Frankrike, Val De Cognac
Ti’Bio Les Arrangés er den fengslende historien om Marie-Irène CÉLÉRINE, en generøs mauritianer kjent for sitt solfylte kjøkken, rikt på krydder og eksotiske frukter. Hennes retter, ofte i sentrum av glade familiemøter, er et vitnesbyrd om hennes lidenskap for autentiske smaker. Blant skattene i hennes kjøkken, har den macererte rom en fremtredende plass, en verdifull arv overlevert til hennes bar...
Portefølje (29)
... maturité optimale Macération pré-fermentaire à froid pendant 48h Vinification parcellaire Longue cuvaison de 3 semaines Fermentation malolactique en cuves Elevage en fûts de chêne français pendant 12 mois CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot DÉGUSTATION D’une belle robe limpide aux reflets grenat, le Château Lalande rouge dévoile au nez un délicieux bouquet de fruits rouges et de cacao, sur des notes de boisé toasté. L’attaque se fait souple et ronde, évoluant sur des notes fruités et aux tanins délicatement fondus.
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Håndplukkede druer, sortert tre ganger: ved lasting, ved mottakelse og i kjelleren. Tradisjonell vinifikasjon, Beaujolais-maceration i omtrent 8 dager i temperaturregulerte tanker før pressing. SMAKSNOTATER Intens, klar og glitrende purpurfarge med livlige violette refleksjoner. Nesen, veldig åpen og uttrykksfull, avslører noter av mørke frukter som bjørnebær og solbær, og utvikler seg mot...
Portefølje (60)
Frankrike, Saint Emilion
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Stjerneanis, lakris, vann, sukker, alkohol. For-maceration av Navarre lakris i nøytral alkohol etterfulgt av blanding med en stjerneanis-infusjon. Dette gir en veldig anisaktig smak. 70 cl...
Samsvarende produkter
PASTIS
PASTIS
Portefølje (58)
Frankrike, Paris
...Hemp CBD-olje - 30% Bio Relax fra Yogah Hvis du leter etter en enda mer intens avslapningsopplevelse, er vår Bio Relax CBD-olje med 30% akkurat det du trenger. Utviklet i Frankrike, er denne ekstra kraftige oljen essensen av avslapning og velvære. Teknikker for Lavtemperatur Maceration Denne oljen er ekstrahert ved hjelp av lavtemperatur maceration av økologisk hamp dyrket i Frankrike. Denne...
Portefølje (180)
Frankrike, Condom
AURIAN SAS er destillatør og vinhandler siden 1880. Huset AURIAN er en produsent og handelsmann av aromatiserte viner, likører og brennevin som ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike. Dets opprinnelse går tilbake til 1880, da M. Dupeyron var en av de viktigste handelsmennene av Armagnac og vin fra Gascogne. Noen tiår senere spesialiserte barnebarnet til Dupeyron, Philippe Aurian, seg i produksjon ...
Portefølje (66)
Frankrike, Auxerre
Finn vår utvalg av guddommelige røde, hvite, rosé og musserende viner! Vår ambisjon er å lette samarbeidet mellom franske vinprodusenter og nasjonale og internasjonale kjøpere. Grunnlagt i 2018, DIXVINS er din B2B-butikk som tilbyr nettbasert salg av viner og brennevin laget i Frankrike, rettet mot restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyr jevnlig spesialtilbud og temati...
Portefølje (190)
Frankrike, Bidart
La Maison Caudalie, den biologiske, naturlige og ville eksellensen! Fra sine vennlige tapas, "infarinata eller tempura" frosne (croquetas, blekksprut, rabas...) sertifisert IFS, uten fargestoffer, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, til de ville fiskene og andre sjømatprodukter, de ville soppene fra våre regioner, ferske, tørkede, i pulver eller frosne, sine økologiske olivenoljer med a...
Portefølje (59)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Assemblage : Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Vinifications : Macération pré-fermentaire à froid - fermentation alcoolique en cuves inox thermorégulées avec remontage/pigeage.
Portefølje (53)
Frankrike, Paris
...Når det gjelder stilkene og røttene, blir de forberedt som en maceration for å fungere som avføringsmiddel og motgift for mennesker, men de brukes også som veterinærbehandling for hester, for eksempel. Stilkene brukes også til tannhygiene, da de er svært effektive for å skrubbe og rense tennene. Bark fra daddelpalmen har mange egenskaper i den afrikanske farmakopéen, spesielt for tannverk...
Portefølje (32)
Frankrike, Ecos
...Parfymeolje kan av 1000 ml-1 KGS med noter av Toppnoter er Safran og Jasmine; mellomnoter er Amberwood og Ambergris; bunnnoter er Furu Harpiks og Sedertre for menn og damer, unisex. Maceration i ren alkohol direkte. Se hvordan du kan macerere din rene olje i alkohol, direkte i bloggen vår. For Tahara-type kan du bruke den direkte. Duft: Treaktig amber varm krydret, Treaktig krydret. Macerasjon...
Portefølje (1)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rød Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation ved lav temperatur for de 2 andre druesortene i termoregulerte tanker. Smaksnotater: Fargen er intens, rubinrød med lilla refleksjoner. Nesen er kraftig og kompleks, med noter av lakris, krydder og mørke frukter. Munnfølelsen er rund og fyldig. Mat- og vinparinger: Stekt lammeskulder, stekt Camembert. Druemiks: Syrah - Carignan - Grenache noir Jordsmonn: Leire-Kalkstein, terroir fra Aspres...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Vérand
... Beskjæring: goblet, veldig kort, gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Vinifikasjon: Høsting: manuell. Metode: tradisjonell Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dager. Lagring: i tank. Smaking: En lett gjenkjennelig vin. En vakker purpurfarge. En duft med veldig typiske aromaer av fiol og musk. I munnen er vinen fyldig og myk. Avslutningen er lang og intenst fruktig.
Portefølje (18)
Frankrike, Lardier Valença
...Økologisk planteekstrakt, fersk (ikke frosset). Maceration på stedet for innhøsting (Opprinnelse Frankrike) 50 ml glassflaske...
Portefølje (311)
Frankrike, Saint Cannat
... til en god modning av druene. DRUESORTER Merlot 80% Cabernet Sauvignon 20% VINPRODUKSJON Vinen lages med en tradisjonell vinifikasjon, som starter med en kald prefermenteringsmaceration i 2 til 3 dager, etterfulgt av den alkoholiske gjæringen kombinert med en varm maceration i 2 til 3 uker ved kontrollerte temperaturer, for å ekstrahere det optimale nivået av smaker, farge og tanniner. Vinen lagres deretter i tank til tapping, som finner sted på slottet.
Portefølje (46)
Frankrike, Brue Auriac
...Nom BASTIDE DE FAVE – RESERVE DU PRIEURE Couleur Rosé Appellation AOP Coteaux Varois en Provence Cépages Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV 13% vol. Vinification Macération : pré-fermentaire à froid, Fermentation à 18°C Fermentation et élevage sur lies en fûts de chêne (300 L) pendant 8 måneder Notes de dégustation : Le nez exprime des notes gourmandes d’écorces d’orange confites et de...
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play