Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Frankrike, Poligny
Plassert i Poligny i Jura, SOGEBUL ligger i hjertet av Europa i et land hvor den kulinariske tradisjonen er den viktigste landbruksaktiviteten. Selskapet er spesialisert på levering av forsyninger, utstyr og matvarer. Det tilbyr industrielle utstyr til osteprodusenter, modningsbedrifter, melkebutikker, flaskeprodusenter, meierier, melkprodusenter, slakterier og for bearbeidet mat, spekemat, storhandel eller til og med industrielle bakerier. I tillegg har SOGEBUL et kommersielt nettverk som er etablert i det meste av Frankrike for best mulig å imøtekomme kundenes behov.
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
Frankrike, Saint-Martin-De-Seignanx
...forkokt ris, buljonger og sausgrunnlag - krydderblandinger for kjøtt, spekemat - fiskearomaer - krydder, naturlige urter, dehydrerte grønnsaker, marinader - aromaer for snacks, - kulinariske baser, krydder, marinader, dehydrerte grønnsaker og produkter for teknisk matlaging for hotell og restaurant.
Frankrike, la Trinité
... svineopprinnelse. Kontakt oss for pristilbud for store mengder for profesjonelle. Storkjøp på forespørsel: champagne fra produsenter, fine viner, kaviar, foie gras, krydder, bordkunst, italienske viner fra alle regioner, cognac, calvados, eksklusiv vodka, brennevin, bakverk, sjokolade, vann fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, spekemat, ekte høykvalitets parmaskinke. Vi står til din disposisjon for alle råd og eventuelle avtaler etter ditt ønske. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksuscruise.
Portefølje (3)
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Saint-Sauves-D'auvergne
Nisjet i den lille landsbyen Saint Sauves mellom Bourboule og Sancy-massivet (kjent for sine skibakker), ønsker hotellet restaurant de la poste deg velkommen til et opphold med familien eller som par i hjertet av Puy de Dôme. Et hotell uten unødvendig ståk med utmerket pris-til-kvalitet-forhold. Når det gjelder mat, står den auvergnatiske gastronomien på menyen (truffade, kalvehode, kalvebrissel, spekemat, ... og laget med ferske råvarer). Etablissementet er tilknyttet Logis og har 2 kokker og 2 peiser.
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise innen agro-matemballasje. Med et variert tilbud, fra emballasje til pakkemaskiner, og et bredt spekter av produkter (over 500 referanser), gir UNIVERSAL en tilpasset løsning for hver type emballasje: kjøtt, fjærfe, spekemat, frukt og grønnsaker. Produkter: Ringer for innbinding av fjærfe, Skåler til hjerne, Sokker, dekke og hampe til skinke...
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
Frankrike, MOUSSEY
TSA INOX er den franske lederen innen design, produksjon og salg av produkter og utstyr i rustfritt stål. I over 30 år har TSA jobbet med tråd, rør, profiler, metallnett i rustfritt stål, belagt stål og myke plastmaterialer. TSA er en uunnværlig aktør innen sektorer som næringsmiddelindustrien (gitter, kurver, stativer, transportvogner for osteproduksjon, bakeri, kjøtt, fisk, spekemat), hygiene...
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Voulx
...POLYCOUPE er et selskap som i 3 generasjoner har produsert og levert kutteutstyr og forsyninger til industriene innen spekemat, slakteri og pølsemakeri, catering, fiskehandlere, osteprodusenter og småkakefabrikker. Vi lager våre kniver i rustfritt stål "BECUT", kjent for å være det beste stålet for kutterkniver. Veldig nøye herdet for en perfekt balanse mellom hardhet og elastisitet, blir vår...
LABORATORIET FOR BROMATOLOGI VEST (LBO) tilbyr mikrobiologiske, kjemiske og hydrologiske analyse tjenester. Analysene som utføres gjelder produkter beregnet for menneskelig konsum eller dyrefôr, vann og miljøprøver fra agro-matsektoren: Slakterier, skjæring, fjærfe-sektoren, pølsemakeri, spekemat, kjøttprodukter, dyrefôr, sjømat, kjeks, bakverk, distribusjon og restaurant samt eggprodukter. LBO...
Frankrike, Cuincy
EPICÉA har i 30 år levert til næringsmiddelindustrien, stor- og mellomstor distribusjon samt restaurantbransjen. Vi tilbyr et bredt utvalg av krydder og urter for dietetiske produkter, snacksprodukter, salte og søte kulinariske hjelpemidler, spesialtilpassede handelsprodukter og funksjonelle og aromatiske blandinger for spekemat, ferdigretter og sjømat. EPICÉA utvikler en serie brukervennlige...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Montmorot
SODIMAV er et selskap spesialisert på salg og montering av prefabrikkerte isolerte paneler. Vi har solid erfaring innen isolasjon som vi bruker til fordel for industrien innen næringsmiddelproduksjon for å isolere deres bygninger; spesielt osteproduksjoner, modningsrom, slakterier, spekemat, kjøttskjæring, tørker, catering, lagring ved positive og negative temperaturer, samt rene rom. SODIMAV...
Frankrike, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familiebedrift som tilbyr iberisk pata negra cebo og bellota skinke på internett. Du finner i vår nettbutikk serranoskinke (fra fjellet) samt klassikerne innen spansk spekemat (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landsbypølse). Vi har vært importører av iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltar på mer enn 50 messer og utstillinger...
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Frankrike, Pont-Aven
...Terre & Paille presenterer sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Dette er en familiebedrift som har eksistert i mange generasjoner. For øyeblikket tilbyr Terre & Paille direkte salg av svinekjøtt og spekemat fra gården. Dette valget ble gjort for å komme nærmere forbrukerne, ha direkte kontakt med dem og dermed kunne bedre imøtekomme deres behov. Svinene oppdrettes på halm og fôres med en GMO-fri diett (fôr basert på kornproduksjon fra gården til Terre & Paille), noe som garanterer produksjonen av sunt og kvalitetsmessig eksepsjonelt kjøtt hos Terre & Paille.
Frankrike, Folelli
Som partner for bedrifter i Korsika innen mat-, landbruks- og industrisektoren, tilbyr vi en reaktiv og kompetent løsning innen emballasje og pakking. Spesialisert på skreddersydde amerikanske kasser, levering av emballasje og industrielt utstyr, finner du hos oss alt du trenger for å samle, pakke og beskytte alle typer produkter (frukt, grønnsaker, spekemat, ost, frosne produkter, kjeks, vin...
Frankrike, Trouville-Sur-Mer
Le Beach Hôtel er et 4-stjerners etablissement, som ligger i badebyen Trouville-sur-mer. Det tilbyr 3 typer rom: standard, havneutsikt og havutsikt, samt et svømmebasseng, en bar og en resepsjon. Alle overnattingssteder, samt fellesområdene, ble renovert i 2021. Under oppholdet ditt kan du velge frokostalternativet, som garanterer en frokostbuffé med meieriprodukter, frukt, ost, spekemat og mye...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution har vært spesialisert på emballasje for næringsmidler siden 1980. Deres virksomhet omfatter transformasjon, produksjon og distribusjon av plastemballasje for direkte kontakt med matvarer. Tjenestene til La Vendéenne de Distribution retter seg mot slakterier, fiskeri-profesjonelle, spekemat og thalassoterapier. Tilgjengelighet, reaksjonsevne og rask responstid er de grunnleggende forpliktelsene til La Vendéenne de Distribution.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play