Frankrike, Toulouse
...Basert på våre 25 års erfaring tilbyr vi vår ekspertise for: - Dimensjonering av produksjonsenheter for biomasse av spirulina (dyrking, høsting, tørking, …) - Dimensjonering av enheter for ekstraksjon og emballering av fikocyanin og naturlige flytende ekstrakter - Teknisk rådgivning og ekspertise for dyrking av spirulina og fytoplankton, prosessforbedring og krisehåndtering - Prosjektoppfølging fra A til Å: pilotprosjekt, liten produksjon, industriell produksjon...
Portefølje (3)
Italia, Guardiagrele
... økende kravene til åpenhet og helse fra forbrukerne. Vi er forpliktet til kontinuerlig forskning for å forbedre ytelsen til bakeproduktene, samtidig som vi sikrer matsikkerhet og konstant kvalitet. Med et variert utvalg av tilpassede løsninger, støtter Promix fagfolk i matsektoren med å skape produkter som fremhever den autentiske smaken og friskheten, og tilbyr også spesialisert teknisk rådgivning...
Portefølje (91)
I forbindelse med nullavfallsprosjektet har vårt selskap som mål å redusere miljø- og luftforurensning. Vi jobber med å avhende avfallsmaterialer som forårsaker miljøforurensning, og i stor grad gjenvinne dem som råmaterialer og energi for å bidra til vår nasjons økonomi. Siden oppstarten for elleve år siden har vi, i tillegg til kontinuerlig forskning og utvikling, samarbeidet med ledende...
Tyskland, Untersiemau/coburg
... vært en av de verdensledende dyseprodusentene. Innen forskning, utvikling, produksjon og selvfølgelig også i service. For selskaper innen industri samt farmasøytisk og matsektoren. Lønnsomheten til produktene og tjenestene er basert på personlig kundekontakt, høy produksjonsdybde samt en kontinuerlig kvalitetssikring og langsiktig etterkjøpsgaranti. Utvikling og forskning Målbare suksesser i det...
Italia, Gambettola
... matprodukter i Italia og utlandet - FORSKNING OG UTVIKLING innen matsektoren takket være partnerskapet med de beste teknologene i sektoren for realisering av: - Enkelt ingredienser - Individuelle ingredienser til bruk i dine transformasjonsprosesser eller produkter. - Utviklingsprosjekter - Utviklingsprosjekter for nye ingredienser (råvare og produksjonsprosess) og ferdige produkter for private etiketter.
Frankrike, Saint-Lô
ACTALIA, det tekniske agro-industrielle instituttet kvalifisert av departementet for mat, landbruk og fiske, støtter aktørene i agro-matsektoren innen 6 kompetanseområder: meieriprodukter, matsikkerhet, kontroll og kvalitet, innovasjon, sensorisk evaluering for bedre å forstå forbrukeratferd, utvikling og harmonisering av analytiske metoder for meieriprodukter. Actalia kombinerer forskning og...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play