Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRA...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Captieux
I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Siden 1874 har vårt familieeide selskap kontinuerlig fulgt med på INNOVASJONER, og dermed klart å utvikle tradisjonelle produkter fra regionalt kjøttforedling til moderne produkter som er anerkjent og verdsatt i mange europeiske land. Våre to produksjonssteder i Bourgogne gjør det mulig for oss å skille mellom våre produksjoner: på den ene siden de tørkede spesialitetene laget i Morvan-fjellene, o...
Frankrike, Coudray Au Perche
Svin er vårt fag. Vi er til og med spesialister. Men for 30 år siden bestemte vi oss for å gjøre svin på en annen måte. Et kvalitetsvin, av kjøttrase, fra en lokal kjede og produsert i henhold til presise spesifikasjoner (Label Rouge svin på halm, Bleu-Blanc-Cœur svin og sertifisert, og snart et økologisk svin). Vi lager smakfulle produkter for vår egen glede, men også for vår helse. Oppdag vår kj...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykk...
Frankrike, Saint-Etienne
WENCO er et internasjonalt import- og eksporthandelsfirma som spesialiserer seg på frosne matvarer (svinekjøtt / fjærfe / storfekjøtt / lam / fisk) over hele verden. Vennligst kontakt oss for mer informasjon. Din forespørsel er alltid velkommen!
Frankrike, Sisteron
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Frankrike, Chaponost
Randy er en SMB grunnlagt i 1903, beliggende i Chaponost i sørvestlige Lyon-regionen. Posisjonert innenfor et terroir-univers, legger Randy all sin ekspertise i produksjonen av salte bakverk, spekemat og regionale salater. Denne ekspertisen har blitt overført, i mer enn et århundre nå, innenfor Maison Randy. Faktisk består vårt personale av fagfolk innen spekemat og bakverk, som er dyktige kjenner...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, St-Lô
Frankrike, Les Pavillons Sous Bois
... hjelper oss å betjene et bredt fellesskap av kunder som elsker orientalske smaker og nyter dem med våre næringsrike økologiske produkter. Ferskheten bevares intakt, og emballeringen av matvarer, drikkevarer, grønnsaker, krydder, kjøtt osv. gjøres med største omhu. Utvalget av leverandører som samarbeider med oss gjør det mulig å levere helt økologiske produkter til våre verdifulle kunder. Vi prøver å...
Frankrike, Venissieux
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum.
Frankrike, Foix
I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres ...
Frankrike, Le Mas D'agenais
Ligger i Lot-et-Garonne i hjertet av det gastronomiske Sørvest-Frankrike, mellom Périgord og Baskerland, er vårt familieforetak dedikert til å bevare en århundregammel kulinarisk tradisjon. Grunnlagt i 1956 i Mas d'Agenais, fokuserer vi på å opprettholde den ancestrale kvaliteten i tråd med moderne standarder. I dag har vi spesialisert oss på nye, originale og atypiske terriner: Terrine med brenne...
I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndve...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois?
Frankrike, Lacaune
Allerede i 1926 begynte en "Milhau" oppdrett av svin og produksjon av spekemat i høyden i hjertet av Monts de Lacaune: en ny spekemat fra Lacaune var født. Senere, i 1967, overtok Yves Milhau sin bestefars yrke ved å etablere sine verksteder i hjertet av spekematens hovedstad i Occitanie: Lacaune, smaken av terroir. I dag fortsetter den 4. generasjonen å videreføre tradisjonen ved å lage autenti...
Frankrike, St Michel Sur Orge
...Hei, Vårt selskap har vært spesialisert siden 1993 innen engros - Import / eksport av: - ferskt eller frosset kjøtt for industrielle bearbeidere - spekemat og bearbeidet kjøtt for spesialiserte grossister Tilgjengelig for å diskutere disse emnene, Med vennlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medleder...
Frankrike, Revel
...Selskapet COPRAF er spesialisert på levering av ferskt og frosset kjøtt til industrien for ferdigretter, pølser, distribusjon (Cash & Carry, GMS, distributører osv.) samt for stor eksport.
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS er spesialisert i produksjon av sauser (til pasta, kjøtt, fisk, vinaigrette), supper (kremet, puré, gazpacho) og pålegg. Vi har et bredt utvalg av sauser pakket i beholdere (mini-flasker, skåler og rør, poser og duo-poser, staver og krukker, squeeze-flasker, poser, bøtter og kanner, containere og big bags) med enkel åpning. Våre kreasjoner møter de spesifikke behovene til...
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... SEINE er sertifisert som Økologisk Landbruk av ECOCERT. Dyrene beiter maksimalt på Natura 2000-engene i driften. Gresset der er enestående takket være den fuktige karakteren til myrene. Dyrene er krysset mellom blond d'Aquitaine, normand og Montbéliard for å oppnå en fin marmorering, marmorert kjøtt og robuste dyr som er i stand til å motstå det svært aggressive og ville miljøet i myra. De er i...
Frankrike, Olonne Sur Mer
Ligger i Olonne sur Mer, i Vendée (85), tilbyr La Boucherie Olonnaise sine produkter innen kjøtt, pølser og catering. Som mesterhåndverkere innen kjøttfag har Aline og Sylvain over 10 års erfaring og tilbyr førsteklasses kjøtt og fjærfe, tradisjonelt håndlagde pølser samt smakfulle ferdigretter. La Boucherie Olonnaise garanterer kvalitetskjøtt fra lokale produsenter: limousinkjøtt, limousin kalv...
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise innen agro-matemballasje. Med et variert tilbud, fra emballasje til pakkemaskiner, og et bredt spekter av produkter (over 500 referanser), gir UNIVERSAL en tilpasset løsning for hver type emballasje: kjøtt, fjærfe, spekemat, frukt og grønnsaker. Produkter: Ringer for innbinding av fjærfe, Skåler til hjerne, Sokker, dekke og hampe til skinke...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play