Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORTER: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l SMAKSOPPLEVELSE: En vakker lys gyllen farge for denne årgangen, med aromaer av modne gule frukter. Med lett honningaktige noter som passer perfekt til dine aperitiffer, spesielt en forrett med foie gras.
Portefølje (9)
Frankrike, Rungis
...-fjærfe, merkevarekyllinger og foie gras. I tillegg til spesialitetene som er gårdsfresk fjærfe og foie gras, dekker sortimentet som tilbys av Courtin Hervouet alle tradisjonelle fjærfeprodukter, bearbeidede produkter laget av fjærfe, løsvekt eller vakuumpakkede kutt, fransk og importert vilt (hele og kuttet), lam og geiter...
Samsvarende produkter
Fugllevering - Rungis
Fugllevering - Rungis
Frankrike, Gourdon
Selskapet VALETTE har spesialisert seg på produksjon og salg av foie gras og svart trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familiebedrift som selger autentiske og lokale retter. Vi tilbereder disse produktene generøst og tilbyr dem også i typiske ferdigretter fra Sørvest-Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD er spesialisert på produksjon av foie gras og lokale produkter fra Sørvest-Frankrike. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av eksepsjonell gåselever, foie gras i klut, med fiken, samt ferdigretter som andeconfit eller cassoulet.
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Frespech
Familiebedriften SOULEILLES FOIE GRAS produserer foie gras fra generasjon til generasjon. Et tradisjonelt oppdrett, sunn kosthold, dyrevennlig mating og unik håndverk gjør at selskapet kan produsere produkter av høy kvalitet. I tillegg til foie gras tilbyr selskapet sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-krem, andebryst, pølser, grattons, gizzards, ande-vinger, andetournedos, andepølser, andekoteletter, osv. De markedsfører også smakfulle retter.
MASSE La Maison du Foie Gras siden 1884. Huset MASSE er fortsatt spesialisten på rå foie gras for profesjonelle. Etablert over hele Frankrike, til stede i Europa og utover, vet de hvordan de skal identifisere behovene til hver enkelt for å gi et presist og kvalitetsrikt svar. Med sin erfaring, og med øret mot kundene, har huset MASSE også bygget opp et utvalg av ferske produkter, praktiske frosne...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, Pomarez
I tre generasjoner har familien DUMECQ, som ligger i hjertet av Chalosse, produsert foie gras. I tillegg til foie gras produserer DUMECQ konservert mat og ferske produkter fra gården. De tilbyr dermed et bredt utvalg av produkter: ferske produkter (andefilet, hel and, andefett, andebryst), hermetisert andefett på boks eller glass, andebryst, mager, confit, andelår og vinger på boks, lokale produkter på boks (andefett, anderillettes med foie gras...) og gavepakker.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Barcus
LA FERME UHARTIA er spesialisten på gårdand. Vi har etablert en tradisjonell oppdrett av ender og et verksted for mating med korn før vi begynte med håndverksproduksjon av gårdsprodukter i våre lokaler som oppfyller EØS-standarder. Dermed tilbyr vi et bredt utvalg av produkter basert på and, som gårdsand foie gras, andekonserver, anderillettes, leverposteier og ferdigretter som andedab og fylte pølser.
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er...
Frankrike, Vezac
Grunnlagt for over 80 år siden, er DELMOND FOIE GRAS et familieeid selskap som spesialiserer seg på produksjon av foie gras. Selskapet har en slakteri- og skjære-enhet i Dordogne. Deres engros- og halvengrosvirksomhet vokser hvert år. Slik produserer og markedsfører selskapet foie gras, magret, aiguillette, lår, manchons, gésiers, osv. Mellom håndverk og tradisjon, forplikter DELMOND FOIE GRAS seg til å produsere produkter av høy kvalitet.
Frankrike, la Trinité
... svineopprinnelse. Kontakt oss for pristilbud for store mengder for profesjonelle. Storkjøp på forespørsel: champagne fra produsenter, fine viner, kaviar, foie gras, krydder, bordkunst, italienske viner fra alle regioner, cognac, calvados, eksklusiv vodka, brennevin, bakverk, sjokolade, vann fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, spekemat, ekte høykvalitets parmaskinke. Vi står til din disposisjon for alle råd og eventuelle avtaler etter ditt ønske. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksuscruise.
Portefølje (3)
Frankrike, Lanzac
... forretter som anderillettes og pâtéer laget med foie gras, samt spesialiteter som andeconfit med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt utvalg av gavepakker med regionale produkter. Produktene selges i våre egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et konferanserom med tilkobling samt et spiserom er under bygging for året 2016.
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på foie gras, pâtéer og ferdigretter. Produktene er av høy kvalitet, laget med respekt for tradisjonene, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk sertifisering for en rekke pâtéer, samt eplemos. Tre vegetariske terriner i katalogen. Produksjon av gastronomiske pakker for kommuner og bedriftskomiteer. Eksport og store volumer er mulig.
Portefølje (1)
Frankrike, Cahors
SUDREAU er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av foie gras, andebryst, innmat, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sørvest som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrike, Figeac
... regionale håndverket og lidenskapelige for denne uunnværlige retten til høytidene: Foie Gras. For å kunne tilby dere eksepsjonell Foie Gras, legges det stor vekt på kvaliteten av våre råvarer og utvelgelsen av våre foie gras. Et håndverk som overføres fra generasjon til generasjon. Vi har som mål å alltid tilfredsstille dere, derfor er vi i kontinuerlig søken etter nye smaker som kan heve og fremheve Foie Gras.
Frankrike, PEYREHORADE
Grunnlagt i 1929, produserer og markedsfører Maison BARTHOUIL røkt laks og foie gras. Andene fra BARTHOUIL kommer fra eksklusive oppdrettere som ligger i nærheten av selskapet. Det legges særlig vekt på andene fra oppdrett til slakt, tilberedning, krydring og modning. Røyking av laksen utføres etter tradisjonelle danske teknikker. Takket være denne kompetansen og gamle røykehus, produserer...
Frankrike, Emerainville
VDC France markedsfører produkter av høy kvalitet fra fransk matvareproduksjon med kvalitetsmerker som er både kreative og smakfulle. I takt med sesongene og anledninger tilpasser produktene våre seg de nåværende trendene. VDC France ønsker å etablere seg som en viktig aktør som eksportør internasjonalt. For dette formålet er vårt sortiment utviklingsdyktig og utvides i takt med forbrukerpreferans...
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
La Valtiere er et familieeid selskap som ble grunnlagt for 25 år siden, i Sør-Frankrike. Fra oppdrett til konservering, innoverer vi innen et bredt spekter av produkter basert på and, kylling og foie gras med en kvalitet som er anerkjent i Occitanie. Mange referanser som and merguez, chorizo, panert kylling, grillspyd; og til slutt en autentisk og spesiell foie gras. Hele året og uten avbrudd.
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE produserer foie gras, gizzarder, konserver, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
Frankrike, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel og levering av Halal-sertifiserte produkter. Gjennom vårt merke "Authentic & Halal" tilbyr vi et bredt utvalg av ferske produkter av høy kvalitet, som Label Rouge-sertifisert fjærfe, and, foie gras, kanin, panerte produkter, kaldskjært kjøtt, osv. Vårt merke markedsføres i Frankrike, i Europa og også internasjonalt, i UAE, i...
Frankrike, Toulouse
... med full trygghet. Våre produkter: Vinolok-kork, korketrekker, forkle, vinturi vinoksygener, spinwine, champagneåpner, Drop Stop, bøtte, pumpkork, profesjonell korketrekker, hellekork, underlag, tastevin, sommelierforkle, bartenderforkle, smaksprøveglass, termometerhalsbånd, forkrommet foie gras-håndtak, foie gras-spade, rustfritt stål foie gras-kutter, tilbehør til foie gras-sett, vinboks, personlig vinolok, reklameartikler, ispose, glassholderfat.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play