Frankrike, Chemy
... produkter, i B to B. Våre flaggskipprodukter er: modnet kjøtt, Galisisk storfe, Angus, Kobe storfe blant annet. Våre hovedkunder er steakhouse-restauranter, restauranter som ønsker å tilby "prestige"-kjøtt, og tradisjonelle slaktere.
Frankrike, Queven Cedex
... utviklingen i næringsmiddelsektoren: vi tilbyr varierte og originale produkter som passer godt til forbrukernes smak og behovene til profesjonelle. Vi har kontroll over innkjøp, kutting, matlaging og frysning. Vår erfaring på tvers av flere sektorer (kjøtt, fisk, ost) gjør at vi kan holde oss oppdatert på trender og tilby innovative løsninger til våre partnere.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
Frankrike, Bressuire Cedex
...Selskapet BRESSUIRE EXPORT er et slakteri for storfe som ligger i Bressuire, Frankrike. Vi er leverandører av storfekjøtt, spesielt ferskt kjøtt fra unge storfe. Vi selger også, slakt og innmat fra storfe. Vår produksjon av ferskt kjøtt, både benfritt og med bein, er rettet mot alle land i Europa og Nord-Afrika. Vi tilbyr kjøtt fra raser som: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
PROMOTION DES PRODUITS DE MADAGASCAR er et importfirma for matvarer som kommer fra Madagascar. Våre krydder utvikler seg i et miljø rikt på biologisk mangfold. Det er derfor smakene og duftene deres er naturlig velsmakende. Litt krydret, svart pepper fra Madagascar, med tre- og fruktige noter, passer perfekt til mange kjøtt- eller grønnsaksretter. Parfymer alle rettene dine med et av de mest...
Portefølje (1)
Frankrike, Le Bignon Mirabeau
YOSHI DISTRIBUTION SAS er et handelsfirma for import og eksport av matvarer og alkoholholdige drikker. Vi er den eksklusive distributøren av UMEYOSHI i Europa og resten av verden. UMEYOSHI er en tradisjonell japansk likør laget av risalkohol og umé, en frukt som ligner på aprikos og plomme, dyrket i øygruppen for sitt rike og smakfulle kjøtt. Dens smaker med noter av mandel og kirsebær...
Portefølje (1)
Frankrike, Le Creusot
BACCHUS ROSSA IMPORT er et handelsfirma basert i Frankrike, og spesialiserer seg på salg av FMCG mat- og ikke-matprodukter, spesielt grønnsaker, drikkevarer, godteri og sjokolade, kjøtt, drikkevarer, kosmetikk og andre produkter. Våre flaggskipprodukter er solsikkeolje og sennep. I vår portefølje har vi mange artikler: - Matprodukter: Grønnsaker, solsikkeolje, sennep, kjøtt, drikkevarer...
Portefølje (1)
Frankrike, Courcelles
Utnyttelse av polyfarming. Vi produserer melk, storfekjøtt og svinekjøtt. Vi forvandler våre griser til deilige spekematprodukter og tilbyr kjøttkasser. Våre produkter er laget i et godkjent kollektivlaboratorium. '' Noen av våre spesialiteter'' : Den landsbyaktige lille pølsen krydret med bjørkeløk og tomat; blodpølsen laget med den tradisjonelle "chons", løk, skinke, enkel med svor.
Frankrike, La Courneuve
Vi er spesialister innen engros salg av 100% afrikanske matvarer. Vårt sortiment består av produkter som: Eksotiske frukter og grønnsaker, frosne fisk (Barracuda i alle størrelser, kaptein fra Senegal, fiskefileter av havabbor, tilapia, snapper, makrell, karangue, kaptein ombrine, thon garba, kaptein kandratikie, og mange flere) røkt kjøtt og fisk, attiéké, afrikanske krydder, peanøttsmør...
Frankrike, Saint-Martin-De-Seignanx
...forkokt ris, buljonger og sausgrunnlag - krydderblandinger for kjøtt, spekemat - fiskearomaer - krydder, naturlige urter, dehydrerte grønnsaker, marinader - aromaer for snacks, - kulinariske baser, krydder, marinader, dehydrerte grønnsaker og produkter for teknisk matlaging for hotell og restaurant.
Frankrike, Bassussarry
Selskapet Sofrana er spesialisert på handel med levende avlsdyr, melkefôr og kjøttfôr, dyr for oppfôring og slakt, samt genetikk og sæd. Sofrana har også total kontroll over kjøtt og kjøttprodukter, og dette på tvers av hele verden. Med 50 års erfaring og kompetanse deltar Sofrana i mange genetiske og oppdrettsarrangementer i Frankrike og i ulike land rundt om i verden.
Frankrike, Marmoutier
Selskapet KARL SCHNELL designer og produserer maskiner og anlegg for industriell bearbeiding av produkter basert på kjøtt eller smeltet ost, dyrefôr, cateringretter og konfekt. Produktserien til KARL SCHNELL tilbyr et komplett spekter av produkter for næringsmiddelindustrien, fra enkeltmaskiner til komplette produksjonslinjer, fra mottak av råvarer til porsjonering: mikser, modner, overføring...
Frankrike, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy tilbyr sine produkter til direkte salg. Dette gir deg trygghet i å konsumere kjøtt av høy kvalitet fra det lorrainske området. Direkte salg av hel lam eller i kasser. Salg av ferdigretter på glass og sauekjøttprodukter: pølse, merguez, rillette, paté, spekepølse. Pasteuriserte konserver: navarin med små grønnsaker, tomatstuing, Berger-curry, Tajine.
Frankrike, Baud
...steking og produksjon av pølser; systemer for skrelling og avskjæring; modulære fileteringssystemer; systemer for forming og porsjonering av kjøttprodukter; systemer for avskjæring, trimming, porsjonering, emballering og merking av kjøtt og bacon; fiskeskjærere. MAREL støtter industrien i gjennomføringen av prosjektene deres og gir kundene innovative teknologier for å møte de økende kravene til...
Frankrike, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES er en slakteri med håndverksmessig og regional kompetanse. Kvaliteten på svinene som bearbeides av Bories-etablissementene er definert av et strengt "kravspesifikasjon". Vekt, opprinnelse, andel magert kjøtt (AMK), ingenting overlates til tilfeldighetene. Bories-selskapet har jobbet med den samme leverandøren i mange år for å oppnå en jevn kvalitet på sine leveranser...
Frankrike, Pleucadeuc
BRITEK tilbyr industrielle maskiner for bearbeiding, matlaging og emballering av matprodukter, både nye og brukte: saltlakeinjeksjonsmaskiner, automatiske kjøttkverner, blandere og eltere, kuttere, vakuumpressere, komplette linjer for produksjon av hakket kjøtt i pakker og pølser i naturlig tarm, frysekjøttguillotiner, elektriske gryter, dampgryter, elektriske gryter med olje, kokeanlegg, røykerier, vakuumemballere, varmtvannskrympetanker, manuelle og automatiske klippemaskiner. BRITEK eksporterer til hele verden.
Frankrike, Neuville Aux Bois
Enkeltpersonforetak, jeg tilbyr mine poteter for eksport med støtte fra lokale kaldlagrings- og pakkeanlegg. Beliggende i Neuville aux Bois (45), nord for Orléans-skogen, dyrker gården grønnsaker for forsendelse på Beauce-leire: agurk og gamle tomater i friluft, kålrot og reddiker for industrien, gresskar, konsumpoteter, spesielt variantene Allians (fast kjøtt) og Maïwen (mykt kjøtt). Den vakre...
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vil...
Portefølje (2)
Frankrike, Fonsorbes
Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godk...
Frankrike, Aurillac Cedex
La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og ...
Frankrike, Nogent Sur Eure
Supergel er din allierte for sikkerheten til matvarene dine. Vi opererer innen 4 hovedområder: lagring, emballering, bearbeiding og eksport. Vi har 2 store fryselager i Nogent-sur-Eure og Ballancourt-sur-Essonne. Supergel har også et svært romslig frysetunnel for å intensivere produksjonen og lette presset i lageret. Hvert år søker Supergel å forbedre kvaliteten på sine tjenester og produkter. Sel...
Frankrike, Aicirits Camou Suhast
LUR BERRI Samvirke tilbyr et bredt utvalg av plante- og dyreproduksjoner fra sine medlemmer. Gruppen tilbyr kvalitetsprodukter med håndverk laget i Baskerland. Gruppen skaper en forbindelse mellom bønder og forbrukere og bidrar til å styrke det regionale tilbudet ved å dele det med andre aktører.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Nogent Sur Oise
I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en spe...
Frankrike, Carpentras
Konserven DAVIN lar deg oppdage smakene fra en karakterfull region med et autentisk utvalg som respekterer de provensalske tradisjonene. Med over 30 års erfaring innen utvikling av ferdigretter, oppskrifter basert på tomater, produksjon av sauser og terriner.
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelp...
Frankrike, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille henter rikdommen fra sitt håndverk og utvikler med krav om kvalitet i mange år, produkter av høy kvalitet, i den reneste respekt for tradisjonen av "Terroir". Bedriften utvikler seg innen høykvalitetsprodukter som: tørkede skinker, pølser, fersk pølsemakeri, osv....
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia er først og fremst en historie om lidenskap, om lidenskapelige mennesker. Lidenskapelige for godt håndverk, lidenskapelige for menneskelige relasjoner, lidenskapelige som Gilbert og hans kone Jeanine var da de i 1961 bestemte seg for å åpne sin butikk i hjertet av den vakre landsbyen Castelnau d’Estretefonds. En vakker bedrift der fru Garcia legger all sin energi i å fremheve t...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play