Frankrike, Corbie
Frankrike, Martigné Sur Mayenne
Siden 1956 har den landbrukslige melkekooperativen i Saint Bonnet de Salers produsert ost. Den lager CANTAL med kontrollert opprinnelsesbetegnelse av rå melk. Den produserer også CANTAL AOP av rå melk laget utelukkende med melk fra Salers-kyr.
Frankrike, Maroilles
Froidmont-etablissementene, som er basert i Maroilles i Hauts de France, er spesialister på design og produksjon av kvalitetsmatprodukter. Med flere års erfaring har vi utviklet vår kreativitet og våre prosesser for å best mulig imøtekomme dine behov og smakene til de mest kresne.
Frankrike, Saint Arnoult En Yvelines
Ligger i Saint Arnoult i Yvelines, i departementet Yvelines (78), tilbyr Le Cellier à Fromages et utvalg av A.O.P. råmelksoster, samt gårdsoster produsert på en mer eksklusiv måte. Marie Montini, en osteprodusent utdannet av en av de beste håndverkerne i Frankrike, tilbyr også ultra-ferske meieriprodukter: smør, rå melk, fersk ost (glatt eller landlig, geitost), samt viner som passer til ostene du...
Frankrike, Verdun
Cloche d’Or er et meieri og osteprodusent i Pont de Ruan. De lager geitoster av fersk melk, formet i tråd med tradisjonelle metoder. Produsent av geitoster. Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser (AOC). Ferske og modnede. Av rå melk. Av pasteurisert fersk melk.
Frankrike, Pont De Ruan
Cloche d’Or er et meieri og osteproduksjon i Pont de Ruan. De lager geitoster av fersk melk, formet i tråd med tradisjonelle metoder. Geitoster. Beskyttet opprinnelsesbetegnelse. Ferske og modnede. Av rå melk. Av pasteurisert fersk melk...
Frankrike, Rungis
Frankrike, Gouzon
Produsent av creusois-oster. Produsent av tradisjonelle kuoster. Produsent av ost laget av termisert melk fra Limousin. Produsent av ost laget av rå melk fra Limousin. Creusois-oster laget av termisert melk. Produsent av oster fra Limousin: Limouson med tradisjonell modning, Limouson i ren tradisjon. Produsent av limousin-oster formet med øse. Produsent av smeltet ost for pomfrit med camembert.
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Frankrike, Poligny
Frankrike, Saint Siméon
Frankrike, Larceveau Arros Cibits
Frankrike, Davezieux
Frankrike, Tournan En Brie
Frankrike, Furiani
Frankrike, Hures-La-Parade
Frankrike, Charix
Frankrike, Jurançon
Frankrike, Charchigné
Frankrike, Sancerre
Frankrike, Bannans
Frankrike, Ghisonaccia
Frankrike, Aumont Aubrac
Frankrike, Chantrans

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play