Spania, Alicante
... gjeldende markedspriser","10. EKSPORTDOKUMENTASJON:":{"f.":"","e.":"Helse- og/eller plantehelseattest","d.":"Opprinnelsessertifikat","c.":"Pakkliste","b.":"Kommersiell faktura","a.":"Fraktbrev (B/L)"},"2. OPPRINNELSE:":"Spania, Europa (Italia), Latin-Amerika (Chile, Argentina), Sør-Afrika","1. VARIANTER:":{"Red types:":"Røde typer: Rød Globe, Crimson (Kjernefri), Tompson (Kjernefri), Ruby...
Portefølje (10)
Spania, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Navn på produkt: Rødvin Tempranillo Opprinnelse: Spania Definisjon: Rødvin tempranillo, årgang 2014 Kvalitetskomposisjon: 100% rødvin laget av røde druer Total alkoholinnhold: 13,50% Oppnådd alkoholinnhold: 13,46% pH: 3,8 ATpH: 4,7 gr/l uttrykt i vinsyre AV: 0,49 gr/l Sukker: < 3 gr/l Malinsyre: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Visuell fase: Intens dyp rød farge med violette kanter Olfaktiv fase: Intens duft av røde frukter Smaksfase: I munnen er den frisk, livlig, elegant og med Lagring: I rustfritt stålbeholder...
Portefølje (7)
Spania, La Seca-Valladolid
...Vin laget av druer fra tempranillo-varieteten (rødvin). Modningen skjedde i franske og amerikanske eikefat. Oppholdet i fat varte i 18 måneder for å oppnå en integrering av druene med treets bidrag. Dyp kirsebærfarge, intens på nesen. Kompleks og elegant, preget av rene, brente aromaer, vanilje og kryddernoter med en balsamisk bakgrunn. Frakt til fastlandet. Gratis frakt på bestillinger over 60€.
Portefølje (12)
Spania, Canet De Mar
...Fermentert i rustfrie ståltanker ved kontrollert temperatur. Laget av rød druer, Zinca d'Anfora Tinto, eller fra hvite druer, Zinca d'Anfora Blanco. De høstes for hånd sent og fermenteres ved en konstant temperatur på 28 grader for rød og 22 grader for hvit. Når den alkoholiske og malolaktiske fermenteringen er fullført, tappes vinen over i håndlagde leirkrukker, hvor den vil lagres, noe som gir den større struktur og lar aromaene utvikle seg uten tilsetning av tre.
Portefølje (9)
Spania, Murcia
...Tempranillo-druer håndplukket i små kasser og klassifisert på utvalgstabellen. Fermentert i små koniske inox-tanker. Malolaktisk fermentering skjer i nye franske eikefat, etterfulgt av en modningsprosess hvor den ligger i 20 måneder. Til slutt oppbevares vinen i minst 12 måneder på flaske før den selges. Farge: Vakker rubin-kirsebær rød farge. Vintype: Rød. Forfatter / Høy Uttrykk. Økologisk...
Portefølje (178)
Spania, Almendralejo
...DRUER JUICE Mosto Konsentrert Hvit: i aseptiske tanker med en brix-grad mellom 65ºBrix og 68ºBrix Mosto Konsentrert Rød: i aseptiske tanker med en brix-grad mellom 65ºBrix og 68ºBrix og med en fargeintensitet mellom 100 og 2000 fargepoeng. Direkte Druerjuice (NFC). Rettifisert, dionisert mosto. TOMAT Pizza Sauce med 10/12º Brix, Hot Break, 12/14º Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold eller Hot...
Portefølje (2)
Spania, Tomelloso
Cabernet sauvignon: Vintage: 2004 Variety: 100% Cabernet Sauvignon Elaboration: Rustfritt ståltank ved 28-30º. Rødvinen er produsert fra våre Cabernet Sauvignon-druer i Pueblas. Vinstokkene er mer enn 20 år gamle. Produksjonen av denne vinen avhenger av året, men kan være rundt 9.000 flasker. Visuelt finner vi en lidenskapelig svart kirsebær rød farge, godt dekket med et høyt lag og en russet...
Populære land for denne søkefrasen