Frankrike, Aix En Provence
... (hvete, gluten), solsikkeolje, invert sukker, blanding av korn (rug, bygg, mais, havre, hvete, ris, hirse), bakergjær, emulgator: soyalecitin, salt, malt ekstrakt fra bygg, soya, linfrø. Laget i et verksted som bruker sesam, egg og meieriprodukter. Forpakning: omtrent 18 skiver per pose Nettovekt: 300g Næringskarakteristikker: Gjennomsnittlig næringsverdi per 100g Energiverdi: 1724 Kj eller 408 Kcal Fett: 6.63 g hvorav mettet fett: 0.81 g Karbohydrater: 72.
Portefølje (31)
Frankrike, Montelimar
...{"About Nougat de Montélimar":"Om Nougat de Montélimar:\n\nEn nougat-spesialitet, den produseres i Drôme provençale-regionen i Montélimar (26200) - Tradisjonelt er Nougat de Montélimar kun smaksatt med vanilje og laget med mandler, pistasjnøtter og provensalsk honning.\n\nIngredients: Ingredienser: Sukker, mandler, glukosesirup, honning, pistasjnøtter, potetstivelse, melis, usyret brød (vann...
Portefølje (154)
Frankrike, BLOIS
...Mousseline Destinert for emballasje og transport av brød og baguette. Vårt tilbud av mousseline: • hvit eller brun kraftpapir av ren tremasse • hvit eller trykt • i ark av forskjellige formater eller på rull Sacs viennoiserie 7 formater av poser for å emballere og transportere alle typer bakverk, i forskjellige mengder. Posene tilbys i • hvit kraftpapir eller brun kraftpapir av ren tremasse • med trykk eller uten Sacs à pain For bedre hygiene og bevaring ved transport av brød og baguette. Pose i hvit kraftpapir med grafikk som refererer til yrket.
Portefølje (6)
Frankrike, Saint Junien
...Mini papirpose for samling, pakk flere baguetter eller brød i én pose. De 2 sidefoldene gjør det lettere å åpne. Laget av naturlig Kraft-papir Velin 36-40gr/M² eller hvitt Kraft 35-40gr/M², er den egnet for kontakt med mat. Vi tilbyr et komplett utvalg som lar deg pakke produktene dine i partier ved disken i bakeriet ditt. Posene kan tilpasses med det visuelle du ønsker og i de dimensjonene du ønsker.
Portefølje (41)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Stek i 15 til 20 minutter til cordon bleus er gyldenbrune. Server varm med potetmos.
Frankrike, Longwy
...Rike på fiber og en kilde til proteiner, disse solsikkefrøene er perfekte på brød og bakverk, for å piffe opp salater, fyll og omeletter! Vi er veldig stolte av å samarbeide med et kooperativ i Sør-Frankrike for denne frøvarianten! Disse kommer fra Anjou og Occitanie. Pose på 200 g. Referanse: EPI008 På lager: 32 Energi: 489 kcal / 2044 KJ Fiber: 28,3 g Protein: 22,4 g...
Portefølje (82)
Frankrike, Nort-Sur-Erdre
... spesifikasjon: økologisk bomullsstoff Flat pose laget av bomull med en justerbar bomullssnor for lukking. Format: totale dimensjoner: 34 cm høy X 32 cm bred Den kan inneholde 1 brød, 5 til 6 bakverk, 2 baguetter delt i 2 … vedlikehold: vaskes for hånd eller i maskin på 40°c. Fordel med produktet: Denne posen lar deg handle samtidig som du tar vare på miljøet (ingen plastpose) Referanse: SAK-E-00200...
Portefølje (20)
Frankrike, Vourles
... et kjølig og tørt sted, beskyttet mot bakken og fuktighet. Emballasje: Pose på 5 kg - Pose på 25 kg - Tilpasset emballasje på forespørsel i BigBag. Bruk: En integrering i melblandingen på 5% til 30% anbefales. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g: Energi 347 kcal/1450 kJ - Fett 7,8 g - hvorav mettet fett 1,8 g - Karbohydrater 38 g - hvorav sukker 12 g - Kostfiber 29 g - Proteiner 16 g...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Pal De Mons
...Poser for skivet brød. Engangsbruk. Komposterbare (hjemmekompost - komposterbare - Pose med mikroperforeringer. Designet for skivet brød. Engangsbruk. Materiale med 50% biologisk innhold. Industrielt komposterbare (EN13432) og hjemme (NFT51800) i henhold til loven om energitransisjon. Ingen avfall, verdiskapning gjennom kompostering! Kvalitet, gjennomsiktig for å fremheve produktet ditt...
Portefølje (186)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play