Frankrike, Tourlaville
...kamskjell og muslinger, bulotter, Barfleur-musslinger, strandkrabber, prairier, mandler og clams; samt normanniske skalldyr med hummer og krabber. Vi tilbyr også et bredt utvalg av fisk fra kysten vår, som havabbor, grå dorade, makrell, laks samt blekksprut. Vi tilbyr mange tjenester for å imøtekomme kravene fra kundene våre: Filetering, Kalibrering, Flakking, Utskjæring, Pakking, Frysing, Frakt innen Frankrike, Eksportfrakt.
Frankrike, Baud
...steking og produksjon av pølser; systemer for skrelling og avskjæring; modulære fileteringssystemer; systemer for forming og porsjonering av kjøttprodukter; systemer for avskjæring, trimming, porsjonering, emballering og merking av kjøtt og bacon; fiskeskjærere. MAREL støtter industrien i gjennomføringen av prosjektene deres og gir kundene innovative teknologier for å møte de økende kravene til...
Frankrike, Lorient
Grunnlagt i 1974, er Sogradex spesialisert på forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. Tilbudet deres består av artikler innen knivproduksjon, beskyttelse, emballasje, hygiene, maskiner og rustfritt stål (skreddersydd produksjon), håndtering, merking og butikkutstyr.
Frankrike, Fecamp
...Gjennom årene har det blitt bygget opp et nært samarbeid mellom NHC UK/FR og IG med hensikt å styrke global innkjøp. Sammen er vi i stand til å implementere et fullstendig teknisk kontrollsystem for å sikre at kundespesifikasjoner og leveringsplaner blir overholdt. For tiden inkluderer vår produksjon loins, porsjoner, fileter og blokker fra Island, Russland, New Zealand, Kina, de baltiske statene...
Frankrike, Roquefort
Opprettet for 35 år siden, er AQUALANDE den europeiske lederen innen akvakultur. Selskapet har utviklet seg innen alle aktiviteter i akvakultursektoren. Det har vokst gjennom tre dynamiske områder: utvalg og reproduksjon, oppdrett av ørret, og bearbeiding av ørret. AQUALANDE-gruppen er forpliktet til en bærekraftig og ansvarlig akvakulturtilnærming i naturlige omgivelser.
Frankrike, St Christol Les Ales
...Til tjeneste for gastronomien siden 1936, har Coudène, i dag, blitt den europeiske lederen innen "brandade av torsk". De har klart å diversifisere seg med opprettelsen av et utvalg av sørlige spesialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske-suppe, rouille, aïoli... og hele sitt utvalg av nye delikatesser til å smøre på.
Frankrike, Beaucouzé
... fisk, for ferdigretter, for frosne varer, for bakverk,... Produsent av traller med stiger for næringsmiddelindustrien. Produsent av traller med konstant nivå. Manuelle håndteringsvogner. Produsent av kontinuerlige båndvaskere. Skrueheis av Arkimedes. Produsent av knuse- og malingsutstyr.
Frankrike, Rungis Cedex
... er spesialisten på sjømat for restaurantbransjen. Paris Caviar markedsfører og distribuerer sjømatprodukter til sine franske og europeiske kunder. Vårt utvalg av sjømatprodukter for restauranter består av omtrent 480 referanser, hvorav to tredjedeler er av fransk opprinnelse og en tredjedel er importert. Våre leveranser skjer direkte for en stor del og under Rungis' fiskeprinsipp som supplement. Kontakt og bestilling via telefon: Tlf. 01 41 76 11 81 og Faks 01 41 76 11 82.
ATELIER DES LANDES produserer kartonger for ulike bruksområder som: solide pappemballasje for matprodukter, emballasje for fisk og sjømat som er motstandsdyktig mot kulde og fuktighet, kompakt pappemballasje som er fettbestandig, glatte kartonger for bokomslag, permer, mapper, sjakkbrett, puslespill osv.
Frankrike, Morangis
Vi er produsent og importør av fisk fra Mauritania, og har vært det i flere år. Vi eksporterer også fisken vår til Afrika, Asia og Europa. Vi tilbyr forskjellige typer fersk og frossen fisk til svært attraktive priser, som: - pelagisk fisk som makrell, mullet og sardiner - bunnfisk som gul havabbor, hvit havabbor, rosé dorade og lang, tigeråle og lang, kaptein (courbine), sama (dentex), roquera...
Frankrike, Bergerac
...Implementering av total sporbarhet for produktene (HACCP-standard) for bedre matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og en utdyping av produktsortimentet, har gjort det mulig å utvide kundebasen til prestisjetunge varehus og eksport. Alimentation Fine de France tilbyr i dag, under sine merker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et utvalg av mer enn 1200 anerkjente kvalitetsprodukter, som fornyes hvert halvår med tilførsel av originale og eksklusive nyheter som Selôvin.
Frankrike, Vierzon
Hotellet er det eneste som ligger i sentrum av Vierzon. Midt i Frankrike, har det utsikt over Berry-kanalen. Nær alle butikker, gratis innendørs parkering. Plass foran hotellet for busser. Direkte heis til hotellets parkering. Vi har 41 klimatiserte rom, HD-skjerm med ekstra kanaler Bein 1, 2, 3. 5 engelske kanaler og 5 tyske kanaler. Ideelt for å slappe av, ta en pause: - bare 3 km fra...
Grunnlagt i 1989, er Maison CASTEIGT spesialisert på røyking av laks. Laksen kommer fra partnere i Skottland og Norge. Den blir deretter bearbeidet ved foten av Pyreneene, helt for hånd, uten maskiner og garantert aldri fryst. Maison CASTEIGT selger sin laks i Frankrike til dagligvarehandelen, delikatessebutikker og fiskehandlere.
Frankrike, Graulhet
GELATINES WEISHARDT er et selskap spesialisert på gelatin. GELATINES WEISHARDT er den fjerde største produsenten i verden, og Weishardt-gruppen tilbyr et bredt utvalg av tradisjonell gelatin laget av svinehud, storfekjøtt eller fisk, beregnet for alle farmasøytiske, matmessige eller tekniske applikasjoner. Dette utvalget suppleres med kaldoppløselig gelatin, hydrolyserte marine kollagen og spesialutviklede komplekse ingrediensblandinger.
Frankrike, Paris
... brukes fra såing for å hjelpe til med spiring. Den påføres 5 cm ved siden av planten og 5 cm under den. DAP 18/46 brukes ofte på mais. Merk at syren i fosforet kan brenne enkelte spirer og dermed redusere antall planter per hektar betydelig. Sammensetning: Total nitrogen (N): 18% Fosfortrioxid (P2O5): 46% Bruk: Kan brukes som startgjødsel lokalt eller ved vanlig spredning på avlingene.
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS er spesialisert i produksjon av sauser (til pasta, kjøtt, fisk, vinaigrette), supper (kremet, puré, gazpacho) og pålegg. Vi har et bredt utvalg av sauser pakket i beholdere (mini-flasker, skåler og rør, poser og duo-poser, staver og krukker, squeeze-flasker, poser, bøtter og kanner, containere og big bags) med enkel åpning. Våre kreasjoner møter de spesifikke behovene til...
Frankrike, Vigneux-De-Bretagne
...I over 25 år har FMI - FERMETURES MENUISERIES ISOTHERMES tilbudt et bredt utvalg av isolerte dører i rustfritt stål og polyester. Det var FMI som revolusjonerte verden av isolerte dører i 1985 ved å skape konseptet polyester/rustfritt stål. Vi opererer innen mange områder: fra negativ/positiv lagring til næringsmiddelindustrien (fisk, kjøtt, grønnsaker, baking), samt innen farmasøytisk industri...
Frankrike, Fraisses
... designe og produsere skreddersydde maskiner for dine prosjekter. Vi er eksperter på produksjonslinjer for industrielle eller håndlagde spyd for kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Automatisk distributør av skåler. Oppdag også hele utvalget av forskjellige typer maskiner i vårt sortiment: kubemaskin for kutting av terninger, fyrstikker, stempler, luft- eller pneumatiske systemer for transport av alle typer næringsmidler, vibrerende bånd med eller uten sil, modulær presse for kjøtt, svinebryst og mer.
Frankrike, Schiltigheim Cedex
... spesifikke prosjekter frem til oppstart av installasjonen av dine verktøy. For kjøtt: maskiner for klassifisering av storfe og svin, robotisering av ryggsplittingsposter, fjerning av hoder, mekanisering av svineskjæring, skjæreområde, automatisk avlastning, robotbenk for klipping av ben. For grønnsaker, fisk, RGD og fjærfe: vakuumtransport av produkter og diverse avfall. Vår avdeling INDUSHYGIENE vil...
Frankrike, Villepinte
EURO POOL SYSTEM er den første europeiske leverandøren av logistikk tjenester for gjenbrukbare emballasjer. Organisasjonen har omtrent 128 millioner blå og grønne kasser, som gjennomfører mer enn 656 millioner rotasjoner per år. I samarbeid med den europeiske distribusjonen fokuserer EURO POOL SYSTEM i økende grad på optimale logistikkløsninger. Kassene brukes til frukt og grønnsaker, men også i økende grad til fisk, kjøtt, bakevarer og andre forbruksvarer. Fordelene med denne omfattende standardiseringen gjør at disse emballasjene er ettertraktet over hele Europa.
Frankrike, CHICHEE
... 8 til 12 måneder Smaksbeskrivelse: Lys gul farge med hvite gullreflekser. Frisk, men ganske diskret duft, hovedsakelig floral. Et hint av mineralitet ved lufting og en subtil note av grønt eple. Vinen er lett og delikat, dominert i midten av munnen av sitrusens livlighet. En avslutning med stor finesse og vakker tekstur, balansert og fruktig. God vedholdenhet for en helhet som er komplett og luftig. Holdbarhet og oppbevaring: Kan lagres i 5 år. Gastronomi: Serveres ved 14°C. Passer til fisk, skalldyr og fjærfe.
Frankrike, Malemort
MASSILY-gruppen markedsfører og produserer kapsler og hermetikkbokser. I 1976 adopterte Massily to nye produksjonsteknikker: elektrisk sveising og omforming. I Frankrike har Massilly utviklet seg innen nærliggende fagområder til sin kjernevirksomhet med oppkjøpet av Franpac, lederen innen metallemballasje for fisk, med etableringen av et maskin- og verktøyområde for sine egne behov og kundene...
Frankrike, Paris
... for å opprette et byrå for ekspater som er med deg hele veien. Vi ... så tidlig som "hvordan med å flytte til Paris"? Gjennom: "vi er her, jippi! Hva nå?" Vi vil hjelpe deg med å planlegge livet ditt i Paris, og så vil vi forberede alt for deg, så alt du trenger å gjøre er ... å fly over!
Frankrike, Queven Cedex
Hovedaktiviteten til selskapet VALIA er industriell tilberedning av frosne matvarer basert på fjærfe, fisk, ost og kjøtt. Som en uavhengig og innovativ PMI innen næringsmiddelindustrien, designer, produserer og tilbyr vi tilpassede, kokte, kuttede og IQF-frosne sammensatte produkter av høy kvalitet for profesjonelle (industri og HORECA). Siden 1986 har vi kontinuerlig tilpasset oss ved å forutse...
Frankrike, Paris
...Gjør ditt lokale marked og få varene levert 7 dager i uken, selv innen en time. Slutt på plagen med å handle etter jobb, og frykten for et tomt kjøleskap! epicery er løsningen for hjemlevering av dagligvarer for å spise bedre, spare tid, og støtte dine lokale håndverkere i Paris og Lyon. Bestill online 24/7 dine frukter og grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, vin, bakverk, brunch, kosher, halal og...
Frankrike, Colombes
Albert Ménès er et delikatessehus siden 1921. Vi legger inn i vårt gourmettilbud all ekspertise og entusiasme fra et team som brenner for smak, kvalitet og håndverk. Vi tilbyr mer enn 350 delikatesseprodukter, fra krydder, til syltetøy, salte og søte småkaker, samt et utmerket utvalg av fisk og hermetiske terriner... Vi tilbyr både konvensjonelle og økologiske serier.
Frankrike, Larajasse
... tilbyr også tjenester for svømmebassenger: synkende vannivå, fuktighet i grunnen, svømmebasseng under bygging (kontroll av tetthet før tilbakefylling). - Spesialist på ikke-destruktiv lekkasjesøk - Lekkajesøk for overforbruk av vann - Spesialist på lekkajesøk ved vanninntrengning - Spesialist på lekkajesøk for mugg - Spesialist på ikke-destruktiv lekkajesøk Dette er grunnen til at vi tilbyr lekkajesøk...
Frankrike, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
... papiremballasje; emballasje for galette des rois og poser; esker og bokser til makroner; bakeformer; bakepapir; papir og gasbind; brød- og baguetteposer; croissantposer; vanntette poser for kylling, kjøtt og fisk; frukt- og grønnsaksposer; sandwichposer; hvite konditorunderlag og gullkonditorunderlag.
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION er distributør av gastronomiske produkter i Rungis for eksport. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION tilbyr et utvalg av luksusprodukter og kvalitetsvarer fra det internasjonale markedet i Rungis for sjøtransport. Spesialist på sjø- og luftfrakt av østers, oster, foie gras, frukt og grønnsaker, fisk, industriell bakst, delikatesseprodukter... Eksportør av ferske produkter...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play