...ORIGINE Vin Blanc Moelleux Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse hvis opprinnelse går tilbake til 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne. Vinmarken på over 300 hektar, hvorav 7 er dedikert til produksjonen av denne Entre-Deux-Mers, nyter en eksepsjonell beliggenhet på...
Portefølje (96)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...En varm brun øl som vil overraske med sin fylde og delikate sjokoladenoter Maltet med sjokoladenoter og brente toner. Veldig fruktig med en svært subtil blomsteraktig avslutning. En konfektaktig side som gir en sødme. Veldig balansert og fin Stil: Brun Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humle: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Retter: Welsh, Flammsk karbonade, Daube, Vilt, Foie Gras Ost: Reblochon Dessert: Sjokoladeaktige...
Portefølje (14)
Frankrike, Malataverne
...Eplemos er en fruktpuré laget av kokte eller friske epler, og eventuelt litt sukker eller kanel. I Frankrike er eplemos en dessert, mens i Nord- og Øst-Europa eller Amerika, følger eplemos ofte med kjøttretter. I Belgia og Nederland serveres det også som tilbehør til retter, spesielt med blodpølse eller kylling.
Portefølje (188)
Frankrike, Auxerre
... ost, dessert Vinification Den prefementerende macerasjonen varer i 10 dager ved 8°C. Den alkoholholdige gjæringen etterfølges av en klassisk vinifikasjon med lette daglige oppstigninger for å fremme ekstraksjonen. Etter malolaktisk gjæring i fat, er lagringen på bunnfall i 4 måneder. Œil: Dyp imponerende farge Rådet fra vinmakeren: Serveres ved 17°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 34 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Årgang: 2016 Kultur: Tradisjonell Label: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Frankrike, Landeleau
... kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play