Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Håndverkslaget eplelikør, som lages ved å trekke ville epler fra Baskerland i anisalkohol, kjent som "Anisette". Det er en gourmetlikør med smaken av karamellisert eplekake. Ville epler, anis, vann, sukker og alkohol Produksjonsprosessen er den samme som for Patxaran. En dobbel makerasjon; først en kald ekstraksjon i tre uker i nøytral alkohol, etterfulgt av en makerasjon i 3 måneder etter reduksjon med Anisette. 70 cl...
Portefølje (58)
Frankrike, Ascain
Txopinondo er en baskisk siderfabrikk som spesialiserer seg på produksjon av eplebaserte drikker. Den viktigste drikken er Sagarno, bokstavelig talt "eplevin" på fransk. Dette er den eldste drikken i Baskerland, med en alkoholprosent på mellom 6 og 7°. Den bør nytes gjennom hele måltidet sammen med salt mat. Eplet har vært en rikdom i baskisk kultur siden antikken. Txopinondo produserer derfor tra...
Portefølje (8)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play