Frankrike, Arengosse
... friskhet og aroma. Ingredienser: Uraffinert rørsukker, naturlig myntearoma, kakaopulver. Bruk: Ideell for å søte varme drikker, drysse over desserter, eller integrere i bakeoppskrifter for en touch av sjokolade og friskhet. Referanse:SUCRE00040B...
Portefølje (200)
Frankrike, Brignais
... røre. Varm opp en lett oljet stekepanne. Bruk en liten øse til å helle røren i pannen for å lage sirkler på omtrent 10 cm i diameter. La den første siden steke til små bobler vises på overflaten av pannekaken. Snu og la den andre siden steke til den er gyllenbrun. Pynt pannekakene etter eget ønske: honning, lønnesirup, sjokoladepålegg..":""}...
Portefølje (26)
Frankrike, Cadeilhan
...% Økologisk solsikkeolje fra Gers 10% OPLAGRENING av HVITLØKSPASTA Oppbevares ved romtemperatur og beskyttet mot lys. Lukk glasset godt etter bruk. Når det er åpnet, oppbevar det i kjøleskapet og bruk pastaen innen 6 måneder. Best før: 18 måneder.
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...Potte med 250g sjokolade- og melkepålegg Og hva er inni? Vegetabilske fettstoffer (solsikke, kakaosmør), kakaopulver (sukker, kakao)(26%), sukker, delvis avmagret melkepulver (14%), emulgator: solsikkelecithin, aroma: vanillin. Allergener under lupen Melk. Kan inneholde spor av hasselnøtter. Å oppbevare riktig er ikke komplisert Oppbevares på et tørt sted, beskyttet mot varme. Lukk potten godt etter hver bruk. Potte og lokk: kastes med husholdningsavfall.
Portefølje (23)
Frankrike, Saint-Gaudens
...kaffe, vin, sjokolade, frukt, gress, tomat, fettflekker, svette, urin, blekk, sot. Bleker hvitt tøy som har blitt grått eller gult. Brukes som flekkfjerner før vask og som supplement til vaskemiddelet. Kan brukes på vaskbare tekstiler (hvite eller fargede), tepper, matter, osv. Ikke bruk på silke, ull, lin og eksotisk tre.
Portefølje (200)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mørk sjokolade 99% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, ingefær, kanel, bourbon vaniljestang, kakaosmør), 4,35% tørket blåbær. Næringsverdier per 100g: Energi 2494Kj, 603Kcal, fett 55g, hvorav mettet fett 34g, karbohydrater 27g, hvorav sukker 4,4g, proteiner 0g, salt 0g.
Portefølje (109)
Frankrike, Paris
... eksepsjonell touch til dine kulinariske kreasjoner. For å bevare den, plasser den i en lufttett beholder i frukt- og grønnsakskompartmentet i kjøleskapet. La den stå i noen minutter i romtemperatur for å gjenvinne sine aromatiske og visuelle kvaliteter. Utseende: Belgene er fete, oljete, glinsende og fleksible. Duft og smak: Sjokoladevanilje, intens og fruktig. Bruk: I infusjon, krem, bakverk, iskrem, yoghurt, sjokolade, salte og søte oppskrifter.
Portefølje (8)
Frankrike, Rungis
...Ny formel uten titandioksid. Forbedret stabilitet på alle pH-nivåer av skum. Klar-til-bruk varm glasur med hvit sjokoladesmak, ideell for full glasering av dessertene dine og god holdbarhet for dekorasjoner.
Portefølje (1)
Frankrike, Fleurac
... antioksidanter. Huden blir nærende og myk: en fryd for sansene! Dehydrert eller sliten hud vil bli tilfredsstilt. Bruksanvisning: Etter toalettbesøk, påfør litt krem på kroppen. Ikke påfør hvis du er allergisk mot et ingrediens. Bruk for voksne og barn over 14 år. Ingredienser INCI: Aqua, °butyrospermum barkii, °aloe barbadensis leaf ext., °theobroma cacao seed butter, stearinsyre, kaprylsyre/kaprinsyre triglyserider, °glycyrrhiza glabra root ext., °rosa centifolia flower ext., °persea Kode: CC-001N-100 Vekt / Innhold: 100 g...
Portefølje (117)
Frankrike, Domjean
... Bruksområder: Klar til bruk. Smelt ved 45°/50°C i vannbad eller i mikrobølgeovn på avfrosting. For optimal glans, miks før bruk og sil. Spre med en spatula ved å jevne ut med ett enkelt bevegelse eller hell over den fryste kaken (uten frost). For å unngå kondens på glasuren, ta den fryste kaken ut noen minutter før glasering. Oppbevaring: Beskyttet mot lys og fuktighet (R.H. maks. 70%), ved en temperatur mellom min. 4°C og maks. 20°C. Følsom for sterke lukter. Oppbevares i kjøleskap etter åpning og bør konsumeres innen to uker etter åpning. Emballasje: Bøtter på 2 kg, 5 kg eller 14 kg.
Portefølje (6)
Frankrike, Talant
... silikonbunnen med en mikrofiberklut før hver bruk, og klikk de 3 munnstykkene på silikonbunnen inn i sporene på skallet. Påfør et første lag sjokolade med pensel for å fylle ut ujevnhetene, og deretter støp sjokoladeegget ditt en til to ganger avhengig av ønsket tykkelse. Etter krystallisering, ta av bunnen fra skallet og ta ut egget. Referanse: PSK002 På lager: 207 Produkter...
Portefølje (192)
Frankrike, Mauguio
... sativa-varietet (Chocolate Thai x Canalope Haze) som ble skapt på slutten av 90-tallet. Terpene i Chocolope har dufter av sjokolade og tåke med noen fruktige og blomsteraktige aromatiske aspekter. En utrolig og unik blanding av terpener. Bruk og applikasjoner av Lilium Xtract-terpener: Du kan bruke dette produktet for å legge til dufter og/eller aromaer av cannabis til: - E-væsker - CBD-blomster...
Portefølje (161)
Frankrike, La Ciotat
...Hovedaktiv ingrediens Sukker og Salt Formel Kjernepulver av aprikos, sukker, salt. Økologisk sheasmør. Duft sjokolade/honning eller Fersken/Aprikos Indikasjon Sukkeret, saltet og kjernepulveret av aprikos, som her er kombinert, gjør Sukker/Salt Skrubb til den ideelle partneren for grundig rensing av huden. Døde hudceller som samler seg på overflaten fjernes, noe som lar huden puste. Sheasmøret nærer og beskytter under behandlingen, og etterlater en ekte følelse av mykhet på huden. Bruk Påfør på ansikt og kropp. Masser energisk. Skyll etter behandlingen. Innhold: 100ml, 500ml...
Portefølje (48)
Frankrike, Saint Paul De Baïse
... søte og salte retter! Gourmettips: det er en delikatesse med sjokolade! Bruk: Tygg direkte på blomstene eller hakk dem opp som persille over dine salte eller søte retter, smoothies, cappuccinoer... Dosering: Start med 1/4 av en blomst, kjenn på effektene og juster doseringen etter din opplevelse.
Portefølje (8)
Frankrike, Malataverne
..."Rafraichir" en frukt er en kulinarisk praksis som innebærer å helle en skvett alkohol i fruktsirupen for å fremheve smaken, samtidig som det tilfører en original og lett alkoholsmak. Nyt den som den er, sammen med ost, iskrem, eller bruk den i dine matoppskrifter (paier eller kaker), i en sjokoladefondue, eller for å dekorere cocktailene dine ... Unn deg selv.
Portefølje (188)
Frankrike, Nice
... psykoaktive effekter! Hvordan konsumere Bloom&Cie sjokolade? Åpne CBD Bloom&Cie sjokoladeplaten Spis 1 eller 2 firkanter (eller mer?) Ikke glem å legge sjokoladen tilbake i emballasjen etter bruk Oppbevar CBD Bloom&Cie sjokoladen i maks 2 måneder etter åpning Ingredienser Mørk sjokolade (Kakaomasse*, rør sukker*, kakaosmør*), mandler, hasselnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, tranebær, tørkede fiken, MCT kokosnøttolje, CBD (cannabidiol ekstrakt fra hamp), terpener og masse kjærlighet! Smak: Intens sjokolade 71% kakao CBD: 10mg per firkant...
Portefølje (9)
Frankrike, Fretin
... alle bransjer! For eksempel kan du enkelt velge en hvit pappkurv med geometriske mønstre som rommer både en flaske vin og en terrine. For alle de raffinerte produktene kan du også velge en rund pappeske som gjerne tar imot krydderne dine, te-serien din eller godteriene dine. Til slutt, for maksimal praktisk bruk, kan du også se på kraftpapirposen med gjennomsiktig åpning som lar innholdet vises.
Portefølje (8)
Frankrike, Sarcelles
...Alle parfymer valgt av Les folies de Nicole er uten CMR. 100% vegetabilsk voks: soyavoks Råvarene er ikke testet på dyr. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Indikasjoner og forholdsregler for bruk: Ved første bruk, la stearinlyset brenne til voksen er helt smeltet på toppen. Veken på ditt duftlys bør være omtrent 0,8 cm, klipp den om nødvendig. Plasser lyset på en flat overflate og beskyttet mot...
Portefølje (45)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...Det er vill bjørnebær vi har valgt for deg i utviklingen av denne sorbeten. I motsetning til dyrkede bjørnebær har dette ville bjørnebæret en veldig uttalt smak og gir denne sorbeten en intens aroma. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, utelukkende ved bruk av edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor...
Portefølje (85)
Frankrike, Issou
...Med sin deilige naturlige og smakfulle sjokoladearoma, vil dette pulveret av malte erter, som inneholder et søtningsmiddel, være en ideell alliert for å gå ned i vekt eller bygge muskelmasse! Rikt på veganske proteiner, har det lavt kalori- og fettinnhold. For å gå ned i vekt: bruk det som måltidserstatning eller som snacks.
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Pal De Mons
...enten det er godteri, sjokolade, konfekt, te, smykker, håndverk, kosmetikk,...Kraftpapiret gir et økologisk preg. Det fremhever presentasjonen av produktene. Det muliggjør også resirkulering av posen i "papir"-systemet.PE EVOH PE gir bedre bevaring av produktene Resirkulerbar (avhengig av system)Dimensjoner 110x185+1/2 bunnutvidelse på 26 mm (52 mm utvidet); nyttige dimensjoner 110x211 mm130x210+1/2 bunnutvidelse på 35 mm (70 mm utvidet); nyttige dimensjoner 130x245 mm160x240+1/2 bunnutvidelse på 37 mm (74 mm utvidet); nyttige dimensjoner 160x277 mm190x280+1/2 bunnutvidelse på 43 mm...
Portefølje (186)
Frankrike, Donchery
... avfetting av skitne og fete overflater og støtteflater som avtrekkshetter, frityrkokere, arbeidsflater, kjølerom osv. Fjerner enkelt sjokolade, proteiner og matrester. To mulige applikasjoner kaldt for en aktiv og stabil skum på vertikale og horisontale overflater. Perfekt i hygieneanlegg. Når den varmes opp til minimum 35°C, forblir formuleringen aktiv, men blir et lite skummende rengjøringsmiddel, perfekt for oppvaskmaskiner. Etterlater ingen fet film eller merker. Respekterer rustfritt stål, aluminium, tre, plast, glass osv. Referanse: CUI-NETMOU/5 Vekt: 5 LITER...
Portefølje (187)
Frankrike, Livry Gargan
... fryser. Denne presentasjonsplaten for matvarer er tilgjengelig i 2 farger: hvit eller svart. FORDRINGER - Mange presentasjonskombinasjoner - Vakker finish - Enkel å vedlikeholde BESKRIVELSE - ABS-presentasjonsplate for utstillingsvindu - Rektangulært format - Matvarekvalitet, uten Bisfenol A BPA Free - Kompatibel med oppvaskmaskin - Egnet for fryser - Ikke kompatibel med mikrobølgeovn Ref: 861107 Materiale: ABS uten Bisfenol A Dimensjoner LxBxH: 300 x 190 x 15 mm Type hjørner: Runde Temperaturområde for bruk: -40°C til +80°C...
Portefølje (46)
Frankrike, Auxerre
...{"Accord":"metvin apéritif, forrett, spekemat, fisk, skalldyr & krepsdyr, hvitt kjøtt, fruktig dessert, sjokolade dessert\nVinifikasjon: pneumatiske pressing, ingen bruk av eksogene gjær\nEmballasje: Enhetspris solgt per kartong med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéene fra eiendommen, fritt frakt.\n\nØye: meget honningaktig og lysende gyllen farge\nNese: delikat, blomsteraktig og...
Portefølje (190)
Frankrike, Levallois Perret
...Mynten er en aromatisk plante, urtete med svært duftende grønne blader. Bruk av mynte i matlaging: I desserter gir den smak til iskrem, sorbet og forskjellige konfekter. Kombinasjonen av mynte med jordbær og sjokolade er en delikatesse! Den gir smak til flan, fruktsalater, drikker (te, mojito…) Mynte tilfører smak til utallige retter, både salater og grønnsaksretter, kornretter (tabbouleh) eller kjøtt... Fordelene med mynte: Den har beroligende, bedøvende og smertestillende egenskaper.
Portefølje (28)
Frankrike, Mâcon
...Hot melt limbase PO, formulert for bruk ved lav temperatur (f.eks. temperaturfølsomme produkter som sjokolade).
Portefølje (28)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... har kuldeutslipp for å lage lett formbare sjokolade-dekorer. Den er helt tilpasset skinnene i fryseskapene, og den rustfrie eutektiske platen er utstyrt med sklisikre føtter for å lette monteringen av dekorene dine. For bruk av kjøleakkumulatorplaten må temperert sjokolade spres enten med en sprøytepose, en trekant eller en spatula. dimensjoner: L 600 x B 400 mm vekt: 9,20 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Rennes
... iskrem og sorbeter. Iskrem mochi fra Tiliz: Finn vårt fargerike utvalg av iskrem mochi i supermarkeder og dine favorittrestauranter: Sjokolade, Madagascar Vanilje, Pasjonsfrukt Mango, Bringebær Litchi, Kokosnøtt, Yuzu Lime, Sakura, Svart Sesam, Matcha Te, Saltet Smør Karamell og Pistachio. Tiliz, spesialisten på private label mochi: Ønsker du å lage ditt eget merke av iskrem mochi? Vi lytter til...
Frankrike, Labastide Saint-Sernin
... smake på våre franske produkter av eksepsjonell kvalitet innen kaffe, te, infusjoner samt delikatesser (sjokolade og kjeks). Du selger forbruksvarer til daglig bruk, noe som sikrer en bærekraftig aktivitet takket være gjentatte bestillinger. Vi gir deg muligheten til å jobbe i ditt eget tempo uten å pålegge deg et minimums salgsmål, og du kan selv organisere timeplanen din: du er din egen sjef...
Frankrike, Saint Mard De Réno
... allerede 9 produkter laget av hampfrø: hele frø, skrelte frø, olje, mel, protein, kjeks, sjokolade, balsam! Vårt første salg: lentillon, finere og mer fordøyelig enn vanlig linse. Neste: quinoa, spelt. De fullkornsmelene, men med finmalt for daglig bruk: myk hvete, hard hvete, stor spelt, liten spelt, hamp, mais, lentillon og også bulgur av hard hvete eller liten spelt. Og til slutt våre pastaer! Vår særegenhet, alt som kan gjøres av gården, blir gjort: dyrking, lagring, sortering, mølle, posisjonering, levering...
Portefølje (15)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play