Frankrike, Vendin Le Vieil
Etablissementene Simon-Dutriaux, som ligger nær Lens i Pas-de-Calais, er resultatet av sammenslåingen av to selskaper; Simon, grunnlagt i 1886 og opprinnelig spesialisert på marinerte produkter, samt Dutriaux, grunnlagt i 1935 som fokuserte på røyking av fisk. Vi ble en del av Floridienne-gruppen i 2008. Denne belgiske gruppen er i dag en ledende aktør på europeisk og globalt nivå innen næringsmid...
Portefølje (1)
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Frankrike, Rennes
... iskrem og sorbeter. Iskrem mochi fra Tiliz: Finn vårt fargerike utvalg av iskrem mochi i supermarkeder og dine favorittrestauranter: Sjokolade, Madagascar Vanilje, Pasjonsfrukt Mango, Bringebær Litchi, Kokosnøtt, Yuzu Lime, Sakura, Svart Sesam, Matcha Te, Saltet Smør Karamell og Pistachio. Tiliz, spesialisten på private label mochi: Ønsker du å lage ditt eget merke av iskrem mochi? Vi lytter til...
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk. JAMBONER Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell...
Portefølje (2)
Frankrike, France
Vi er en familiebedrift lokalisert i Guérande, og vi bearbeider naturlig havsalt for hånd. Vi tilbyr naturlig havsalt, blomstersalt, grovt salt og smaksatt salt med økologiske ingredienser. Våre produkter har en svært lav påvirkning på miljøet takket være vår bearbeidingsprosess. Saltet og blomstersaltet fra Guérande er veldig kjent for sine smaker, og det er også et av de mest økologiske og sunne salt i verden. Etter tre års utvikling i Frankrike, er vi nå interessert i å samarbeide med internasjonale distributører for å utforske markedet.
Frankrike, Genas
Dca distribusjon spesialist innen import og distribusjon av østlige og middelhavs matvarer. Med tanke på deg, tilbyr Dca distribusjon mer enn 650 referanser, fra saltet dagligvare, søt dagligvare, oliven og krydder, tørket frukt, tørkede grønnsaker, semule og couscous fra Maghreb, et bredt utvalg av krydder og et mangfold av drikker, under forskjellige internasjonale merker, men også under sine...
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produksjonsenheten ANTARTIC II INGRÉDIENTS ble opprettet i 2002 for å levere teknologiske blandinger til næringsmiddelindustrien: belægninger, salting (saltet produkter, kokt pølsemakeri, rå pølsemakeri, tørket pølsemakeri), geléer, marinader, sauser og sausbasis, aromaer, snacksaromaer, naturlige aromaer, krydderblandinger for pølser og merguez, kulinariske hjelpemidler, etniske produkter og et...
Frankrike, GUERANDE
...Artisans du sel er spesialisert i salt og Fleur de Sel fra Guérande. Vi garanterer opprinnelsen til saltet og Fleur de Sel som er pakket i våre verksteder gjennom vårt samarbeid med saltbøndene som er medlemmer av Nature&Progrès. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og originale varer som urtesalt, kryddersalt samt grovt salt fra "Mamie'Dette".
...Pâtisserie og sjokoladebutikk av høy kvalitet, beliggende i Nantes. Eksisterer siden 1948. Spesialiteter fra Nantes: ris kaker, armoricain, kaker fra Nantes, samlerobjekt fra reisen til Nantes, sjokolade med vin fra Nantes' vinmarker, saltet smørkaramell osv. Kaker: paier, eclairs, kaker, choux for alle anledninger: bryllup, bursdager, ettermiddagskaffe, måltider osv. Tilbudte produkter...
Frankrike, Guérande Cedex
... bredt utvalg av emballasjer og muligheten til å tilpasse kornstørrelse og fuktighet i saltet for å dekke alle dine behov. Blant våre produkter finner du grovt salt, fint salt, fleur de sel og aromatiserte salter med økologiske urter, økologiske grønnsaker eller alger.
Født av en sterk vilje til å ta skjebnen i egne hender, opprettet saltprodusentene på Île de Ré sitt kooperativ i 1942. I dag er 85 saltprodusenter forent for å samle ressurser, både menneskelige og materielle, for å sikre de nødvendige operasjonene for salg av saltet deres: innsamling, lagring, emballering og markedsføring. De saltmyrene som drives i dag fungerer på samme måte som på 1100-tallet...
Portefølje (1)
Frankrike, Salies-De-Béarn
Selskapet Sel de Salines-de-Béarn produserer et legendarisk og tradisjonelt salt. Saltet fra Salines-de-Béarn har vært naturlig til stede under Pyreneene i millioner av år, beskyttet i vann som er ti ganger mer salt enn havvann. Dermed er saltet fra Salines-de-Béarn naturlig og rikt på sporstoffer. Dets smakskvaliteter er uovertrufne. Saltet fra Salines-de-Béarn selges i delikatessebutikker og i store og mellomstore butikker.
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Lorient
ARGIS GALAC'SEA tilbyr sjømatprodukter, hele eller bearbeidede, fryste, som fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell, røkt fisk, blekksprut, frosker og kokte fiskebiter.
Frankrike, Carentan
Selskapet William & James ligger i Carentan i Normandie. Det er spesialisert på røyking av høykvalitets laks og ørret. Fra hele fisken til emballeringen av din røkte laks går det flere dager hvor det utføres en grundig utvelgelse, deretter kommer salting med tørrsalt, etterfulgt av røyking ved lav temperatur og til slutt skjæring av tynne skiver med kniv. Disse ulike trinnene sikrer kvaliteten p...
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familiebedrift i to generasjoner. Vi er produsenter av røkt fisk, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer. Et bredt utvalg av fersk fisk og røkt fisk. (tunfisk, laks, svärdfisk, ørret, bottarga, torsk, reker, østers, muslinger, sei, hyse, blekksprut, havabbor fra Middelhavet, dorade fra Middelhavet, havabbor, og mange flere ... )...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
Frankrike, Rungis
... samarbeidende slakterier. Leter du etter kalv oppdrettet under moren, pre-saltet lam, Limousin-biff eller kjøtt med høy avkastning? Kom og besøk oss! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det meste av sine leveranser med sin egen lastebilflåte.
Frankrike, Lattes
Oppdag eksellensen til produktene fra COLIN FRUITS SECS, en håndverksbrent produsent etablert i Lattes, i Hérault. Vårt selskap tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses tørket frukt, enten de er rå, naturlig ristet eller saltet. Vi importerer produktene våre direkte fra produsenter over hele verden, og brenner dem for hånd i vårt eget verksted, ved hjelp av håndverksmetoder og tradisjonelle ovner...
Frankrike, Saint-Malo
... store kokker og for entusiaster av godt smør, med ønsket fuktighetsinnhold og salt. Melken som brukes kommer fra gårder mellom Rennes og Sør-Manche. Han produserer 240 tonn smør hvert år. Jean-Yves Bordier eksporterer smøret sitt til 17 forskjellige land og har oppnådd verdensomspennende anerkjennelse. Produkter og tjenester: Usaltet smør, halv-saltet smør, saltet smør, smør med røkt salt, smør med...
BOYAUDERIE VARLIAUD er produsent av naturlige tarmer laget av sau, svin og storfe: rå sauetarm, storfekjøttsmenu, saltet kalibrert masse, saltet storfekjøttsmenu, tarm på myk skjede, saltet storfekjøtt, tarm på stiv tube, saltet storfekjøtt. Våre hovedkunder er pølsemakere og forhandlere.
Frankrike, Paris
VIF-programvaren retter seg mot alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, spekemat, saltet kjøtt, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttindustri.
Frankrike, Quimper
kunstnerisk sjokoladeprodusent i Quimper i Bretagne, vi lager et utvalg på omtrent 35 typer høykvalitets sjokoladebonboner, praliné med hasselnøtter og mandler, ganache laget med grand cru kakao, mandelmasse, saltet smørkaramell, smørkaramell til å smøre, salg til sjokoladeprofesjonelle, rabatter til bedriftskomiteer, sending over hele Frankrike, nettbutikk...
Frankrike, Boulogne Sur Mer
Frankrike, Saint Maurice De Lignon
Frankrike, Clohars Carnoët
Frankrike, Saint-Quentin
... industrielle produktene som florerer i hyllene i supermarkedene. En ansvarlig og samfunnsbevisst tilnærming til glede for våre smaksløker. Oppdag våre foie gras fra Aisne, de ferdiglagde rettene fra Nord (carbonnade), terrinene og fiskerilletter fra Bretagne, rilletter fra Picardie, den svarte trøffelen fra Périgord og alle franske viner. La oss heller ikke glemme krydderne, trøffel-sennepene, saltet fra Guerrande, oljene og eddiken, balsamicoeddiken og olivenoljen, samt syltetøyet laget av ferske frukter.
Frankrike, Chemilly Sur Yonne

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play