Frankrike, Aizenay
...Beskrivelse : Det myke hvetet (Triticum aestivum) som vi produserer, er nøye utvalgt for sine bakekvaliteter. Det er perfekt for dine møller. Dette er en allsidig kornsort som fungerer som basis for meltyper 45, 55 og 65. Dermed møter det ulike behov innen baking og konditori. Faktisk er våre varianter valgt for sin høye motstand mot sykdommer. I tillegg gir de høy avkastning og en...
Portefølje (44)
Frankrike, Melesse
...Søtpotetmel er rikt på næringsstoffer, fiber, antioksidanter og inneholder ikke gluten. Det er et veldig godt alternativ til tradisjonelle meltyper. Naturlig søt, gir den en ekstra smak og en oransje farge til rettene. Den kan brukes i mange matapplikasjoner: bakevarer, konditorvarer, supper, sauser, osv.
Portefølje (8)
Frankrike, Ostwald
... Bruksanvisning: Rå eller blandet med andre meltyper, kan også brukes til å berike yoghurt, smoothies, shakes (blande i melk), pannekaker eller til kaker/deig til brød (tilsett 5 til 30%). Oppbevaring: For å bevare smaken, konsumere innen tre måneder etter åpning eller oppbevar i kjøleskap. Pakking fra 200g til 5kg Pakking per 10 Energi: 454 kcal Fett: 21,6 g Hvorav mettet fett: 2,4 g Hvorav enumettet fett: 4 g Hvorav flerumettet fett: 15,2 g hvorav Omega 3-6: 4,5 g – 10,7 g Karbohydrater: 7,8 g Hvorav sukker: 3,8 g Kostfiber: 13,8 g Proteiner: 59 g Salt: 0,02 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint Ignat
Limagrain Ingredients er et datterselskap av LIMAGRAIN, en internasjonal samvirkegruppe opprettet og drevet av franske bønder. Som skaper og produsent av plantevarianter, markedsfører Limagrain frø til storavlinger, grønnsaksfrø og kornprodukter. Limagrain Ingredients utvikler og produserer autentiske og funksjonelle korningredienser for næringsmiddelindustrien. Limagrain Ingredients bearbeider h...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vår fullkornsmel produseres på vår gård. Vi har valgt fullkorn for å oppnå maksimal ernæringskvalitet ved å bevare kliet fra kornene våre. Naturlig glutenfri. Rik på stivelse. Inneholder proteiner. Lite fett. Rik på fiber. Perfekt for å tykne og binde. Solen i oppskriftene dine! Bruk: å blande med andre meltyper for brød, kaker, pannekaker… Alene for maistortillas.
Portefølje (15)
Frankrike, L'union
...Vi supplerer mel med våre ulike forbedringsmidler som er utviklet for å kompensere for mangler i visse meltyper. CARIF har et komplett analyselaboratorium for utvikling av melkorreksjoner som er helt tilpasset kravene fra våre møllekunder. Metodikken for å lage en melkorreksjon i vårt laboratorium er som følger: Fullstendig analyse av basismelet eller hvete levert av kunden (alveograf, farinograf...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint-Denis
...Våre økologiske brød er laget av ubehandlede meltyper (type 65 eller 80), som kommer fra økologisk landbruk, og som bevarer de fleste næringskvalitetene fra kornet. Disse produktene er sunne og respektfulle overfor både mennesker og miljø.
Frankrike, Rungis
Puratos er en internasjonal gruppe med stor ekspertise innen bakeri, konditori og sjokoladeproduksjon. En av de største grossistene innen konditori Våre hovedprodukter er: mel, sammensatte meltyper, surdeig, gjær, forbedringsmidler, planleggingsløsninger. Vi er også en av de største grossistene innen bakeri. Våre hovedprodukter: fyll, glasurer, praliner, mataromaer og glasurer. Vårt Cacao Trace...
Portefølje (1)
Frankrike, Yvre L Eveque
Håndverksmøller. Produsent av 100% fransk hvetemel. Produsent av bakevennlige meltyper. Bakevennlige meltyper for bakere. Rødmerket mel for tradisjonelt fransk brød. Produsent av konditormel. Hvetemel for produksjon av butterdeig og hevet deig. Hvetemel for produksjon av wienerbrød. Mel for brød rikt på korn. Produsent av økologiske meltyper. Mel for tradisjonelle baguetter. Mel for tradisjonelle baguetter beriket med solsikkefrø. Mel fra CRC-hvete.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play