Frankrike, Sète
... mattradisjonen i Molise-regionen. Disse mozzarella-kirsebærene er dekket med en gyllen og sprø panering, hvor ingrediensene er helt naturlige, som utvalgt mel, paprika og naturlige gjær uten konserveringsmidler. For å nyte denne oppskriften, stekes den i en frityrgryte, 2 til 3 minutters steketid er tilstrekkelig. Det er en allsidig rett som kan nytes både som finger-food til forrett eller som aperitiff takket være den raske tilberedningen.
Portefølje (42)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORTER: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l SMAKSOPPLEVELSE: En vakker lys gyllen farge for denne årgangen, med aromaer av modne gule frukter. Med lett honningaktige noter som passer perfekt til dine aperitiffer, spesielt en forrett med foie gras.
Portefølje (9)
Frankrike, Lyon
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Portefølje (40)
Frankrike, Argenteuil
Restaurant Halal er den halal-kateteren som er dobbelt spesialisert og vil imøtekomme alle dine forventninger til både mat og dekorasjon for ditt store bryllupsarrangement. Med eksklusive halal catering-tjenester, lager teamet et måltid som er like uforglemmelig som seremonien din. Tjenester som tilbys Fra forrett til dessert, tar Restaurant Halal seg av å forberede rettene som vil utgjøre ditt...
Frankrike, BOUJAN SUR LIBRON
Siden 1964 har Avidoc skilt seg ut i distribusjonen av iskrem og frosne produkter til profesjonelle innen storkjøkken, samt bakerier-konditorier og stekeanlegg, i Languedoc-Roussillon. Fra forrett til dessert tilbyr vi mer enn tusen referanser av frosne produkter og iskrem.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play