Frankrike, Paris
...Frukten av en tålmodig perfeksjonert prosess og et eksepsjonelt terroir, denne Cuvée du Distillateur hyller håndverket som er overlevert av Roger Damoiseau Far og Sønn, samt 40 år med innhøsting fra 3. generasjon. Rhum Vieux Agricole V.O (Very Old) får sin betegnelse etter å ha vært lagret i minimum 3 år på fat på 180 til 200 liter som tidligere har inneholdt bourbon. Den får med tiden sin farge...
Portefølje (26)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk Balsamicoeddik fra Modène IGP *, konsentrert og kokt druesaft. * Produkt fra økologisk landbruk. Ikke pasteurisert, ingen allergener Oppbevares ved romtemperatur. Unngå brå temperaturforandringer. Dette produktet er tilgjengelig i 25, 50 cl, i bulk i 3, 5, 10 liter, i fat på 220 liter og i container på 1000 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Nice
... opprettholdes for å sikre den beste kvaliteten på frukten. Med en total produksjon på 15 000 flasker på 0,75 liter, har denne tørre rødvinen fra 2015 en alkoholprosent på 12,5%. Vinifikasjonsprosessen viser et engasjement for kvalitet og autentisitet. Druene, høstet for hånd og nøye sortert, har gjennomgått en fermentering i åpne fat på 225 liter, med en maserasjon på 20 dager, etterfulgt av lagring i ståltanker i 10 måneder.
Portefølje (2)
Frankrike, Cognac
... for å bevare kvaliteten på produktene som markedsføres. Vi er sertifisert ISO 9001. Våre produkter er i samsvar med alle bestemmelser i forordning nr. 110/2008 fra Europaparlamentet og Rådet. Vi behersker perfekt forsendelse og logistikkjeden for alle typer emballasje: kanne, plastfat på 220 liter, IBC på 1 000 liter, tank ISO-container, tankbil, samt alle andre transportmetoder. Plastemballasjen er garantert av vår leverandør, uten ftalater eller bisfenol.
Portefølje (10)
Frankrike, Strasbourg
BRASSERIE 3 MATS er et håndverksbryggeri fra Strasbourg som har vært etablert i Alsace siden 2016. Vi bruker råvarer av høy kvalitet, valgt ut basert på oppskriftene. Vårt malt kommer fra et fransk malteri. Ingrediensene vi tilsetter i ølene våre er ubehandlede og ikke tørkede. Vi produserer ølene våre i formater på 33 cl, 75 cl og fat på 30 liter. Vi er lidenskapelige om å skape øl i alle...
Portefølje (7)
Frankrike, Collandres
...grønnsaksdyrkere, vinprodusenter, planteskoler, landskapspleiere, kommuner og privatpersoner. Våre produkter er laget av friske planter som høstes manuelt i 1000 meters høyde, nær Puy Mary i Cantal. Våre fermenterte ekstrakter leveres i kanister, fat eller IBC-tanker på 1000 liter og sendes over hele Frankrike og Europa. Vårt J2m Natura-sortiment inkluderer brennesleekstrakt, hvitløksekstrakt...
Portefølje (1)
... Tonnellerie har bidratt til utdannelsen av 10 Beste Håndverkere i Frankrike, inkludert Julien Rousseau, grunnleggeren, hans sønn Jean-Marie, administrerende direktør, og hans barnebarn Jean-Christophe, ansvarlig for produksjon av store beholdere. En første i den franske fatproduksjonen! Rik på sin fortid, ser Tonnellerie Rousseau mot fremtiden. Produksjon og renovering av fat og tanker på over 600 liter...
Frankrike, Jarnac
... destillerer i sine egne alembikser. Huset TIFFON har en vingård på 40 hektar som ligger i områdene Grande Champagne og Fins Bois. I tillegg eier huset 10 alembikser med en kapasitet på henholdsvis 2500 liter. Til slutt er det 13 forskjellige kjellere hvor mer enn 15000 fat på 350 liter cognac modnes tålmodig. Kom og oppdag et tradisjonelt, ambisiøst og autentisk familiefirma. Her finner du cognacer av eksepsjonell kvalitet, en familie som brenner for sitt håndverk og er stolte av sin historie.
Frankrike, Toulouse
... variert klima, varmt og tørt om sommeren, veldig kaldt om vinteren, vokser trærne sakte og gir svært tette tresorter. Eikefat av «Sessile», den mest edle arten Vår tonneller leverer og former selv med sitt team alle deler fra 100 liter til 10 hektoliter utelukkende i «Sessile»-eik. Disse fatene er svært godt tilpasset for langvarig modning, de har mye fylde, stor respekt for frukten og en god levetid.
...blir deretter sendt til kjelleren etter sedimentering og lagt på fat, hvor den alkoholiske gjæringen vil finne sted. For rødviner blir druene delvis avstilket (målet er å skille druene fra stilkene); de macererer deretter i tank (helst i tre) i en uke eller mer avhengig av årgangen. Denne fasen tillater ekstraksjon av tanniner og farge fra drueskinnet. Når tankene når en temperatur på rundt 16-18°C, starter gjærens aktivitet og den alkoholiske gjæringen.
Frankrike, Dreux
... en kontrakt som sikrer vår regelmessige tjeneste, vil vi GRATIS samle inn deres brukte matoljer og gi dere et kvitteringsdokument for innsamling og avfallshåndtering ved hvert besøk, som dere kan fremvise ved kontroll. • Fat fra 30 til 150 liter, vanntette og merket, kan stilles til disposisjon om nødvendig. • En gratis analyse av deres brukte matoljer fra vår side, på enkel forespørsel fra dere for rådgivning.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play