... mattradisjonen i Molise-regionen. Disse mozzarella-kirsebærene er dekket med en gyllen og sprø panering, hvor ingrediensene er helt naturlige, som utvalgt mel, paprika og naturlige gjær uten konserveringsmidler.
For å nyte denne oppskriften, stekes den i en frityrgryte, 2 til 3 minutters steketid er tilstrekkelig. Det er en allsidig rett som kan nytes både som finger-food til forrett eller som aperitiff takket være den raske tilberedningen.
...DRUESORTER: 80 % CHARDONNAY
20 % PINOT BLANC
DOSERING: 11 g/l
SMAKSOPPLEVELSE: En vakker lys gyllen farge for denne årgangen, med aromaer av modne gule frukter. Med lett honningaktige noter som passer perfekt til dine aperitiffer, spesielt en forrett med foie gras.
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Restaurant Halal er den halal-kateteren som er dobbelt spesialisert og vil imøtekomme alle dine forventninger til både mat og dekorasjon for ditt store bryllupsarrangement. Med eksklusive halal catering-tjenester, lager teamet et måltid som er like uforglemmelig som seremonien din.
Tjenester som tilbys
Fra forrett til dessert, tar Restaurant Halal seg av å forberede rettene som vil utgjøre ditt...
Siden 1964 har Avidoc skilt seg ut i distribusjonen av iskrem og frosne produkter til profesjonelle innen storkjøkken, samt bakerier-konditorier og stekeanlegg, i Languedoc-Roussillon. Fra forrett til dessert tilbyr vi mer enn tusen referanser av frosne produkter og iskrem.