Frankrike, Val De Cognac
...Kombinasjonen av combava og kardemomme, en intens sitrusfrukt og krydder, subtilt dosert for en overraskende balanse. Sammensetning: Økologisk fransk hvit rom lagret i gamle Cognac-fat, Økologisk combava, Økologisk Fairtrade sukker, Økologisk kardemomme Serveres kald, alene eller i cocktail, både som aperitiff og digestif. Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm Macerering: Kort i resirkulerte glasskrukker Alkoholinnhold: 37° Vekt: 1.2 kg...
Portefølje (29)
Frankrike, Auray
...Algl Classic Line - Standard Emballasje Ref: CL 1914 H42 Type: Fat - Bokser - Fat Lengde (mm): 192 Bredde (mm): 144 Høyde (mm): 42 Rom: 1...
Portefølje (384)
Frankrike, Paris
...En klassisk Perzel-modell, denne lampen med ett eller tre fat, er ekstremt populær. Den beskyttende bronsekoppen, som holder en optisk glassbase, er håndblåst. Den er utstyrt med alle våre gatebelysninger.
Portefølje (961)
Frankrike, Saint Emilion
... ganen uttrykker frukten seg med entusiasme i en ganske romslig, frisk og fast ramme. 2015 Gullmedalje G&G 2017 : « Vakker granatrød farge. Nese av modne røde frukter. Ganen viser en behagelig smeltethet med fruktige og krydrede aromaer som dominerer i avslutningen. En godt bygget årgang, veldig klassisk, uten unødvendige detaljer. » Sølvmedalje KONKURRANSE I LYON 2019 / WINE ENTHUSIAST 89/100 2014 : G&G 2017 : « Vakker dyp rubinrød farge. Moden nese som minner om kirsebærkjøtt. På ganen en generøs stil, med myke tanniner som tjener frukten.
Portefølje (34)
Frankrike, Appietto
...Barquette med canistrelli (Biscuttini) klassisk, naturlig smak. Disse deilige, firkantede korsiske småkakene er pakket i en emballasje som passer for familier og godterelskere. Vekt: Pakke på 1 kilo Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Portefølje (118)
Frankrike, Saint-Vérand
...leire-kalkstein. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 10 til 40 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: mellom 60 og 65 hl/ha avhengig av året. Små druer med høy konsentrasjon av sukker. Vinifikasjon: Veldig lang vinifikasjon, kald (mellom 15 °C og 20 °C). Lagring: I tank på bunnfall i 6 til 8 måneder og i fat med 30 % på bunnfall.
Portefølje (18)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... (fersken, aprikos) utgjør en klassisk og kompleks aromatikk som gjør at denne Eagle Rare kan nytes ren, men også være en utrolig partner for å lage dine favorittcocktailer (Manhattan, Old Fashioned osv.). La maison : Ligger i Kentucky, USA, Buffalo Trace regnes som den eldste bourbon-destilleriet i verden. Grunnlagt mot slutten av det 18. århundre, er det et banebrytende hus på mange måter, inkludert det å ha kommersialisert en Bourbon Single Barrel allerede i 1984. Type: Whisky Straight Bourbon Kentucky Innhold: 70cl Alkoholprosent: 45%...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
... ost, dessert Vinification Den prefementerende macerasjonen varer i 10 dager ved 8°C. Den alkoholholdige gjæringen etterfølges av en klassisk vinifikasjon med lette daglige oppstigninger for å fremme ekstraksjonen. Etter malolaktisk gjæring i fat, er lagringen på bunnfall i 4 måneder. Œil: Dyp imponerende farge Rådet fra vinmakeren: Serveres ved 17°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 34 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Årgang: 2016 Kultur: Tradisjonell Label: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Populære land for denne søkefrasen