Frankrike, Josselin
...Våre clean-label løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for applikasjoner innen baking, bakverk og konditori. Stabeo reduserer sprekker i tørre produkter og hjelper til med forming og strukturering av dine formede produkter. Mixeo har varierte applikasjoner, som for eksempel en fett-mimetisk tekstur som muliggjør en reduksjon av fettinnholdet. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør våre løsninger det mulig å øke fiberinnholdet i det endelige produktet betydelig.
Portefølje (15)
Frankrike, Soreze
...Bassine pâtissière med flat bunn, diameter 16 cm i rustfritt stål. Kjegleformet bassine med flat bunn i rustfritt stål, 16 cm i diameter, lett å rengjøre. Av profesjonell kvalitet, er denne bassinen ideell for forberedelse av dine bakverk, kompoter, syltetøy... REF:USTBCI16 GARANTI:24 MÅNEDER Hovedmateriale:rustfritt stål Diameter:16 cm Høyde:6,5 cm Nettovekt:105 g...
Portefølje (195)
Frankrike, Bayonne
... brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Det er også en utmerket kilde til vitamin B1. Linfrø har også ernæringsmessige egenskaper som skiller dem fra andre matvarer. De anses for å være en av de kraftigste...
Portefølje (44)
Frankrike, Domjean
...Sprø sjokoladeglasur, med hasselnøtter, jordbærsmak, for kaker, eclairs, profiteroles, bakverk, reise-kaker, iskrem… Uten palmeolje. Fordeler: Sjokolade 70% - 0% palmeolje. Myk og dekkende tekstur som gir en ren skjæring på alle typer underlag (domer, reise-kaker, julekaker...). Farget naturlig med planteekstrakter og aromatisert med naturlig jordbæraroma. Perfekt tilpasset og stabil ved...
Portefølje (6)
Frankrike, Talant
...blant annet bakverk. Kokkens tips: Den Økologiske Naturlige Aroma Banan er konsentrert, hell noen dråper etter ønsket dosering, og bland med hjelp av våre fleksible spatler i dine forberedelser. Inkorporer kaldt eller ved romtemperatur. Hvis forberedelsen skal kokes, øk doseringen avhengig av varighet og intensitet av kokingen. Det er derfor viktig å starte med en lett dosering og kun øke hvis det er nødvendig. Den gjennomsnittlige doseringen av en aroma er omtrent 0,5 % (5g per kg forberedelse). Referanse: ARB042 På lager: 36 Produkter Dimensjoner: 58 Ml...
Portefølje (192)
Frankrike, Caden
... grunnlaget for vår virksomhet. PANEMEX er anerkjent som spesialist på smakstilsetninger, visuelle og ernæringsmessige for bakevarer, bakverk og konditorvarer. Våre smakstilsetninger er tilgjengelige i konvensjonell eller økologisk (AB Ecocert sertifisering): kornflak, grønnsaksflak, tørkede frukter, naturlige/gylne/ristede/karamelliserte frø, blandinger og konsentrater som kan tilsettes på slutten av eltingen. Vi har et bredt utvalg av produkter uten minimumsbestilling og kan også tilpasse produkter med skreddersydde oppskrifter og emballasje.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play