... kan lindre muskel- og leddsmerter.
Egenskaper som antispasmodisk: Den kan bidra til å redusere muskelkramper.
Egenskaper som betennelsesdempende: Den kan bidra til å redusere betennelse i kroppen.
Egenskaper som soppdrepende: Den kan bidra til å bekjempe sopp og bakterier.
Egenskaper som virusdrepende: Den kan bidra til å bekjempe virus.
Botanisk navn: Ocimum basilicum
INCI: Ocimum basilicum Oil
Familie: Lamiaceae
Brukt del: Blomstrende plante
CAS: 8015-73-4 / 84775-71-3
EINECS: 283-900-8...
...Naturens kraft!
En kombinasjon av naturlige essensielle oljer - tea tree, lavendel, basilikum. Kombinasjonen av essensielle oljer er nyttig for soppinfeksjoner i neglene og huden rundt dem. Den motvirker mange patogene bakterier og sopp, samtidig som den ikke skader hudlagene. Lindrer og beroliger rød hud og kløe. Fremmer helbredelse.
... og la det steke litt, krydre etter smak. Deretter tilsetter du omtrent 100 ml hvitvin og lar det fordampe. Tilsett gradvis varmt vann (litt mer enn dobbelt så mye som risen) mens du rører hele tiden i omtrent 20 til 25 minutter.
Risottoen skal være "cremet" men al dente. Når den er ferdigkokt, ta den av varmen og tilsett omtrent 25 g smør. Du kan også tilsette to spiseskjeer parmesanost.
Du kan erstatte vannet med fløte eller buljong. Dryss over persille, gressløk eller basilikum og server.
... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille.
Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris.
Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje.
Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella.
Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte.
Fordelene med basilikum:
Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
...En perfekt balansert blanding av førsteklasses Arborio-ris og utvalgte ingredienser som tørkede sopp og duftende urter. Deilig, helhetlig og laget av naturlige ingredienser, egner denne blandingen seg utmerket som et komplett vegetarisk (også vegansk) måltid, eller danner en vidunderlig base hvor du kan tilsette kjøtt eller fisk. Et raskt alternativ til hjemmelaget risotto med alle naturlige...
...Grillede sjampinjonger 2,9 kg antipasti av grillede grønnsaker region PACA Marseille Frankrike
Grillede sjampinjonger kan du sette på aperitiffbordet ditt, men de vil også være perfekte til å akkompagnere dine forskjellige retter.
Ingredienser Grillede auberginer (55%), solsikkeolje (37%), eddik, salt, sukker, paprika, ekstra jomfruolivenolje, persille, hvitløk, chili, basilikum. Antioksidant...
... Marinara er en fristende kombinasjon av premium-tomater, basilikum, løk og hvitløk, samt riktig mengde oregano og persille – en amerikansk tolkning av en italiensk klassiker.
Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original er en smakfull blanding av ferske hagegrønnsaker. Basilikum, hvitløk, løk, sopp samt røde og grønne paprika gir din favorittpasta et spennende aromakick. Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata er for de som tåler litt krydder i livet.
...BERGERAC ROUGE AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2019
Vi foreslår å servere en Bergerac Rouge med
- Indisk lam.
- Lam med tomat.
- Lam med tomater og basilikum.
- Indisk lam Shahi Korma.
- Vaktler med sennep og honning.
- Vaktler med portvin.
- Vaktler fylt med sopp.
...Basilikum i flak er et populært krydder for sin friske smak og fortryllende duft.
Fremstilt av basilikum Ocimum basilicum L., tilfører dette økologiske og Ecocert-sertifiserte produktet en karakteristisk smak til oppskriftene dine.
Allsidig, passer det perfekt med tomater, auberginer, sopp, fisk, hvitt kjøtt og til og med jordbær og sitroner. Brukt spesielt i den berømte pesto-sausen, gir...
... ulike blandinger og smaker som hvitløk, appelsin, sitron, basilikum, sopp, chilipepper, rosmarin, trøffel. 4) Håndverksmessige grønnsakskremer, sauser og produkter i olje. 5) Spesielle snacks produsert på håndverksmessig måte. Soledòr er glade for å presentere vår tilgjengelighet til å introdusere produktene våre når som helst du føler behov for endring i din sektor innen matindustrien eller bare...
...- blomsterfrø: amaranto, tistel, limnanthes, nicandra, lukt-erter osv.
- frø av aromatiske og medisinske planter: basilikum, kamille, persille, oregano, malurt, marshmallow osv.
- økologiske produkter for kjøkkenhagen som hjelper deg med å bekjempe sopp sykdommer eller skadelige insekter.
Basert i Faulx-Les-Tombes, Belgia, sørger Semaille for sendinger over hele Belgia samt til Frankrike og Storhertugdømmet Luxembourg. Ikke nøl med å kontakte Semaille-teamet hvis du ønsker mer informasjon om et av deres produkter.
... med våre egne merker, og i noen tilfeller garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis jobber vi med private label på forespørsel, med konkurransedyktige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med spekeskinke, med kjøtt, Tortelloni med kjøtt, ricotta og spinat, med oster - Ravioli, sopp, oster, ricotta og spinat. Vi har også "SPESIALITETER"; Saccottini med trøffel, spekeskinke og ruccola, tomat mozzarella basilikum. I tillegg produserer vi Halal-pasta og sertifisert Kosher.