...Vin laget av druer fra tempranillo-varieteten (rødvin). Modningen skjedde i franske og amerikanske eikefat. Oppholdet i fat varte i 18 måneder for å oppnå en integrering av druene med treets bidrag. Dyp kirsebærfarge, intens på nesen. Kompleks og elegant, preget av rene, brente aromaer, vanilje og kryddernoter med en balsamisk bakgrunn.
Frakt til fastlandet. Gratis frakt på bestillinger over 60€.
...Fermentert i rustfrie ståltanker ved kontrollert temperatur.
Laget av røddruer, Zinca d'Anfora Tinto, eller fra hvite druer, Zinca d'Anfora Blanco. De høstes for hånd sent og fermenteres ved en konstant temperatur på 28 grader for rød og 22 grader for hvit.
Når den alkoholiske og malolaktiske fermenteringen er fullført, tappes vinen over i håndlagde leirkrukker, hvor den vil lagres, noe som gir den større struktur og lar aromaene utvikle seg uten tilsetning av tre.
...Tempranillo-druer håndplukket i små kasser og klassifisert på utvalgstabellen. Fermentert i små koniske inox-tanker.
Malolaktisk fermentering skjer i nye franske eikefat, etterfulgt av en modningsprosess hvor den ligger i 20 måneder.
Til slutt oppbevares vinen i minst 12 måneder på flaske før den selges.
Farge: Vakker rubin-kirsebær rød farge.
Vintype: Rød. Forfatter / Høy Uttrykk. Økologisk...
...DRUER JUICE
Mosto Konsentrert Hvit: i aseptiske tanker med en brix-grad mellom 65ºBrix og 68ºBrix
Mosto Konsentrert Rød: i aseptiske tanker med en brix-grad mellom 65ºBrix og 68ºBrix og med en fargeintensitet mellom 100 og 2000 fargepoeng.
Direkte Druerjuice (NFC).
Rettifisert, dionisert mosto.
TOMAT
Pizza Sauce med 10/12º Brix, Hot Break, 12/14º Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold eller Hot...
Cabernet sauvignon: Vintage: 2004
Variety: 100% Cabernet Sauvignon
Elaboration: Rustfritt ståltank ved 28-30º.
Rødvinen er produsert fra våre Cabernet Sauvignon-druer i Pueblas. Vinstokkene er mer enn 20 år gamle. Produksjonen av denne vinen avhenger av året, men kan være rundt 9.000 flasker.
Visuelt finner vi en lidenskapelig svart kirsebær rød farge, godt dekket med et høyt lag og en russet...