Frankrike, Auros
...7,5 kg, DLC 30 dager Håndlaget fra Landes. En stadig økende etterspørsel. Denne skinken er kokt i en grønnsaksbuljong som gir smak og muliggjør en bedre naturlig konservering av produktet uten bruk av konserveringsmidler.
Portefølje (31)
Frankrike, Sentheim
Frankrike, Guérande
...En deilig blanding av salt og krydder for å fremheve alle typer fisk, hvitt kjøtt, dampede grønnsaker, osv.... Denne sammensetningen er perfekt dosert for å enkelt lykkes med dine kortkokte retter! Et enkelt grep for alltid å oppnå en vellykket, aromatisk og raffinert kortkoking! Brukes til å aromatisere matlaging i vann: fisk, pot au feu, kylling i gryte, skalldyr, grønnsaksbuljong.
Portefølje (42)
Frankrike, Paris
...58% svart hvitløk, grønnsaksbuljong (vann og grønnsaker i varierende proporsjoner: gulrøtter, selleri, løk, purre), hel havsalt fra Cervia. Svart hvitløk er ikke en hvitløkssort, men en hvitløk konfitert i sjøvann som kommer rett fra Korea og Japan. Den tørkes ved lav temperatur mellom 60 og 80 °C i en fuktig atmosfære i en periode som kan vare fra 15 til 60 dager. Denne prosessen forsterker...
Portefølje (133)
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
...Disse små Chantenay-gulrøttene viser seg fra en ny side med denne originale tilberedningen. Må prøves og deles så snart som mulig! Ingredienser: – 2 pakker à 250 g Chantenay-gulrøtter C’ZON – 60 ml lønnesirup – 15 g smør – 250 ml grønnsaksbuljong (eller 250 ml vann + 1 terning) – 1 teskje grov sennep (i korn)...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
... råvarer direkte fra fiskeplasser (Europa, Nord-Amerika og Sør-Afrika). Alle produkter er fanget samme dag, fra teiner, i vill tilstand, og mottas ferske og levende i vårt laboratorium. Med respekt for miljøet tilbyr Thador sine blå hummer fra Normandie med MSC-merket. Selskapet Thador jobber etter en håndverksmetode. Koking i en grønnsaksbuljong er inspirert av den tradisjonelle tilberedningen av...
Populære land for denne søkefrasen