Frankrike, Merville
... honning- og godterismak, med svært lite karamellisering - tradisjonell karamell, den standard karamellsmaken som lett kommer til tankene, ofte brukt i topping og sauser - fyldig karamell, veldig uttalt smak, brukt i blandinger i kjeks eller meieriprodukter for å oppnå en god karamellsmak. HOVEDAPPLIKASJONER: - Meieridesserter - Grønnsaksdesserter - Iskrem - Kjeks - Kaker - Sauser - Topping - Konfekt...
Portefølje (7)
Frankrike, Montelimar
...Dette nougat-egget fra Montélimar i sin kurv er det ideelle tilbehøret for å feire påsken med en touch av sødme. Nougat-egget er laget med ingredienser av høy kvalitet, inkludert honning, mandler og sukker, for å gi en uforglemmelig smaksopplevelse. Det er mykt, luftig og smelter i munnen for å glede smaksløkene dine. Referanse:052101 VEKT (i KG):0.13 Pakking:12 MVA:20.0%...
Portefølje (154)
Frankrike, Privas
...Karameller med Kastanjekrem fra Ardèche Ingredienser: sukker, glukosesirup, kastanjekrem (25%, kastanjer, sukker, biter av glasert kastanje, vann, glukosesirup, naturlig vaniljearoma), aromaer Kode: 571 Nettovekt (g): 200 Bruttovekt (g): 570 Pris inkl. mva: 5.25...
Portefølje (41)
Frankrike, Arengosse
... nougat-aroma Naturlig brunt fargestoff (E150C) Emballasje : Resirkulerbar PET-krukke Vekt : 200g Bruksområder : Bakeri : Perfekt for dine småkaker, kaker, og andre søte kreasjoner, og gir en uovertruffen nougatsmak. Drikker : Ideell for å søte te, kaffe, og varm sjokolade med en smakfull vri. Desserter : Forbedre yoghurten, pannekakene, eller iskremen ved å drysse dette delikat aromatiserte sukkeret over. Konfekt : Bruk det til å lage hjemmelagde nougater eller andre tradisjonelle konfekter. Referanse:SUCRE0016B...
Portefølje (200)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...La Doucelette kokosmelk er en karibisk konfekt laget av kokosmelk og sukkerrør. En smeltende sødme i munnen. * Ingredienser fra økologisk landbruk Pakke på ca. 100 g. Oppbevares tørt, beskyttet mot varme og lys. Ingredienser: sukkerrør, kokosmelk, melk Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal fett: 8 g mettet fett: 5,62 g karbohydrater: 78,5 g proteiner: 2,95 g...
Portefølje (3)
Frankrike, Villarembert
...Sukkerkonditor med bringebærsmak Ingredienser: sukker, glukose, naturlig bringebæraroma, vinsyre, farge. Oppbevares på et kjølig og tørt sted. Godteriene er laget for hånd og pakket av din lokale konfektmaker.
Portefølje (8)
Frankrike, Pézenas
...Med fransk håndverksproduksjon vil disse karamelliserte peanøttene i 150 g-format glede både små og store. Opprinnelse: Frankrike. Anbefalt utsalgspris inkl. mva: 2,89 € (mva 5,5%). Ingredienser: peanøtter (60%), sukker (40%). Kan inneholde spor av korn, egg, sesam, soya, melk og nøtter.
Portefølje (5)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser hvit sjokolade (min 28% kakao). Ingredienser sukker, kakaosmør, helmelkpulver, pistasjnøtter 4%, emulgator soyalecitin, naturlig vaniljearoma. Kan inneholde spor av nøtter. Hvit sjokolade er en konfekt av elfenbenfarge laget av kakaosmør. Den inneholder også meieriprodukter, sukker, lecitin og aromaer, men ikke kakaopulver, i motsetning til annen sjokolade.
Portefølje (188)
Frankrike, Nice
... psykoaktive effekter! Hvordan konsumere Bloom&Cie sjokolade? Åpne CBD Bloom&Cie sjokoladeplaten Spis 1 eller 2 firkanter (eller mer?) Ikke glem å legge sjokoladen tilbake i emballasjen etter bruk Oppbevar CBD Bloom&Cie sjokoladen i maks 2 måneder etter åpning Ingredienser Mørk sjokolade (Kakaomasse*, rør sukker*, kakaosmør*), mandler, hasselnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, tranebær, tørkede fiken, MCT kokosnøttolje, CBD (cannabidiol ekstrakt fra hamp), terpener og masse kjærlighet! Smak: Intens sjokolade 71% kakao CBD: 10mg per firkant...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olivenkonfekt fra Extremadura ''La Chinata'' (olivenene kommer kun fra denne regionen), Ingredienser: Grønne oliven, sukker, sitron. Dette produktet er en ekte konfekt og er helt forskjellig fra tapenade. På en skive brød eller ristet brød til frokost. En søt, lett bitter smak på grunn av den karakteristiske smaken av oliven, et produkt som ikke lar noen være likegyldige. For matelskere er denne blandingen av grønne oliven og sukker en fryd for ganen. Glasskrukke på 250g...
Portefølje (198)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Coffret med et spekter av smaker, fra de mest klassiske (Jordbær, bringebær, aprikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, pasjonsfrukt/mango, lime/ingefær og banan/karamell). Ingredienser fruktkjøtt (jordbær, bringebær, lime, aprikos, pasjonsfrukt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), fersk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vann, glukosepulver, gul pektin, sitronsyre.
Portefølje (142)
Frankrike, Grasse
... tilbyr vi fargestoffer og tekstureringsmidler. Vi leverer til matprodusenter innen alle typer sektorer som konfekt, bakervarer, drikkevarer, meieriprodukter, ferdigretter, krydder, samt produsenter av e-væsker og farmasøytiske produkter. Vi leverer også til alle typer matvirksomheter gjennom mange matdistributører og nettbutikker. Vår svært moderne produksjonsenhet på 2000 m2 gjør oss i stand...
Portefølje (186)
Frankrike, Plouezec
... emballasjen med fokus på bærekraftig utvikling og respekt for håndverket. Vi tilbyr også en nøkkelferdig hvit merkevareløsning! Vi stiller vår ekspertise og vårt håndverk til disposisjon for å realisere dine søteste prosjekter, fra opprettelse av oppskrifter til emballasje! Våre verdier: - 100% naturlige godteri, laget i Frankrike med enkle og lokale ingredienser - Resirkulerte fraktkartonger...
Portefølje (6)
Frankrike, Plérin
... håndverksprofesjonelle, med Flavie som konditor og Maxime som caterer av yrke. Vi setter vår kompetanse og ekspertise til disposisjon for å sikre kvaliteten på produktene våre. Vi lager alle våre småkaker for hånd, ved å nøye velge de beste ingrediensene for å garantere kvaliteten. Vi behersker alle trinnene i produksjonen, fra valg av oppskrifter og ingredienser til kalibrering av småkakene, samt baking og emballering. Kontakt oss for mer informasjon!
Portefølje (10)
Frankrike, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech designer, produserer og markedsfører mataromaer. Vi tilbyr aromaer i form av væsker, fettløselige og vannløselige stoffer, pulver, pasta og emulgerte produkter. Våre aromaer kan brukes til alle typer agro-matprodukter: alkoholfrie drikker, alkoholholdige drikker, meieriprodukter, dietetiske produkter, småkaker, bakverk, konfekt, dyrefôr, ferdigretter, supper, pølser, sjømat, sauser, marinader osv.
Frankrike, Beaune
... for profesjonelle innen bakeri/konditori for eksport, og har som mål å tilby ingredienser av høy kvalitet tilpasset behovene til de mest krevende profesjonelle. Vi tilbyr et sortiment som omfatter nærmere 500 referanser og som kontinuerlig berikes med nye produkter: aromaer, farger, alkoholholdige drikker, sjokolade, tørkede frukter, fruktsirup, syltetøy, puréer både romtempererte og frosne, klare...
Frankrike, Grasse
... til de mest krevende internasjonale kvalitetsstandardene. Selskapet leverer hovedsakelig til næringsmiddelindustrien innen sektorer som drikkevarer, meieriprodukter, konfekt, småkaker, iskrem, desserter og salte produkter. Selskapet har et nettverk av salgsagenter over hele verden og har et datterselskap i Florida (USA) som inkluderer en produksjonsenhet og R&D-laboratorier.
Frankrike, Prades-Le-Lez
...enzymer og naturlige fargestoffer. CHR HANSEN er til stede i ditt daglige liv gjennom sine ingredienser: enzymer og kulturer for meieri- og kjøttindustrien, bakterier for vin og naturlige fargestoffer for iskrem, konfekt og drikkevarer samt probiotika. Våre ingredienser brukes både innen næringsmiddelindustrien og innen farmasi, ernæring og landbruk. I Frankrike er divisjonene Meat & Prepared...
Frankrike, Champagne-Au-Mont-D'or
...inkludert drikkevarer, konfekt og meieriprodukter, og kan trygt konsumeres direkte når som helst i produksjonsprosessen, som ingredienser og ikke som tilsetningsstoffer. GNT betjener mer enn 100 land, har to produksjonsanlegg og ti lokasjoner over hele verden.
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
Frankrike, Angers Cedex 2
Distributør i Frankrike og eksport av konfekt. (godteri, nougat, praliner, håndlagde sukkertøy, amerikansk lakris, tørket frukt). Ingredienser for produksjon av kokt sukker og nougat, bakervarer. Produktutvalg for spesialister innen konfekt. Store merker. Plast- og papiremballasje. (Polypropylenposer, cellofan, papir, rør eller granita-flaske, sugerør). Granita-produkter.
Frankrike, St Etienne
Siden 1882 har Weiss vært et av de store navnene innen fransk sjokolade. De er en av de siste sjokoladeprodusentene som arbeider med kakao og forvandler den til plater, konfekt og sjokoladebiter. De utmerker seg i sammensetningen og kombinasjonen av bønner fra ulike opprinnelser. Weiss garanterer bruk av ingredienser fra de mest edle områdene uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Min...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play