Frankrike, Perpignan Cedex
...Livèche, eller fjell-ache, er en krydderplante hvis blader ligner på stangselleri og har en tilsvarende smak. Livèche passer perfekt til grønnsakssupper, rå grønnsaker og salater, og fremhever smaken av fete fisker. Den gir en herlig aroma til pot-au-feu, hvor den har fordelen av å tåle koking bedre enn stangselleri. I infusjon har den vanndrivende egenskaper.
Samsvarende produkter
Kjørvel
Kjørvel
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Syltetøy laget av frukt fra Provence. Syltetøy av fersken og Earl Grey grønn te, oppnådd ved koking, med en sukkerinnhold > 30% og inneholder 48,6% frukt. Ingredienser: Hvite fersken (38,8%), dehydrert glukose, sukker, bergamot (9,8%), Earl Grey grønn te, pektin, sitronsyre.
Portefølje (142)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Blanchering, forberedende koking, avkjøling… kontinuerlige termiske behandlinger er vår andre ekspertise. Å stoppe enzymatisk aktivitet, de-aerere produkter, sette fargen deres, bevare så mye som mulig av Brix-grader og smaker; dette er alle utfordringene i termiske behandlinger av produkter i hermetikk eller dypfryst med et mål om matkvalitet og sikkerhet. Vi tilbyr et stort utvalg av maskiner...
Portefølje (159)
Frankrike, Auros
...MESTER I Frankrike 2007 Allergivennlige rillettes, kokt i støpejernspanne og øset. 80% gås gjenstår etter koking. To presentasjoner 1 kg terrine, holdbarhet 6 måneder (pastorisert) 2,4 kg terrine, holdbarhet 45 dager...
Portefølje (31)
Frankrike, Gennevilliers
...Unik. Det er den eneste beskrivelsen for å karakterisere dette syltetøyet. Rikt på 60% frukt, avslører det en eksepsjonell aromatisk kraft. En skånsom koking forvandler fersk kuttet mango i våre verksteder til et kremet syltetøy, preget av friskheten fra fruktene plukket i modenhet. Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Seneafood syltetøy er 100% naturlige...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Liten spelt er et veldig gammelt korn, også kalt engkorn. Den faste, smeltende og veldig smakfulle teksturen vekker smaksløkene våre! Lavt gluteninnhold. Veldig lettfordøyelig. Koking i 45 minutter i 2 til 3 ganger sitt volum med vann. Det anbefales å hydrere kornene kvelden før i en bolle med vann dekket til, slik at koketiden blir kortere og smaken blir mer intens.
Portefølje (15)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Sammensetning: 100% Mykt Hvetemel og Vann Koking: maks 4 til 6 minutter Lagring: på et tørt og temperert sted. 4 Former: Penne, Tvister, Skjell og Curvi Rigati Allergen: Gluten Pasta: 500g...
Portefølje (10)
Frankrike, Ham
...Nettlesflak er finhakkede, økologiske brennesleblader, nøye høstet fra vår produksjon i Picardie. Brenneslen, kjent for sin stikkende kontakt, blir ofte ansett som et "ugress" som invaderer hagen vår. Imidlertid blir dens brennende egenskaper nøytralisert etter koking og tørking. Brennesle har vært brukt i over 2000 år for sine medisinske egenskaper og helsefordeler. Våre økologiske...
Portefølje (127)
Frankrike, Guenange
...Habanero-pepperet, også kalt Antillais, er et kraftig pepper med veldig fruktige noter. Vi har valgt å tilsette kun vann under koking og eddik for konservering for å bevare smakene så mye som mulig. Denne puréen kan brukes på for eksempel stuede grønnsaker eller på pizza. Ingredienser: Fersk Habanero-pepper (opprinnelse Nederland), vann, eddik 100 ml 10 000 (Scoville-skala)...
Portefølje (98)
Frankrike, La Roche-Des-Arnauds
... leste riktig. Røyk, som en saucisse de morteau. Et komplekst øl som forvirrer og har stor suksess. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: hvit Session CRUE! Ingen koking i prosessen. Det vil si, ingen bitterhet, proteinet har ikke blitt koagulert. Derav navnet, den søte røyken. ------ Signaturserie: Øl i kontinuerlig arbeid, modnet på fat av tre som har inneholdt ulike årganger av alle slag. ------ Vox Populi...
Portefølje (2)
Frankrike, Liergues
Grunnlagt i 1997, er Cinque Terre Concetti spesialisert innen utstyr, komplett innredning, opplæring og rådgivning innen italiensk restaurantdrift. Vårt selskap tilbyr et bredt utvalg av maskiner for fersk pasta (pressere, raviolamaskiner, gnocchi-maskiner og kombinasjoner), alt nødvendig utstyr for koking av pasta, pizza samt kvalitetsmatprodukter laget i Italia (pastasauser, risotto...). Cinque Terre Concetti har også et godkjent opplæringssenter for italiensk matlaging.
Frankrike, Paris
... råvarer direkte fra fiskeplasser (Europa, Nord-Amerika og Sør-Afrika). Alle produkter er fanget samme dag, fra teiner, i vill tilstand, og mottas ferske og levende i vårt laboratorium. Med respekt for miljøet tilbyr Thador sine blå hummer fra Normandie med MSC-merket. Selskapet Thador jobber etter en håndverksmetode. Koking i en grønnsaksbuljong er inspirert av den tradisjonelle tilberedningen av...
Frankrike, Villeneuve Tolosane
...Aluminiumsfolie til skinke, Mattråd, Tubulært bomull- og polyester-nett, Elastisk nett i bomull eller polyester, Hage-elastisk nett, Elastisk nett på rør, Ekstrudert plastisk tubulært nett, Strikket polyetylen-nett, Nett for koking av svor, Strikket nett for emballering av juletre, Matnett, Palletfilm, Matstretchfilm og avvikler, Palletiseringsfilm, Dekke til skinke og skinkesokker, Rende for juletre og planter, Deksel, osv.
Frankrike, Morangis
... frityrkokere, vaffeljern, vannbad, tallerkenvarmere, pølsevarmere, pannekakejern, koking i vann, frityrkokere med chichidoser, ovner, 600-serien (sett med komfyr, ovn og kokeplater), shakere, mixere, popcornmaskiner, grill, hold varm, mikrobølgeovn, pizzaovn, hamburgerplater, varmeplater, salamander, shoarma (vertikal spyd for eksotisk matlaging), brødrister, skiver og Wood Steak Grill.
Selskapet CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO tilbyr et utvalg av syltetøy, honning, vin-konfiterte produkter og delikatesser med Sauternes til sin profesjonelle kundebase. Fruktene og grønnsakene kommer fra lokale produsenter og velges ut på sitt optimale modningsstadium for deretter å bli forvandlet til syltetøy. Fruktene og grønnsakene blir håndplukket, kuttet med kniv for å bevare tekstur og smak, og koking skjer i kjele over høy varme.
Frankrike, Eguilles
Fruidoraix-fabrikken er spesialisert på produksjon av calissons. På vår store produksjonsanlegg tilbyr vi å la publikum oppdage de ulike tradisjonelle håndverkene innen konfekt: produksjon av calisson-deigen fra råvarene (melon, mandler, kandiserte appelsiner), koking i vannbad, forming og glasering, samt produksjon av aromatiserte nougater, påske-nougater og noen sjokoladekonfekter.
Frankrike, Baule
Vanlig stålplater, rustfritt stål, spesialstål. Produsent av trykkbeholdere. Rørekar for produksjon av sirup. Sett for måling av råolje. Avgassere for dampkjeler. Separatorer for petroleumsindustrien. Skid for måling av flytende gass. Vertikalt autoklav for koking av gummi. Mekanisk sveisearbeid.
Frankrike, Mouvaux
... produksjonslinjene og tilpasse dem etter dine nåværende behov. Våre forskjellige kategorier: - Finisher, kutter - Kremmer, injektor, lader - Kvern, hakker - Skjæring, kuber, skjærer - Guillotine, knuser, maler - Separator - Dosering - Former, belager, panerer - Mikser - Støter, klipper - Autoklav - Koking, celle, gryte, kokemikser - Ovner, bleking - Fritøse, steketunnel - Grillmarkør, teflonbånd - Kjøling, hurtigfryser, kryogenisk tunnel - Transportør, skrue, heis, pumpe - Emballasje, termoformer, forsegler - Veiing, sortering - Full linje...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint-Germain-En-Laye
... selges til høyere priser enn i supermarkedene, men den er respektfull overfor biene. Den kommer fra små enheter, hvor man har valgt å produsere med fokus på bærekraftig vekst. Når det gjelder syltetøy, marmelade og fruktgeleene som tilbys, er de resultatet av en grundig innsamling av frukt av våre håndverkskonfektører for å bevare all smaken. Fruktene plukkes når de er modne for å bevare aromaene. Takket være en rask koking, utført i små kasseroller, bevares smaken av frukten helt. Sucré Nature: en nettbutikk for regionale, autentiske og 100% franske søte produkter!
Frankrike, Robion
Produsent av håndlaget syltetøy laget på tradisjonelt vis. Utarbeidet med fruktene fra frukthagene i vårt provensalske område. Utvelgelsen av fruktene skjer manuelt, Tilberedt med rør sukker og frukter rike på smak, Koking i små mengder i våre verksteder som overholder strenge hygieneregler. Respekt for frukten ved tapping. Etikettering og påsetting av stofflokk. Dette er mange av egenskapene som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play