Frankrike, Liverdun
Bloch, en familiebedrift med to hundre års historie basert i Grand-Est, ble grunnlagt i 1811. Den var opprinnelig etablert i Alsace nær Strasbourg. I 1870 ble selskapet flyttet til Lorraine i forstaden til Nancy, hvor det produserte supper og kraft. Det var først på 2000-tallet at selskapet ble kjøpt opp av HIGY, som omfokuserte virksomheten på kulinariske hjelpemidler. Under sitt nye navn...
Portefølje (24)
LE BONHEUR EST DANS LE POT er et selskap som spesialiserer seg på tilberedning av økologiske ferdigretter. Selskapet utvikler et utvalg av hermetiske ferdigretter basert på korn, grønnsaker og belgfrukter. LE BONHEUR EST DANS LE POT tilbyr dermed supper, kornprodukter, puréer, lokale oppskrifter, oppskrifter fra reiser, naturlige grønnsaker, italienske spesialiteter, syltetøy og retter i skåler.
Frankrike, Signes
Vi er en håndverksbedrift lokalisert i Var. Vi produserer et utvalg av provensalske spesialiteter: Tapenader, antipasti, supper, confitert hvitløk, confiterte løk, tomatsaus... Vi er kjent og anerkjent som spesialister på fruktpuréeddik: det største utvalget, den høyeste pulpaforholdet, en uforlignelig smak. Vi distribuerer produktene våre direkte til kundene våre i Frankrike og til eksport. Vi er et aktivt medlem av nettverket Gourmet Provence - Produsenter av Smaker.
Frankrike, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech designer, produserer og markedsfører mataromaer. Vi tilbyr aromaer i form av væsker, fettløselige og vannløselige stoffer, pulver, pasta og emulgerte produkter. Våre aromaer kan brukes til alle typer agro-matprodukter: alkoholfrie drikker, alkoholholdige drikker, meieriprodukter, dietetiske produkter, småkaker, bakverk, konfekt, dyrefôr, ferdigretter, supper, pølser, sjømat, sauser, marinader osv.
Frankrike, Saumur
... d’ANJOU, saumuroises supper, vinpeach-kremer, røde fruktkremer, grapefruktkremer, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Produsent av røde fruktsirup, nøttesirup, krydder og urter, sitrussirup, eksotiske sirup, forfriskende sirup. Produsent av økologisk brennevin, økologiske sirup. Karamellpålegg, sjalottløkkompott, appelsinmarmelade. Besøk destilleriet fra april til oktober. Vær oppmerksom på at alkoholmisbruk er farlig for helsen.
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
... bakevarer; steriliseringsløsninger for frukt, grønnsaker, supper, sauser, meieriprodukter og dyrefôr; løsninger for bearbeiding av frukt og juice, konsentrater og aseptiske prosesser for sitrusfrukter, tomater og andre frukter. JBT er også et tjenesteselskap for design og implementering av automatiserte håndteringssystemer og løsninger basert på guidede lasertrucker, trådguidede, selvstyrte, førerløse...
Frankrike, Bergerac
Alimentation Fine de France er den franske grossisten av delikatesser som er referansen takket være en streng kvalitetspolitikk: utvalg av produkter basert på strenge smak- og kvalitetskriterier, med minimal bruk av diverse tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler, samtidig som man fremmer brukervennlighet og innovasjon, i respekt for den franske kulinariske tradisjonen. Implementer...
Frankrike, Nice
AMSud er spesialisert på salg av produkter for Automatisk Distribusjon. Vi tilbyr et utvalg av kvalitetsdrikker for dine automater. Kaffe i bønner eller frysetørket, sjokolade, cappuccino, vanilje, karamell, pistasjmakroner, te, supper, kalde drikker og godteri. Vi har som mål å imøtekomme dine behov ved å tilby en tilpasset løsning, derfor deltar vi også i utviklingen og designet av merkevarer...
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS er spesialisert i produksjon av sauser (til pasta, kjøtt, fisk, vinaigrette), supper (kremet, puré, gazpacho) og pålegg. Vi har et bredt utvalg av sauser pakket i beholdere (mini-flasker, skåler og rør, poser og duo-poser, staver og krukker, squeeze-flasker, poser, bøtter og kanner, containere og big bags) med enkel åpning. Våre kreasjoner møter de spesifikke behovene til...
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Frankrike, Plouvien
SILL ENTREPRISES er en bretonsk gruppe etablert i 1962. Vår hovedaktivitet er behandling av melk: melkepulver og meieriprodukter. Over tid har vi diversifisert vår virksomhet med produksjon av juice og fruktdrikker, supper og poteter, smør og tradisjonell krem. Nylig har vårt tilbud utvidet seg til å inkludere et utvalg av frosne ferdigretter. SILL ENTREPRISES samler merkene: La Compagnie Artique...
Frankrike, Cuincy
... produkter for å krydre og heve alle dine forberedelser, inkludert: urter, søt og sterk chili, Piment d'Espelette, kanel, hvitløk, pepper, ingefær, curry, gurkemeie, valmuefrø, orientalsk blanding, Colombo-blanding, Tex Mex-blanding, Tandoori-blanding, Wok-blanding og mange flere. Vi tilbyr også salte dehydrerte kulinariske hjelpemidler for dine kalde retter, supper, puréer, fond og sauser, samt søte...
Frankrike, Saint Germain En Laye
MOBILCOOK designer profesjonelle, mobile og modulære kjøkken. Med MOBILCOOK kan restauratøren plassere sitt mobile kjøkken på det stedet han anser som mest passende, til det ideelle tidspunktet, både innendørs og utendørs, raskt og enkelt, med mulighet for å modulere oppsettet for å lage spesialiteter som pizza, pannekaker, supper, pasta, couscous, muslinger, burgere eller paella.
Frankrike, Change-Laval
... næringsmiddelindustrien for design og produksjon av modulære utstyr og komplette automatiserte linjer. Våre kompetanser innen næringsmiddelsektoren gjelder for meierier (fersk ost, smeltet ost), meieriprodukter, drikkevarer, juice, supper, sauser, småkaker, sjokoladeproduksjon osv. Vi produserer og markedsfører for eksempel pasteurisering- og varmebehandlingsenheter, leverer doserings- og blandingsmoduler, rustfrie stålkonstruksjoner, samt automatiserte CIP-stasjoner.
Frankrike, Pont St Esprit
... "terroirs", Olivenoljer, Klassiske oljer, Gastronomiske oljer, Eksotiske oljer,... Men et annet sortiment er tilgjengelig, nemlig sortimentet med andre produkter som inkluderer, økologiske juicer, økologiske dressinger, økologiske supper, økologiske viner, …...
Frankrike, Mundolsheim
Som en integrert del av Moguntia Food Group AG basert i Østerrike, markedsfører Haya France et bredt utvalg av dehydrerte produkter med varierende konsistenser: i pulverform, som pasta, i «væsker» eller som granuler, som sauser, fond og juice, supper og buljonger, marinader og krydderblandinger, for vegetariske dietter, osv..... Gruppen tilbyr produktserier uten allergener, veganske, vegetariske eller økologiske. I tillegg tilbyr de produkter som oppfyller religiøse krav (halal, kosher...). Alle produktene tilbys i flere emballasjer som poser, doy pack, bøtter, bokser, osv.
Frankrike, St Tropez
Les viviers de st tropez er et selskap spesialisert innen agroindustri. Mer spesifikt innen salg av skalldyr og fiske-supper på boks. På grunn av kvaliteten på produktene sine og sin sterke erfaring, er selskapet anerkjent internasjonalt.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play