Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS er et kooperativ, grunnlagt i 1985 gjennom sammenslåingen av ulike kommunale kooperativer, mellom 1985 og 1996. Disse samfunnene, historiske produsenter av emmental IGP Grand Cru label rouge, har diversifisert seg i produksjonen av myke oster med blomsterkors og vaskede skorper. Etter å ha blitt "Pâturages Comtois", har kooperativet fortsatt sin diversifisering med metton for can...
Frankrike, Auray
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR er franske familiebedrifter som har støttet ulike industrisektorer i over 45 år med øko-design og produksjon av plastemballasje ved hjelp av termoformeringsteknologi. Et utviklingskontor og integrert produksjon av verktøy gjør at de kan tilby stor reaksjonsevne og fleksibilitet for å møte de tekniske, markedsmessige og miljømessige utfordringene til sine kunder. Selv om ...
Portefølje (384)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Den mørke mahognyfargen og glansen av Pommeau de Normandie er bemerkelsesverdige. Aromaet er elegant, mykt og behagelig med konfiterte noter av ingefærbrød og svisker. På smak er den rund og myk, og frigjør aromaer av kokte frukter med en balansert og kompleks avslutning. Servert kald, finner den sin plass som aperitiff, med oster fra Normandie og til en dessert. Bruttovekt: 1100g Vekt av esken med 6: 7kg...
Portefølje (57)
...ORIGIN Tørr Hvitvin La Misaine Blanc Sec har blitt spesielt utvalgt av våre oenologer for å tilby deg balanserte, autentiske og deilige viner, perfekte for å akkompagnere hverdagsmåltider. VINIFIKASJON Tradisjonell i rustfrie ståltanker. DRUESORT Airen SMAKSNOTATER Vakker lys gul farge med grønnlige refleksjoner. Aromer av sitrusfrukter på nesen. Livlig og litt syrlig på ganen. MATKOMBINASJONER Nyt med sjømat, grillet fisk eller kremete oster. Serveres ved 9°C (48°F).
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...samt en forfriskende mineralitet. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 13°C med en grønnsaksterte, et fat med skalldyr, en grillet rødspette med fennikel, en and med curry eller et utvalg av oster. Region: Mâconnais Druetype: Chardonnay – Vinstokker med en gjennomsnittsalder på 50 år...
Portefølje (60)
Frankrike, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur som gjør dem spesielt egnet for lagring.\n\nSmaking\n\"Les Charmes de Laurette\" har en ekstremt dyp farge, purpur med svarte refleksjoner. Elegant fyldig, uten ubalanse, uttrykker den aromaer av små, kokte bær, med hint av skogbunn og krydder. Denne utvalgte vinen tilbyr en ganske rund og myk tannin. Mat- og vinparinger: spekemat, rødt kjøtt, vilt, faste oster...
Portefølje (93)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...En generøs og smakfull amberøl som vil glede deg med sin fint krydrede karakter. Søt på nesen med delikate kryddernoter av muskat og kanel. Julestemning på 100%. Stil: Amberøl Alkohol: 6° Malter: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Humle: Challenger, Golding og Strisselspalt IBU: 18 Retter: Fyllt perlehøne, Flamandsk karbonade, Foie gras på ingefærbrødtoast, Kroketter med Maroilles Oster: Mimolette Extra Vieille Desserter: Sjokoladeis-buque, Tiramisu...
Portefølje (14)
Frankrike, Paris
...Bulles de Jardins er vår serie av gastronomiske musserende drikker uten alkohol, økologiske og med lavt sukkerinnhold. Nyt dem som de er, eller bruk dem til å forlenge cocktailene dine! Et sunt og elegant alternativ til brus, designet for å følge måltidene dine fra aperitiff til dessert.... Bulles de Jardins Ambré, vår oppskrift laget av ferske valnøtter og hvite druer, med gyldne og gjærede noter, som minner om enkelte viner fra Jura. En oppskrift med gyldne og gjærede noter, inspirert av vintradisjoner. Ideell for å akkompagnere oster eller trøstende retter! Volum: 75cl...
Portefølje (200)
Frankrike, Saint-Méen-Le-Grand
...Duken brukes til skarpe, skjærende eller spisse produkter (kjøtt med bein, harde oster…) for å unngå at posene blir perforert under vakuumforseglingen. Beskyttelsesduken selges i ruller på 100m eller 150m, Bredde 250 & 333 mm. Rivbar eller ikke.
Portefølje (22)
Frankrike, Bedoin
...I løpet av 2 timer, i Limon-høydene, dra på oppdagelse av vinmarkene, deres historie og terroir. Deretter følger en smaking av våre viner, ledsaget av en aperitiff-tallerken med et utvalg av oster og spekemat. For alle reservasjoner, vennligst klikk på lenken nedenfor og oppgi: -Navn, fornavn -Postadresse -Telefonnummer -Antall deltakere -Kostholdsrestriksjoner -Ønsket reservasjonsdag...
Portefølje (15)
Frankrike, Marseille
...Grossist av italienske matvarer. Italienske produkter AOP. Direkte import fra Italia. Spesialist på distribusjon av italienske oster: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP eller Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta eller mozzarella di bufala… Grossist av italiensk spekemat: spekemat typisk for Italia: San Daniele-skinke AOP, coppa, speck. Import av italienske sauser: Pesto...
Portefølje (9)
Frankrike, Soreze
...Melkesyrebakterier og løpe for produksjon av fersk ost. Parti med 10 doser som gjør det mulig å omdanne 5 liter melk til omtrent 30 små ferske oster. Totalt kan 50 liter melk omdannes til fersk ost. Hver dose er pakket i et individuelt rør. Ingen doseringsproblemer. Det anbefales å bruke hele røret for å bevare kvalitetene til løpen. Dette eksepsjonelle produktet er utviklet etter flere års...
Portefølje (195)
Frankrike, Lalinde
...En blanding av hele økologiske blomster for smakens håndverkere (oster, catering, kokker...) Ingrediensene kan variere noe gjennom sesongene og tilgjengeligheten hos våre produsenter, men du vil finne en overvekt av lilla, ringblomst, kornblomst og provinsrose blant blomstene. Solgt per 100g Nettovekt: 100g...
Portefølje (46)
Frankrike, Bernin
...L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Hvitvinen, laget hovedsakelig av druer med lys fruktkjøtt, skiller seg ut med sin friskhet og letthet. Ofte livlig og fruktig, er den kjent for sine aromaer av sitrus, eple, pære eller hvite blomster. Hvitviner kan være tørre, halvtørre eller søte, og tilbyr et stort mangfold av smaker som passer perfekt til sjømat, fisk og milde oster. Enten det er en Chardonnay, en Sauvignon Blanc eller en Riesling, avslører hver hvitvin delikate toner som gjør den til en ideell følgesvenn for sosiale stunder eller raffinerte måltider.
Samsvarende produkter
Hvitvin
Hvitvin
Andre produkter
Tequila
Tequila
Portefølje (15)
...Enten de er elektriske eller gassdrevne, er infrarøde gyllingstunneler like varierte og spesifikke som de anvendelsene de kreves for. Behandlingen vil bli kalt gylling på kremer, gratinering på ferdigretter, smelting for oster (pizza, croque-monsieur,…), skorping for brød, brasing eller steking for kjøtt, karamellisering eller glasering for sukker og bakverk… Infrarøde gyllingstunneler overfører...
Portefølje (84)
Frankrike, Belley
...OSTEVEV I SYNTHETISK FIBER Våre osteposer i syntetisk fiber kan brukes til å fylle former, drenere, presse og tappe mysen... Egenskaper ved syntetiske fibre: Svært god motstand mot syrer, lett å vedlikeholde Egenskaper: Mer jevn drenering av ostemassen Fremmer dreneringsprosessen Fremmer fordelingen av ostemassen Letter utløpet av mysen Forhindrer at ostemassen klistrer seg i formene Fremmer og muliggjør bedre behandling av oster med morgéeskorpe Funksjoner Drenasje, Forming, Filtrering, Pressing, Tapping Yrker Modning, Meierier – Osteproduksjon...
Portefølje (30)
Frankrike, Cessales
...For å unngå uttørking av ferske produkter (fisk, oster, kjøtt, frukt og grønnsaker…) har stadig flere supermarkeder tatt i bruk høytrykks tåkesystemer. De fine vanndråpene som sprøytes ut fra dysene skaper et ideelt miljø for produktene, og forhindrer dermed dehydrering. Holdbarheten til maten dobles. Vekttapet av maten reduseres betydelig. Fluer og insekter holdes unna, og lukt elimineres. Reduksjonen av daglige tap er derfor synonymt med bedre lønnsomhet. I tillegg gir tåkesystemet også en betydelig estetisk fordel. Det optimaliserer synligheten av utstillingen og fremhever friskhetsinntrykket.
Portefølje (42)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Moncoutant Sur Sèvre
...Propionsbakterier 1 - Tilførsel av propionsbakterier og melkesyrebakterier 2 - Hjelper med å opprettholde normale slimhinner og bidrar til en antioksidantbeskyttelse 3 - Støtter energimetabolismen 4 - Vedlikehold av naturlige forsvar Nylige studier har avdekket egenskapene til en bakterieart som finnes i kokte oster: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii. Den kan ha en effekt på...
Portefølje (42)
...Dette runde, flettede fatet i hvit kurv av førsteklasses kvalitet er perfekt for paier, bakverk eller for å presentere oster. 7 størrelser tilgjengelig: Størrelse 1: diameter 20 cm - H 3 cm/5 cm med håndtak Størrelse 2: diameter 25 cm - H 3 cm/6 cm med håndtak Størrelse 3: diameter 30 cm - H 4 cm/8 cm med håndtak Størrelse 4: diameter 35 cm - H 4 cm/8 cm med håndtak Størrelse 5: diameter 40 cm - H 4 cm/8 cm med håndtak Størrelse 6: diameter 45 cm - H 4 cm/8 cm med håndtak Størrelse 7: diameter 50 cm - H 4 cm/8 cm med håndtak...
Portefølje (984)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Den nye snacktrenden fra USA, gjenfortolket av kokkene hos Cocotine for å tilby nye smaker til dine ulike konsumøyeblikk. Omelettinene fra Cocotine er tilgjengelige i smakene: Cheddar-bacon 3 oster (emmental, mozzarella, blå) Cheddar-bacon av kalkun Hvit: Tomater-basilikum...
Portefølje (52)
Frankrike, Rungis Cedex
...BUISSON SA er grossist av europeiske oster. Engros salg av oster fra Europa. TYSK OST, FRANSK OST, SPANSK OST, KORSIKANSK OST, KORSIKANSK OST, SVENSK OST, OST FRA STORBRITANNIA, OST FRA ENGLAND, OST FRA EUROPA, EXPORT AV OSTER FRA EUROPA, ENGROS SALG AV OST FRA EUROPA.
Frankrike, Cournon D'auvergne
Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndverks- og Kreative Konserveringsbedriften, utviklet og laget økologiske konserver basert på lokale ingredienser fra omtrent femten gårder og partnerbedrifter i Auvergne. I tråd med våre tre pilarer, BIO, LOKAL og HÅNDVERK, jobber vi med ferske ingredienser, plukket i full modenhet for å tilby deg smakfulle og 100% originale oppskrifter. CLAC forplikter se...
Portefølje (37)
Frankrike, Reims
Selskapet FIRSTFOODS er en distributør av ferske og frosne matvarer. Vårt brede produktsortiment gjør det mulig for innkjøpssentraler og matgrossister å dra nytte av kvalitetsprodukter til attraktive priser, samtidig som vi garanterer en upåklagelig service. Spesialisert innen import- og eksport av matvarer i store mengder over hele Europa, er valget av FIRSTFOODS et valg av en pålitelig partner s...
Portefølje (106)
Frankrike, Colombe La Fosse
...Cuvée Blanc de Noirs er kjent for sin vinøse, kraftige og eksepsjonelle karakter. Dens sammensetning, som er helt laget av Pinot Noir, reflekterer champagneterritoriet. Den hever retter med karakter som fjærfe, stekt lam, kalvefilet samt harde oster.
Portefølje (7)
Frankrike, BLOIS
Produsent av papir- og pappemballasje for bakerier, konditorier, bakverk, catering. Produsent av emballasjepapir og papirposer for konditorier, bakerier, bakverk. Produsent av pappesker for konditorier. Produsent av papirposer for emballasje av bakverk, brød, smørbrød, kaker,... Produsent av bakepapir for bakerier. Emballasjebokser for catering. Presentasjonsutstyr i papir for konditorier. Emballa...
Portefølje (6)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play