Frankrike, Baie-Mahault
...Utforsk vårt utvalg av frosne kjøttprodukter, utvalgt for sin kvalitet og friskhet. Hvert stykke er nøye forberedt og raskt fryst for å bevare alle sine næringsmessige og smaksmessige egenskaper. Ideell for dine daglige måltider eller spesielle anledninger, vårt frosne kjøtt kommer i ulike varianter: storfekjøtt, kylling, svinekjøtt, lam og mer. Nyt bekvemmeligheten og holdbarheten til våre frosne produkter, samtidig som du nyter mørt og smakfullt kjøtt i hver bit. Bestill nå for en optimal kulinarisk opplevelse.
Portefølje (51)
Frankrike, Paris
...Vår deilige oppskrift med lam er laget for våre mest sensitive følgesvenner. Lamme kjøtt er lettere å metabolisere enn annet kjøtt. Dermed kan din følgesvenn si farvel til matallergier, sensitivitet og andre intoleranser. Rik på gode proteiner vil denne oppskriften gi hunden din en vakker, glansfull pels som den fortjener. Lammekjøtt er en av de mest fordøyelige kjøttypene! Tilpasset for de mest sensitive magen, vil lam ta vare på tarmfloraen. Slutt på løs avføring! Takket være vår oppskrift vil du få fast avføring og en hund full av vitalitet. Materialer: Kraftpapir...
Portefølje (200)
Frankrike, Paris
... respekterer dermed hunders naturlige appetitt for kjøtt. Frysetørking: optimal konservering Cernunos® frysetørkede lammegodterier gir en leken vri på trening. De er laget av lam og omdannet til sprø biter gjennom en frysetørkingsprosess under vakuum ved lav temperatur. Denne prosessen bevarer fargen, aromaen og smaken av ferske ingredienser, samtidig som den opprettholder vitaminer og næringsstoffer...
Portefølje (115)
Frankrike, Maubeuge
... raffinere kjøttet ditt! Vår marinade Oued-Amlil er laget av hvitløk og urter av svært høy kvalitet. Den vil gi en gastronomisk touch verdig de store kokkene til kjøtt av typen lam, kalv eller storfe. Spesielt raffinert, minner den om oppskrifter som Maître d’hôtel eller sauser for snegler. Enkel å bruke og klar til bruk, skiller denne marinaden Oued-Amlil seg ut med sin grønne farge og smak av smør-pesto. Restauranter, snacks, fast-food og slaktere som bruker denne Referanse: ART0012...
Portefølje (33)
Frankrike, Belley
... nettstoffet på som en sokk rundt den hengende slaktet, klipper strikken til ønsket lengde, lager en knute i bunnen og fester den øverst på slaktet. Brukere: slakterier, fryselager, skjæreverksteder, kjøtteksportører, slaktere, supermarkeder, jaktforeninger, gårder, distributører, matmarked, restauranter. Egenskaper: Bedre hygiene for slaktet. Reduserer vekttap (i vann) av kjøtt med et gjennomsnitt på 3,16% (i løpet av åtte dager) sammenlignet med naken kjøtt. Bremser...
Portefølje (30)
Frankrike, Rungis
...MARTIN er et selskap som spesialiserer seg på engroskjøp av kjøtt på Rungis-markedet. Våre importerte lam kommer hovedsakelig fra England og Irland, alle sertifisert HALAL. Vi legger stor vekt på samsvar med våre lam og jobber tett med våre leverandører for å oppnå best mulig kvalitet. Den daglige forsyningen sikrer optimal friskhet. Våre fagfolk gjør en daglig utvelgelse av produkter som passer for hver av sine kunder.
Frankrike, Pessac
Frankrike, Rungis Cedex
...Label Rouge lam, lammekjøtt. EUROVOLAILLES er leverandør av Label Rouge lam.
Portefølje (24)
Frankrike, Rungis
...EURODIS VIANDES er engrosleverandør av lam i Rungis. For slaktebruk er det viktig å skille mellom tre typer lam: melk lammet, som veier omtrent 10 kilo og er et ikke-avvent lam, det hvite lammet (med en vekt på omtrent 25 kilo) som får navnet sitt på grunn av den lyse kjøttfargen, og til slutt broutard-lammet, som veier nærmere 35 kilo og har et rosa kjøtt. Blant broutard-lammene finnes det...
Frankrike, Pleucadeuc
...• Barder i plater: med eller uten mellompapir • Barder kuttet til størrelse for spyd, steker, tournedos, paupiettes • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Barde for å dekke alle typer kjøtt: svin, fjærfe, storfekjøtt, lam… • For alle typer produkter: steker, spyd, tournedos, paupiettes, patéer… FORPAKNING • Fersk eller frossen: Kartong eller kasse på 5, 10 eller 20 kg...
Portefølje (9)
Frankrike, Rungis
...Volailles De Bresse, Volailles du Gers oppdrettet på beite, gårdsfjærfe og rødmerket fjærfe, økologisk fjærfe, tradisjonelt gårdsfjærfe. Halal-fjærfe: Selskapet Courtin-Hervouet markedsfører fjærfe og Halal-produkter. Vi har også et komplett tilbud innen standard fjærfe og halal-produkter, med emballasje tilpasset dine behov og muligheten til å håndtere store volumer. COURTIN HERVOUET er grossist av kjøtt fra Galicia i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send e-post til contact@courtinhervouet.com.
Portefølje (62)
Frankrike, Aix-En-Provence
...Voatsiperifery-pepper, bedre kjent som villpepper fra Madagaskar, er en av de mest ettertraktede peppertypene i verden. Oppdag den ekte smaken av pepper fra Madagaskar: Fruktig, treaktig og blomsteraktig. Det gir en forfriskende touch til rettene dine, mye karakter, men uten voldsomhet. Villpepper fra Madagaskar passer perfekt til hvitt kjøtt, fisk, foie gras, lam, salater... det vil også...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Genest-Lerpt
...Med verdifulle animalske proteiner: kjøtt, fisk og innmat avhengig av oppskriften 6 forskjellige smaker Rik på vitaminer og urter (persille, timian, koriander & dill)...
Portefølje (16)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL er en grossist som arbeider innenfor sektorene: matvarer, frysevarer, kjøtt, drikkevarer, pølser, samt hygieneprodukter. Selskapet NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger innen industrien. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, med alltid svært attraktive priser og alltid med et forsprang på konkurrentene. NSA HALAL er også til stede som matgrossist i Europa og over hele ...
Frankrike, Malataverne
... rødvin med hovedretten Det er viktig å vite at rødvin passer ideelt med rødt kjøtt, gryteretter, kjøttgratenger, enkelte fisker, fjærfe, tomater, pizza og mange andre matvarer. Kjøtt er en ideell rett for å ta frem de beste flaskene dine under et måltid. Kjøtt som and, lam eller storfekjøtt kan serveres med en kvalitets Bordeaux-vin for å fremheve aromaene i kjøttet. Kokt tomat er en matvare som passer perfekt med rødvin.
Portefølje (188)
Frankrike, Renaison
...Gyros er gatekjøkkenretten man finner overalt i Hellas: et sandwich i pita-brød, med krydret grillet kjøtt (enten kylling eller tradisjonelt lam), en god dose tzatziki og friske grønnsaker. Denne greske gyros-blandingen vil ta deg med på en reise og kan tilpasses enhver type grillet kjøtt på grillen.
Portefølje (56)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Verdsatt siden antikken, er salvie utstyrt med så mange dyder at man til og med har begynt å si at den kan gjøre en udødelig. Navnet dens på latin (salvia) betyr faktisk "planten som redder livet". Den er spesielt kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper og for å bekjempe hjerte- og karsykdommer. I hele Middelhavsområdet har gastronomien tatt i bruk salvie for sine aromatiske kvaliteter. Den er svært duftende og fremhever smakene av lam, hvitt kjøtt og fisk. Den hever også sauser og smaken av mange grønnsaker som squash, aubergine og potet.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 84 % Økologisk gammel sennep - +/- 4 % Druemost* - Økologisk full cane sukker -* Produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Den sterke smaken vil glede elskere av krydrede retter. Den passer perfekt til kjøtt: lam, svin, fjærfe, grilling og er ideell for å lage en vinaigrette eller majones. Dette produktet er også tilgjengelig i krukke på 100 g, 200 g.
Portefølje (132)
Frankrike, Paris
...Antilope, Sebra, Krokodille...). Premium storfekjøtt: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lam fra New Zealand, Skottland... - Vilt: Villsvin (Australia, USA), Hjort (New Zealand, Europa), Rådyr (Europa)... Utvalgte kjøttprodukter av overlegen kvalitet. Ferske og frosne, PAD eller porsjonerte. GOURMET FOOD FRANCE tilbyr eksport av eksotisk kjøtt til Europa. Vi har et permanent lager av kjøtt, for mer informasjon: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
... gjelder proteininnhold og næringsverdi sammenlignet med kjøtt. Derfor produserer vi ikke produkter basert på VSM. Vi tilbyr storfekjøtt, kylling, kalv, lam og halal-pølse. Våre produkter er tilgjengelige ferske eller frosne. Vi er stolte av å selge halal-kjøtt eller fjærfe fra Frankrike og Europa som er sertifisert Achahada.
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
...Alandaluzza.fr er en halal grossist som tilbyr et utvalg av premium håndverks halal pølser laget i Andalucía til profesjonelle aktører: hotell, restaurant, pizzeria, catering, halal pølsemakeri, halal delikatesse... Vårt utvalg av halal pølser i engros består blant annet av: - halal pølse av storfe og lam - halal chorizo av storfe og lam - halal fuet av storfe - halal bacon / halal pancetta av...
Portefølje (4)
Frankrike, Rungis Cedex
Ovimpex Gruppen er en viktig aktør innen handel, skjæring og emballering av storfe- og saukjøtt siden 1964. Vi er spesialiserte på import av kjøtt hovedsakelig fra Europa. Vårt hovedkontor ligger i Rungis, men vår tilstedeværelse er nasjonal. Ovimpex Gruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Våre produkter: lam i slakt, skjæring av lam, skjæring av sau, storfe i slakt, skjæring av storfe, skjæringer av lam, kalv i slakt, skjæring av kalv, sau i slakt.
Frankrike, Aiguilhe
... edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Moriller, morcheln, pfifferlingen, porcini, setas, steinpilzen, Waldpilze, funghi di bosco, setas del bosque. Håndlagde luksusbokser og konserver. Originalt utvalg av franske sopp i eddik som pickles, vineddik-kondimenter, løkchutneys. Utvalg av typiske og tradisjonelle retter basert på fransk kjøtt, lam (svart rase fra Velay...
Frankrike, La Crèche
... økonomiske relasjoner skal være betydningsfulle. Vi betjener dagligvarehandelen, distributører, grossister og industrikunder. Våre produkter: Ferskt og frosset kjøtt fra Frankrike og EU. Vi tilbyr lam, storfekjøtt, sau, vilt, svin, kalv, fjærfe... Vi har flere produktlinjer, Opprinnelse Frankrike eller Opprinnelse EU (Tyskland, Nederland, Nord-Irland, Sør-Irland...), halal, fersk eller frossen...
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Luc La Primaube
...Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play