...Alle våre tørkede frukter har ingen tilsatt sukker, farge eller konserveringsmidler. Produsentene høster fruktene når de er modne. Deretter skjærer de dem opp og tørker dem i en dehydrator. Det kreves i gjennomsnitt 7 til 12 kg fersk frukt for å få 1 kg tørket frukt. Vi tilbyr jordbær; mango; kokosnøtt; bananer; ananas; kiwi; pære; kaki; plommer; fersken; appelsiner og blodappelsiner, samt...
Portefølje (45)
Frankrike, Copponex
...Ingredienser 100% pære Ren juice, uten tilsatt sukker eller konserveringsmidler Pastorisert, ufiltrert, uklarifisert for å bevare naturlige vitaminer og mineraler Frukt fra bærekraftig landbruk, dyrket i økologiske frukthager sertifisert med Høy Miljøverdi nivå 3 (HVE3) Frukt lagret i kjølerom, uten brudd på kjølekjeden Bør helst nytes fersk Oppbevares kjølig etter åpning Smakfull og mild på...
Portefølje (19)
Frankrike, Jarnac
... veldig myk cognac. Modne frukter Destilleringen i små potstill-alambikere (25 hektoliter) gir noter av ferske druer, pære, sitron, appelsin og andre modne frukter, signifikante aromaer av vår kvalitet VS. HVORDAN NYTE DEN Tørr: Server Courvoisier VS ved romtemperatur, og etter å ha hellet den i glasset, la den hvile i ett minutt slik at den kan utløse sine unge og strålende aromaer. Vår...
Portefølje (12)
Frankrike, Parnac
...Delikatesse og friskhet av frukten. En kjole av en rose som streber etter purpurbilder som uttrykker en blanding av friskheten fra røde frukter, mykheten fra eple og pære, og syrligheten fra rips i en fet og rund kontekst. Servering: fersk, 8 -10°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med småretter, grillet kjøtt, fisk, asiatisk mat. Ideell om sommeren med salater av frukt og sesongens grønnsaker.
Portefølje (4)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Coffret med et spekter av smaker, fra de mest klassiske (Jordbær, bringebær, aprikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, pasjonsfrukt/mango, lime/ingefær og banan/karamell). Ingredienser fruktkjøtt (jordbær, bringebær, lime, aprikos, pasjonsfrukt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), fersk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vann, glukosepulver, gul pektin, sitronsyre.
Portefølje (142)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 2003 er en ekte skatt for armagnac-entusiaster. Denne årgangen, lagret på eikefat, har en lett kobberfarget halmgul farge og en glitrende glans. På nesen avslører den friske aromaer av surkirsebær og engelrot, mens den på tungen skiller seg ut med sin perfekte balanse og lengde. Smakene av fersk pære og sitrus, spesielt grapefrukt, blandes harmonisk for å gi en minneverdig...
Portefølje (51)
Frankrike, Cavaillon
Selskapet MESFRUITS har et markedsføringspotensial på over 90 000 tonn fersk frukt. Vårt flaggskip i sortimentet er eplet, tilgjengelig 12 måneder i året. Sesongprodukter som pære, aprikos, plomme og kiwi er også tilgjengelige fra våre stasjoner. Kjernen i vår virksomhet: produsere, pakke og levere med størst mulig respekt for miljøet. Våre tekniske og kommersielle team står til disposisjon for å gi deg all informasjon om våre frukter.
Frankrike, Cavaillon
JMC FRUITS har et markedsføringspotensial på over 90 000 tonn fersk frukt. Vår flaggskipprodukt er eplet, tilgjengelig 12 måneder i året. Sesongprodukter som pære, aprikos, plomme og kiwi er også tilgjengelige fra våre stasjoner. Kjernen i vår virksomhet: produsere, pakke og levere med størst mulig respekt for miljøet.
Populære land for denne søkefrasen