...Fransk Betegnelse Cabernet franc N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 5 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 og en halv til 3 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels store og bærene er små. Denne druesorten gir aromatiske viner av høy kvalitet som kan lagres i middels lang tid. På den annen side er potensialene for...
Portefølje (71)
Frankrike, Saint Cannat
167km
... Gassac, som er opprinnelsen til ryktet til Aniane terroir i Languedoc. DRUESORTER Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % SMAKSNOTATER En fin og delikat duft, modne røde fruktaromaer, med spesielt kirsebær som skiller seg ut. På ganen er det uttalte noter av kakao med en kompleks finish av tobakkaromaer. Munnen preges av sin rikdom, sine fine og silkeaktige tanniner; en veldig fin balanse og spesielt sin vedvarende smak.
Portefølje (46)
Frankrike, Cabanes
224km
Ligger i Sørvest-Frankrike, nærmere bestemt i departementet Tarn, produserer domenet LES VIGNES DE GARBASSES vin under merket Vin de Pays des Côtes du Tarn. Vinmarkene på domenet er 85 % dedikert til produksjon av rødvin og 15 % til produksjon av hvitvin. De røde druesortene er Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc og Sauvignon, samt to Gaillacois-druer: Duras og Braucol. De hvite druesortene er Sauvignon, Listan og tre Gaillacois-druer: Mauzac, Lenc del El og Muscadelle. Dermed produserer LES VIGNES DE GARBASSES hvitviner, roséviner, rødviner, druesaft og eddik laget av rødvin.
Frankrike, Le Puy
189km
Les VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR representerer et vinproduserende kooperativ i Bordeaux. Samlet sett strekker vinmarkene til vinprodusentene i Monségur over nesten 1300 hektar med rødvin og 100 hektar med hvitvin. Her finner man følgende druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon for rødviner, samt Sauvignon, Sémillon og Muscadelle for hvitviner. Det vinproduserende kooperativet forplikter seg til å etablere sporbarhet for produktene, og tappetjenesten til kooperativet er sertifisert ISO 9001 og IFS – BRC, og kooperativet er under akkreditering av Terra Vitis (bærekraftig landbruk).
Frankrike, Fronton
212km
CHÂTEAU CRANSAC dekker et område på omtrent 150 hektar, hvorav 50 hektar er vinmarker. Eiendommen ligger på de gamle terrassene til Tarn, og vinmarkene er plantet på Boulbènes-jord, som er sandholdig leire. 49 hektar produserer rødvin og 1 hektar hvitvin, og vinmarkene har en gjennomsnittsalder på 30 år. Druetyper på eiendommen er 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah og 6% andre druesorter for produksjon av rødvin, samt 100% Sauvignon for produksjon av hvitvin. CHÂTEAU CRANSAC fremstår som en uavhengig vinprodusent.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play