ufs.country_names.RU, Saratov
...Millet er en av de eldste dyrkede plantene i Eurasia. Millet begynte først å bli dyrket for omtrent 7000 år siden, og dette er en verdifull kornavling. Kornet (kalt millet) brukes til å lage supper, frokostblandinger og andre kulinariske produkter; det er et verdifullt fôr for fjærfe. Vekstsesongen varer fra 60 til 120 dager. Planten er thermofil og motstandsdyktig mot tørke, samt mot...
Portefølje (40)
ufs.country_names.RU, Penza
...Termisk koker er ment for å lage sirup, marmelade, marshmallows og sjokoladeglasur. Den er designet for tilberedning og oppvarming av ulike konfektmassene: - sjokoladeglasur; - sirup; - fyllinger, syltetøy; - marshmallow, marmelade; - scalded deig; - supper, osv. Vi produserer kokere med volum på opptil 2000 liter. Rammemikseren med skrapere, DN40 dreneringsventil, temperatursensorer for produkt...
Portefølje (12)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kokosmelk er et utmerket alternativ til melk fra ku. Den tilsettes ofte sauser, supper og alle slags bakverk. Kokosmelk er rik på mettet fett, vitaminer og mineraler. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med «Krysset Korn»-merket. Dette merket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g...
Portefølje (116)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Maisklid er en kilde til kostfiber. De brukes til mild rensing av kroppen, for å tilsette i bakverk, salater og supper. Reduserer appetitten. Vekt: 200 g...
Portefølje (27)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Røkt rød paprika opprinnelig fra Spania. Paprika har et unikt aroma og gir retten en svært raffinert og stilfull smak. Røkt paprika er laget av vanlig moden paprika. Først tørkes fruktene, og deretter røykes de. Den passer godt til grillede retter, bakte poteter, ris og grønnsaker, samt røkt kjøtt. Praktisk lokk - dispenser. Bruk til Bruk til tilberedning av supper, sauser, salater, marinader, kjøttretter og annet. Næringsverdi per 100 g. Karbohydrater (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 3,0 Proteiner (g / 100g)… 46 Energiverdi (kcal / 100g)… 250...
Portefølje (178)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play