Frankrike, Collégien
...Designet, produsert og montert i Frankrike, våre maskiner er sertifisert med "Origine France Garantie". Vi er de eneste franske designerne og produsentene av utstyr for bakeri- og konditoribransjen. Spesialister på dresseuse/pocheuse, tartemaskin og vibrerende bord. Vi har som mål å avlaste deg fra repetitive oppgaver, samtidig som vi bevarer særpreget ved håndverksproduksjon.
Portefølje (15)
Frankrike, Josselin
...Våre clean-label løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for applikasjoner innen baking, bakverk og konditori. Stabeo reduserer sprekker i tørre produkter og hjelper til med forming og strukturering av dine formede produkter. Mixeo har varierte applikasjoner, som for eksempel en fett-mimetisk tekstur som muliggjør en reduksjon av fettinnholdet. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør våre løsninger det mulig å øke fiberinnholdet i det endelige produktet betydelig.
Portefølje (15)
...Våre mataromaer tilbys i forskjellige former: væsker, pulver, emulgerte produkter. Emballasjen kommer i flasker på 30 ml, kanner på 250 og 500 ml, eller i løsvekt på forespørsel. De kan brukes til å lage eller tilsettes i ulike kategorier av matvarer: bakverk, makroner, ganacher, dessertkremer, mousser, konfekt, syltetøy, cocktails eller sauser, samt sjokoladeprodukter, iskrem, drikke-sirup, ferdigretter, meieriprodukter, og småkaker.
Portefølje (25)
...Pistasjearoma brukes ofte til å parfymere desserter, bakverk og iskrem. Med sine både generøse, men også subtile og deilige noter, gir det varme og komfort.
Portefølje (50)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...Disse spanske mandlene er kjent for sin kvalitet og smak. De lar deg lage utmerkede bakverk, kaker og desserter. Netto vekt: 200g pose Referanse: HELE MANDEL...
Portefølje (85)
Frankrike, Arengosse
... aromatisert med 100% naturlig vannmelonaroma. Naturlig Fargestoff: Vi bruker naturlige fargestoffer for å gi sukkeret vårt en vakker nyanse som minner om vannmelonens fruktkjøtt, uten kunstige tilsetningsstoffer. Allsidige Bruksområder: Baking: Legg til et preg av sommerfriskhet i kakene, småkakene, muffinsene og andre bakverk. Drikker: Forbedre cocktailene, isteene, limonadene og andre drikker med en søt og fruktig note. Referanse:SUCRE00081A...
Portefølje (200)
Frankrike, Fleury Les Aubrais
... hele kornet, rikt på fibre. Halvfullkornsmel (T110): Litt mindre rikt på fibre, men fortsatt næringsrikt. Hvit mel (T45 eller T55): Letter og brukes til baking, hvitt brød, og mange matlagingsforberedelser. Hvete mel er veldig allsidig for oppskrifter og bakverk. Det gir karbohydrater, proteiner og noen ganger fibre.
Portefølje (11)
Frankrike, Talant
...Med oppskriftsboken "De Klassiske Revidert" fra Journal du Pâtissier, kan du bli en mester i baking og desserter! Journal du Pâtissier tilbyr oss denne oppskriftsboken med klassiske bakverk revidert av Sébastien Serveau. 30 profesjonelle oppskrifter er illustrert trinn for trinn, med fokus på enkelte tekniske punkter, ideelt for å lære eller forbedre seg i baking. Du vil finne følgende oppskrifter: baba med rom og appelsin, jordbær- og kvarg-charlotte, jordbær-basilikum-macarons, svart skog, opera, vanilje-karamell-profiteroles med havsalt... Tekst på fransk og engelsk.
Portefølje (192)
Frankrike, Prunay-Sur-Essonne
...Aromer & Smaker lager for deg en kraftig og stabil smak til bakverkene dine under baking.
Portefølje (20)
Frankrike, Olivet
...T55-mel anbefales for baking av brød, bakverk og wienerbrød.
Portefølje (7)
Frankrike, Bayonne
... VEKT FØR BAKING (G):400 g VEKT ETTER BAKING:330 g LENGDE (CM):52 cm BREDDE (CM):7 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR BAKING:18 min. | 200ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:24 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1099 / 263 PROTEINER (G):8,18 KARBONHYDRATER (G):52,84 SUKKER (G):1,02 FETT (G):1,14 KOSTFIBER (G):4,20 SALT (G):1,25...
Portefølje (44)
Frankrike, Cornillé
...Takket være sin høye temperaturmotstand, sin nøytrale smak og lukt, sikrer den raffinerte storfekjøttfettet PRADINE® all type matlaging (fritering, fondue ...) uten å påvirke kvaliteten på maten. Dens omega-9/mettet fettsyrebalanse gjør PRADINE® til et sunt matfett som er motstandsdyktig mot oksidasjon. Like formbart som palmeolje eller smør, er PRADINE® også en nyttig ingrediens for fagfolk innen baking, konditori, bakverk og osteproduksjon. PRADINE® kommer fra våre franske områder og er et bærekraftig alternativ til palmeolje.
Portefølje (17)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Maé silikonformer er former designet for både frysing og baking av dine søte og salte retter (bakverk, iskrem, kake, forretter, sjømat og kjøttprodukter, boller, bakverk...). Premium mat-silikon for intensiv bruk Motstandsdyktige mot temperaturer fra -45°C til + 280°C Enkel uttakning (anbefaling: uttakning etter frysing) Laget i Frankrike Format: Individuell Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Frankrike, Paris
... dekorasjoner, inkludert dine mønstre, logoer eller former. Våre spesiallagde utstikkere gjør det mulig å kutte ut presise og varierte former, ideelle for baking og kreativ matlaging. De vil perfekt supplere bruken av dine silikonformer for å gjenskape formen.
Portefølje (10)
Frankrike, Fondettes
... matdekorasjoner og utstyr for baking. Slik har vi siden april 2024 blitt den første produsenten av sukkerpasta i Frankrike. Hele produksjonen skjer helt i våre lokaler i Fondettes, fra blanding, til produksjon av brød, til emballasje og merking. Vår kvalitetsprosess er nært knyttet til vår vilje til å produsere så nært oss som mulig, samtidig som vi bidrar til den lokale økonomien så raskt som mulig. Hvert produkt er designet og produsert for å garantere optimal kvalitet både når det gjelder overholdelse av gjeldende standarder og bruk. Velkommen til Carambelle-universet!
Portefølje (16)
Frankrike, Caden
... grunnlaget for vår virksomhet. PANEMEX er anerkjent som spesialist på smakstilsetninger, visuelle og ernæringsmessige for bakevarer, bakverk og konditorvarer. Våre smakstilsetninger er tilgjengelige i konvensjonell eller økologisk (AB Ecocert sertifisering): kornflak, grønnsaksflak, tørkede frukter, naturlige/gylne/ristede/karamelliserte frø, blandinger og konsentrater som kan tilsettes på slutten av eltingen. Vi har et bredt utvalg av produkter uten minimumsbestilling og kan også tilpasse produkter med skreddersydde oppskrifter og emballasje.
Frankrike, Wargnies Le Petit
Léna Chou er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på bakverk og skapelse av søte desserter. Vi har to hovedområder: kurs i baking hjemme eller i våre lokaler. Dette er en original og sosial måte å tilbringe tid med venner eller kolleger på, for å utvikle sine kulinariske ferdigheter og teamånd. Vi tar imot et stort antall bedrifter som ønsker å utvikle sin teamånd gjennom et kulinarisk...
Frankrike, L'union
Selskapet CARIF S.A er produsent av melkorreksjonsmidler, ingredienser og forbedringsmidler for baking, konditori, bakverk og småkaker, bakeenzymer, blandinger og premikser for spesialbrød, forberedelser for konditori og catering, samt spesifikke aromaer og fargestoffer. CARIF S.A. formulerer, produserer og markedsfører innovative ingredienser innen melindustrien under kvalitetsgaranti ISO 9001...
Portefølje (12)
Frankrike, Coray
... tjener til bevaring, baking eller presentasjon av næringsmidler. De fleste av våre bokser tåler også høye temperaturer og kan brukes i ovnen, noe som begrenser tap av fuktighet og aroma. Papirene fra TAMAIN EMBALLAGES er valgt for kvaliteten på deres raffinering, som gjør det mulig å minimere innføringen av glidende eller vanntette stoffer (ren tremasse, raffinert, kalandret, silikonert).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play