Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Paris
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg... Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te... PETROSSIAN...
Portefølje (5)
Frankrike, St Pal De Chalencon
Velfor-gruppen, spesialist på bearbeiding av plastmaterialer i over 35 år, tilbyr skreddersydde termoformede emballasjer for næringsmiddelindustrien: foie gras-bakker, bakker (frysing, mikrobølgeovn), krukker, småkaker, modningsklokker; for medisinsk og farmasøytisk bruk (tablettbeholdere, autoklaverbare blisterpakninger, poser for medikamentløsninger, primær- og sekundæremballasje for medisinsk utstyr); samt industriell emballasje (transportbrett). Vi kan også tilby pre-print, en trykkteknikk for å verdsette emballasjene dine og skape et personlig design på hele overflaten av produktet ditt.
Frankrike, Saint-Berthevin
... fjærfeprodukter - Gårds-kylling - Coquelet - Vaktel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fette and (andebryst, foie gras) - Kalkun - Kalkundeler - Bearbeidede kalkunprodukter - Kebab - Kjøttpålegg - Due - Spillvilt - Bakverk / Brød - Smør - ...
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Frankrike, LA SEGUINIERE
... emballering, håndtering, pakking, innpakking og robotisert lasting: kontinuerlige etuier, sekvensielle etuier, spesialmaskiner for bag in box, blisterpakningsmaskiner, pakkelinjer for foie gras, semi-automatiske skuffelukkere, overpakkingsmaskiner for klar til salg skuffer, maskiner for påføring av kartong, emballasjelinjer for brie eller automatiske systemer for påføring av lokk på kopper. JYGA PROCESS er et selskap i FIDEIP-gruppen, en industrigruppe innen mekanikk og metallurgi.
Frankrike, Blénod-les-Toul
... Bulligny, ligger kjellerne og kontorene i Blénod-les-Toul. Domaine Claude Vosgien tilbyr omvisninger i kjellerne og smaksprøver, samt måltider på gården. Dette er en anledning til å oppdage côtes-de-toul, marc, brennevin og likører, samt lokale produkter som souffléer med mirabelle, lorraine-pai, foie gras eller syltetøy.
... dem i våre preparater. Vi tilbyr andekjøtt i form av confiterte lår, gizzards, magret tørket med Guérande-salt eller foie gras, confiterte og/eller tørkede pølser, fylte mager og mange andre retter å smake på... Vi har blitt tildelt medaljer hvert år i 5 år, i forbindelse med den generelle landbrukskonkurransen i Paris (gull- og sølvmedaljer). I tillegg er vi opptatt av kvaliteten på produktene...
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine, casso...
Frankrike, Bergerac
Alimentation Fine de France er den franske grossisten av delikatesser som er referansen takket være en streng kvalitetspolitikk: utvalg av produkter basert på strenge smak- og kvalitetskriterier, med minimal bruk av diverse tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler, samtidig som man fremmer brukervennlighet og innovasjon, i respekt for den franske kulinariske tradisjonen. Implementer...
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois?
Frankrike, St Astier
... generelle landbrukskonkurransen og den nasjonale foie gras-konkurransen. Vår verksted har kapasitet til å produsere store mengder ved å kombinere en unik håndverkskompetanse. Vi søker hovedsakelig å levere foie gras til mellomledd, og deretter er det opp til videre diskusjon.
Frankrike, Bergerac
Ligger i Bergerac, midt i dette verdifulle området, utgjør LA TRUFFE PERIGOURDINE den essensielle lenken i denne landbrukssektoren og viderefører et gammelt håndverk innen produksjon av foie gras. I over 10 år har vi blitt en uunnværlig aktør på scenen for fettrik and. LA TRUFFE PERIGOURDINE tilbyr også et bredt utvalg av råvarer med IGP Périgord til tjeneste for profesjonelle, samt frosne produkter.
Frankrike, Loché
France of Gastronomy er en nettbutikk for salg og levering av delikatesser. Produktene som tilbys er laget av små franske og europeiske produsenter (Italia...), Kvalitet, håndverk, autentisitet og enkelhet er i fokus. Et bredt utvalg av produkter venter på deg på vår nettside, alle mer deilige enn de andre: terriner, syltetøy, viner, aperitiffer, foie gras... Du vil også oppdage våre gourmetkurver som kan tilpasses etter dine ønsker (kostnader, serier...). Kontakt oss for mer informasjon, vi vil gjerne svare deg... Vi sees snart.
Frankrike, Cahors
... spesialiteter fra regionen med trøfler, foie gras, steinsopp over hele Frankrike. Trøflene høstes mellom november og mars, og kjøpes "i jorden" på markedene. Alle trøflene gjennomgår tre påfølgende sorteringer før de selges som ferske trøfler eller trøfler på glass. Huset tilbyr Den svarte vintertrøflen, andre arter av trøfler som Den hvite trøflen fra Italia – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, hvit sommertrøffel, kinesisk trøffel, såkalt burgundertrøffel, trøffel fra Lorraine, fersk trøffel, svart vintertrøffel, trøfler på glass.
Frankrike, VALRAS-PLAGE
La BIROULADE, et handelsfirma som ligger ved Middelhavet - hvis navn er inspirert av en lokal skikk - tilbyr deg produkter som er representative for Languedoc-regionen: olivenolje, økologisk syltetøy, sirup, pålegg, foie gras, terrine...
Frankrike, BOZ
Vårt håndverksfirma produserer og selger en naturlig, gammel gallisk aperitiff: TRIPOLIX. Denne unike og hemmelige gamle oppskriften gir en veldig original aperitiff med noter av kastanjer, nøtter og aromatiske urter. Den har en alkoholprosent på 18%. Vi bruker kun naturlige produkter fra franske områder. TRIPOLIX kan nytes rent eller i cocktail. Den passer perfekt til foie gras, landterter...
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION er et fransk produksjons- og handelsfirma for fjærfeprodukter. Vi leverer fersk og frossen fjærfe og fjærfedeler til industrien og grossistmarkedet over hele Europa. AQUITAINE SELECTION er et familieeid selskap som spesialiserer seg på fettrik and og gås. Selskapet produserer og markedsfører foie gras, andebryst, andelår, andeføtter, andemager osv. Alle andene som selges, kommer fra IGP Sud-Ouest-kjeden. De er derfor oppdrettet, foret, slaktet og kuttet i Sørvest-Frankrike av godkjente fagfolk. Disse andene har spesifikke egenskaper, definert av spesifikasjonen CC04-95.
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION er distributør av gastronomiske produkter i Rungis for eksport. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION tilbyr et utvalg av luksusprodukter og kvalitetsvarer fra det internasjonale markedet i Rungis for sjøtransport. Spesialist på sjø- og luftfrakt av østers, oster, foie gras, frukt og grønnsaker, fisk, industriell bakst, delikatesseprodukter... Eksportør av ferske produkter...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I over tretti år har vi vært håndverksprodusenter av gåse- og andefett samt kastanjer i Dordogne. Våre konserver er laget på stedet, i henhold til de tradisjonelle oppskriftene fra Périgord. Konserveriet er i menneskelig størrelse. Fete og ferdigretter (cassoulet, confit, civet…) blir forberedt med omhu og får den største oppmerksomhet gjennom hele produksjonskjeden. Vårt laboratorium er godkjent ...
Frankrike, Montesquieu Volvestre
Frankrike, Arles
Vinrom - Delikatessebutikk Mer enn 300 referanser av vin, champagne og brennevin. Alle vinregioner i Frankrike er representert. Gastronomi fra Provence og Sørvest, foie gras, iberisk spekemat, ost. Gavepakker til bedrifter. Smaksprøver.
Frankrike, Rungis
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale delikatesser, foie gras, laks Label Rouge, ferske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Produksjon av regionale og utenlandske spesialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Frankrike, Sigoules
Behandling av andekjøtt Andepølseutvalg Stekt Tørkede og røkte andebryst Mager Andebryst fylt med foie gras Rå utvalg...
Frankrike, Castels
Frankrike, Reims
Frankrike, La Brede
Grunnlagt for over 30 år siden, er selskapet MOULIN DE LA MOLLE spesialisert på produksjon av and- og gåselever. Gåser og ender blir forsiktig foret og valgt ut slik at leveren deres ikke mister fett under tilberedningen. Dermed produserer MOULIN DE LA MOLLE and- eller gåselever i forskjellige formater. Selskapet stiller all sin ekspertise til disposisjon for sine kunder i Frankrike og i utlandet.
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Frankrike, St Medard
La Maison Garbay og Ferme de Compreste slår seg sammen for å tilby deg høykvalitets fjærfe fra Gers, oppdrettet fritt, samt produkter som foie gras på boks. Julefuglen er spesialiteten til Maison Garbay, som tilbyr deg valget mellom: tørket plukket kylling, gårdsand, ung høne, osv. Den tørre plukkingsteknikken som brukes, gjør at holdbarheten til fjærfe dobles og bevarer kjøttet som forblir...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play