Italia, Castellazzo Bormida (al)
... seg for mange kulinariske forberedelser: - Første Retter: Ideell for å berike pasta, risotto og gnocchi. - Kjøtt og Fisk: Perfekt for å fremheve smaken av grillet kjøtt, steker og fiskeretter. - Krydder: Utmerket for produksjon av oljer, smør og trøffelsaus. - Forretter og Ost: Passer perfekt til bruschetta, lagret ost og spekemat. Kontakt oss for et Skreddersydd Tilbud Hvis du leter etter det...
Portefølje (34)
Italia, Villafranca
...hvor den ble skapt av kokk Enrico Cosentino i 1978, da han presenterte Scialatielli i en matlagingskonkurranse og vant prisen som årets entremetier. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjøletransport Stef...
Portefølje (4)
Spania, Las pedroñeras
AJOS MAJITO GÓMEZ er et familieeid selskap som driver med dyrking, håndtering, kommersialisering og eksport av hvitløk. Vi tilbyr hvitløk i forskjellige varianter: hvit spring, lilla spring og lilla. Vi distribuerer hvitløk i ulike kategorier, størrelser og emballasjer. Vi har bred erfaring innen landbruket og eksporterer til flere land. Vi garanterer et kvalitetsprodukt til best pris. Vi gir vå...
Portefølje (15)
...Grønne chili i currypasten gir en veldig deilig smak og styrke. Kokosmelken gir en kremet sødme. Frisk zucchini og fersk thai-basilikum gjør denne curryen til en spesiell nytelse. Tilgjengelig i forskjellige varianter: Reker, kylling eller vegansk. Zubereitungsempfehlung: Vår Premium Green Thai Curry anbefaler vi med jasminris eller risnudler. Alternativt kan det også kombineres med pasta...
Portefølje (10)
Italia, Parma
...Gastronomisk Spesialitet - Kastanjetortelli FERSK PASTA All matproduksjon fra Greci selges engros og detaljhandel, både fersk og frossen.
Portefølje (4)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play