... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille.
Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris.
Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje.
Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella.
Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte.
Fordelene med basilikum:
Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
...Grillede sjampinjonger 2,9 kg antipasti av grillede grønnsaker region PACA Marseille Frankrike
Grillede sjampinjonger kan du sette på aperitiffbordet ditt, men de vil også være perfekte til å akkompagnere dine forskjellige retter.
Ingredienser Grillede auberginer (55%), solsikkeolje (37%), eddik, salt, sukker, paprika, ekstra jomfruolivenolje, persille, hvitløk, chili, basilikum. Antioksidant...
...BERGERAC ROUGE AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2019
Vi foreslår å servere en Bergerac Rouge med
- Indisk lam.
- Lam med tomat.
- Lam med tomater og basilikum.
- Indisk lam Shahi Korma.
- Vaktler med sennep og honning.
- Vaktler med portvin.
- Vaktler fylt med sopp.
...Basilikum i flak er et populært krydder for sin friske smak og fortryllende duft.
Fremstilt av basilikum Ocimum basilicum L., tilfører dette økologiske og Ecocert-sertifiserte produktet en karakteristisk smak til oppskriftene dine.
Allsidig, passer det perfekt med tomater, auberginer, sopp, fisk, hvitt kjøtt og til og med jordbær og sitroner. Brukt spesielt i den berømte pesto-sausen, gir...