...7,5 kg, DLC 30 dager
Håndlaget fra Landes.
En stadig økende etterspørsel.
Denne skinken er kokt i en grønnsaksbuljong som gir smak og muliggjør en bedre naturlig konservering av produktet uten bruk av konserveringsmidler.
...En deilig blanding av salt og krydder for å fremheve alle typer fisk, hvitt kjøtt, dampede grønnsaker, osv....
Denne sammensetningen er perfekt dosert for å enkelt lykkes med dine kortkokte retter! Et enkelt grep for alltid å oppnå en vellykket, aromatisk og raffinert kortkoking! Brukes til å aromatisere matlaging i vann: fisk, pot au feu, kylling i gryte, skalldyr, grønnsaksbuljong.
...58% svart hvitløk, grønnsaksbuljong (vann og grønnsaker i varierende proporsjoner: gulrøtter, selleri, løk, purre), hel havsalt fra Cervia.
Svart hvitløk er ikke en hvitløkssort, men en hvitløk konfitert i sjøvann som kommer rett fra Korea og Japan.
Den tørkes ved lav temperatur mellom 60 og 80 °C i en fuktig atmosfære i en periode som kan vare fra 15 til 60 dager.
Denne prosessen forsterker...
...Disse små Chantenay-gulrøttene viser seg fra en ny side med denne originale tilberedningen. Må prøves og deles så snart som mulig!
Ingredienser:
– 2 pakker à 250 g Chantenay-gulrøtter C’ZON
– 60 ml lønnesirup
– 15 g smør
– 250 ml grønnsaksbuljong (eller 250 ml vann + 1 terning)
– 1 teskje grov sennep (i korn)...
... råvarer direkte fra fiskeplasser (Europa, Nord-Amerika og Sør-Afrika). Alle produkter er fanget samme dag, fra teiner, i vill tilstand, og mottas ferske og levende i vårt laboratorium. Med respekt for miljøet tilbyr Thador sine blå hummer fra Normandie med MSC-merket. Selskapet Thador jobber etter en håndverksmetode. Koking i en grønnsaksbuljong er inspirert av den tradisjonelle tilberedningen av...