk rød...
...Hvit druesaftkonsentrat 65° klarifisert S/25 Kg
Rød druesaftkonsentrat 65° klarifisert S/25 Kg
Økologiske tørkede druer C/1 Kg
Sultanadruer C/12,5 Kg
Druemasse 63° B/27 Kg
Druemasse 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...