Frankrike, Biguglia
...Det er fordi vi elsker mandler i alle former at kokken har laget en pålegg... Tilstand: Ny INGREDIENSER: Mandler 43%, melk sjokolade (kakaosmør, kakaomasse, lecitin) Nettovekt: 230 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Frankrike, Villeneuve
...BELVITA KORN OG MELK 50g BELVITA KJeks MED SJOKOLADE 50g BELVITA NØTT & HONNING 50g Kontakt oss på https://www.holding-bv.com...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Etienne
...Vi utvider jevnlig katalogen vår med nye gjenstander og kommunikasjonsmidler. Vi inviterer deg til å oppdage våre deilige, tilpassede sjokolader. Mørk sjokolade, hvit sjokolade, melk eller praline, vi har samlet et utvalg av unike smaker for å friste deg, med råvarer valgt med største omhu (sjokolade 100 % kakaosmør). Fra 80 gaveesker eller 1800 individuelt innpakkede biter, tilbyr Levet kommunikasjon en raffinert gave ved å lage en sjokolade som kan tilpasses.
Portefølje (9)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Smørbare pastaer som vil glede både små og store! Nyt smørbare pastaer med mørk sjokolade eller melk sjokolade og feuilletine... en fryd! Ingredienser av naturlig opprinnelse og uten palmeolje. Krukke 300 g...
Portefølje (71)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...La Doucelette kokosmelk er en karibisk konfekt laget av kokosmelk og sukkerrør. En smeltende sødme i munnen. * Ingredienser fra økologisk landbruk Pakke på ca. 100 g. Oppbevares tørt, beskyttet mot varme og lys. Ingredienser: sukkerrør, kokosmelk, melk Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal fett: 8 g mettet fett: 5,62 g karbohydrater: 78,5 g proteiner: 2,95 g...
Portefølje (3)
Frankrike, Carpentras
...Melk 36% KAKAO Selv om vår spesialitet er mørk sjokolade, har vi lagt oss i selen for å produsere dette produktet med utmerkede spiseegenskaper og den beste balansen mellom kakaotørrstoffer/melk/sukker. For elskere av melkesjokolade. INGREDIENSER: 0 KAN INNEHOLDE SPOR AV NØTTER, GLUTEN OG MELK. Oppbevares tørt og kjølig, mellom 15 og 18°C.
Portefølje (26)
Frankrike, Charmes
...Våge en unik og overraskende dekorasjon! Det er et gourmetlys helt håndlaget, det har 1 bomullsveke for å spre duften optimalt og nyte et varmt miljø. NYTT FORMAT 2023 ! Diffusjonstid: 30 t Vekt på lyset: 120g OLFAKTORISK PYRAMIDE: Olfaktoriske noter: Gourmet / Melk / Vanilje Toppnoter: melk / smør / hasselnøtt Hjerte-noter: småkake / gourmetakkord Bunnoter: vanilje/sjokolade Sammensetning: Vegetabilsk voks uten GMO, 1 bomullsveke uten bly, duft fra Grasse uten CMR og uten ftalater, brun vegetabilsk fargestoff.
Portefølje (20)
Frankrike, Olivet
... kornsorter (hvete, mais, havre) for en frokost Ka'ré ment Sjokolade! Ny oppskrift på sjokoladepålegget: uten palmeolje! Ingredienser: Frokostblandinger* (ris*, mais*), sjokoladepålegg*, rør sukker*, ris kli*, magert kakaopulver*, salt. * 100% av de landbruksbaserte ingrediensene er økologiske Opprinnelse: EU og ikke-EU Allergener: Gluten og nøtter. Mulige spor av soya, sesam, melk og peanøtter Emballasje: pose på 375 g Bruksanvisning: Kan nytes med melk, yoghurt, eplemos... eller som det er...
Portefølje (114)
Frankrike, La Seauve Sur Semene
...Hva er Crousticks Mørk Sjokolade? En kjeks laget med rismel, mais og 5% sukker, det er alt. En god mørk sjokolade med minimum 48% kakao uten lecitin som vil glede de som elsker søtsaker! Ikke mer! Ingredienser: MØRK SJOKOLADE 50 % Hvetemel, rismel, maismel, rør sukker Spor: Soyabønner, melk, nøtter, peanøtter...
Portefølje (7)
...Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, egg fra frittgående høner, hvit sjokolade 23% [Sukker, kakaosmør, laktose (melk), helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator: solsikkelecitin (E322), vaniljearoma.] (4,8%), tørkede aprikoser (4,8%): aprikoser, mandler (4,8%), bakepulver, salt. Formater: 180 & 100g...
Portefølje (12)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Feurs
...Spesialkarameller er karameller som stammer fra kontrollert oppvarming av sukker i nærvær av andre ingredienser: melk, krem, smør, saltet smør, fruktekstrakter, honning, malt, sjokolade, vegetabilske fettstoffer... Spesialkaramellen finnes i alle former: pulver, biter, væske, pasta, men også i økologisk variant. Det er en karamell med tekstur og smaker som brukes til glasur, fyll, inkludering og...
Portefølje (6)
Frankrike, Plérin
...Man sier ofte at de enkleste tingene er de beste, så hvorfor ikke la deg friste av denne klassikeren, 3 sjokolader – hasselnøtter. Mørk sjokolade, melk og hvit sjokolade, samt generøse hele hasselnøtter, alt i en sprø tekstur på sidene og myk i midten av småkaken. Maxi Cookie med en Maxi Smak for å nyte de små enkle gledene i livet. Energi: 2083 kj / 498 kcal Fett: 26 g Hvorav mettet fett: 15 g Karbohydrater: 60 g Hvorav sukker: 34 g Proteiner: 6,1 g Salt: 0,92 g...
Portefølje (10)
Frankrike, Bordeaux
...2 Salidou: karamell med salt smør - 3 korker med Calvados dekket med mørk sjokolade - 8 sjokoladeoliven: ristede mandler dekket med sjokolade - 8 hasselnøtter fra Sørvest dekket med melk sjokolade Det er mulig å endre innholdet i esken etter eget ønske. Ta kontakt med oss. Minimum antall: 35 esker...
Portefølje (9)
Frankrike, Les Trois Ilets
Les Chocolats de Balata er et håndverks-sjokoladefirma som spesialiserer seg på produksjon av sjokolade av høy kvalitet. Sjokoladeplater med mørk sjokolade og melk infusert med rum Saint James er et av flaggskipproduktene til dette sjokoladefirmaet. Kakaobønnene som brukes til sjokoladepalettene kommer fra de beste kakaoprodusentene og er nøye utvalgt for sin høye kvalitet. I tillegg til...
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
Sjokoladebelagte spesialiteter (mørk, melk, nougatkrem, karamell, trøffel, osv.) og dekorative perler (sølvfargede, gullfargede, flerfargede, med sukker- eller sjokoladefyll), små flerfargede sjokoladehjerter. Vi jobber med utvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrike og Spania valgt for sin unike smak. Når det gjelder våre sjokoladeprodukter, bruker vi ekstra fin sjokolade. Råvarene til våre sjokoladekonfekter er basert på 70 % kakao. Vi ser etter eksportdistributører.
Portefølje (19)
Frankrike, Lonlay L'abbaye
Produsent av sablé fra klosteret. Kakefabrikk fra klosteret. Tradisjonelle småkaker laget med Isigny A.O.P. smør. Produsent av normanniske galetter. Produsent av gamle sabléer. Produsent av trouvillais med røde bær, sitronmandler, epler. Produsent og distributør av mørk eller melk sjokolade. Produsent av små skatter. Produsent av økologiske kaker. Distributør av store økologiske sabléer og økologiske høst-sabléer. Sertifisering i henhold til ISO 14001. BRC og RSPO sertifisering. Eksemplarpris for ansettelse av personer med funksjonshemninger. Trophée Développement Durable Carrefour...
Frankrike, Ancenis
... har vi utviklet et bredt spekter av ingredienser, som yoghurtpulver, kvargpulver eller til og med fermenterte proteiner som brukes i mange applikasjoner: fyll til sjokolade, fruktmousse og sure dessertkrem, samt bakerifyll, yoghurtsaus.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play