Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Saint-Nolff
FOOD TECHNOLOGY Frankrike er et selskap som markedsfører industrielle utstyr for mange sektorer innen næringsmiddelindustrien: slakterier, skjæreverksteder, spekemat og catering. Selskapet er spesialisert på handel med skrellingssystemer, kjøttskjærere, horisontale og vertikale multikniver, samt kjøttflatere. Eksempler på produkter som tilbys: Sirkelsager, avskinnere, skrellere, automatiske pakke...
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Frankrike, Chaponost
Randy er en SMB grunnlagt i 1903, beliggende i Chaponost i sørvestlige Lyon-regionen. Posisjonert innenfor et terroir-univers, legger Randy all sin ekspertise i produksjonen av salte bakverk, spekemat og regionale salater. Denne ekspertisen har blitt overført, i mer enn et århundre nå, innenfor Maison Randy. Faktisk består vårt personale av fagfolk innen spekemat og bakverk, som er dyktige kjennere av lyonnesiske produkter, for å sikre optimal kvalitet på våre produkter.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Vergeze
BIO AUDEMA er et selskap som baserer sine verdier på respekt for miljøet og kvaliteten på produktene sine. De tilbyr derfor et komplett utvalg av produkter fra økologisk landbruk: frukt, grønnsaker, brød, spekemat og ost i skiver, løsvekt, dagligvarer, rengjøringsprodukter, ... samt et nytt økologisk produkt: essensielle oljer.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Paris
VIF-programvaren retter seg mot alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, spekemat, saltet kjøtt, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttindustri.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Arles
Vinrom - Delikatessebutikk Mer enn 300 referanser av vin, champagne og brennevin. Alle vinregioner i Frankrike er representert. Gastronomi fra Provence og Sørvest, foie gras, iberisk spekemat, ost. Gavepakker til bedrifter. Smaksprøver.
Frankrike, St Michel Sur Orge
...Hei, Vårt selskap har vært spesialisert siden 1993 innen engros - Import / eksport av: - ferskt eller frosset kjøtt for industrielle bearbeidere - spekemat og bearbeidet kjøtt for spesialiserte grossister Tilgjengelig for å diskutere disse emnene, Med vennlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medleder...
Frankrike, Le Creusot
Hei, vi er importør og eksportør av produkter som solsikkeolje, vin, spekemat og kjøtt, alkoholfrie drikker og alkoholholdige drikker, samt produkter for dagligvarebutikker og supermarkeder. Hvis du har spesifikke forespørsel, finner vi de ønskede produktene for deg. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Portefølje (2)
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play