Frankrike, Auray
... skreddersydd matemballasje er deres kjernevirksomhet, har PLASTOBREIZ og PLASTOLOIR også et bredt utvalg av resirkulerbare matemballasjeprodukter beregnet for vakuum- og gassbehandlingsprosesser (MAP), skin emballasje, samt frysing og/eller termisk behandling. En unik kontaktperson lytter til deg og følger deg gjennom hele emballasjeprosjektet ditt. Vi er sertifisert ISO 9001 v.2000 samt BRCGS...
Portefølje (384)
Estland, Tallinn
... attraktiv på hyllene i salgssteder, som et produkt med høy omsetning. Det er 24 pakker i hver produktboks. De har en holdbarhet på 9 måneder. Produktet bør oppbevares mellom 2° og 8°C for best resultat. Dana osteskiver produseres av fersk melk fra kuer og andre naturlige ingredienser med de beste kvalitetsstandardene. Osteskivene kan brukes på ostefat, smørbrød og burgere. Størrelse :200 g...
Portefølje (80)
Tyskland, Balingen
...Stretchfilminnpakningsmaskinen B2 er den ideelle løsningen for innpakking av fersk mat i best kvalitet. Enten for automatisk emballering (B2-23) eller som et fullt integrert system (B2-25) med etiketteringsmaskin og vekt. En integrert pakkeoppdagelse sikrer fremragende resultater for et stort utvalg av produkter og pakke størrelser: Attraktivt og sikkert pakket produkter som appellerer til...
Portefølje (190)
Belgia, Zwijndrecht
... Ferskt rødt kjøtt, fisk, ost PET/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE/PE PA/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Høybarriere formbare strukturer PA/EVAL™/PA/knytte/PE Fersk pasta, halvstekt brød PA/EVAL™/PA/knytte/lonomer PE/knytte/PA/EVAL™/PA/knytte/PE Pose, Bag-in-box, overpakke PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Juice, vin, sauser, tomatpuré PE/knytte/EVAL™/knytte/EVA Hva et EVAL™ barrierelag tilbyr: - Enestående oksygenbarriere for å beskytte de verdifulle ingrediensene i maten - Forlenget holdbarhet for MAP (Modifisert Atmosfære emballasje) - Trykbarhet med høy kvalitet og iøynefallende grafikk - ...
... kvalitet mat. Bruken av emballasje med modifisert atmosfære for mat kan ikke bare bevare ferskhet, men også det attraktive utseendet til stiv tray-emballasje kan tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet. Samtidig er forseglingen solid og lett å rive, noe som gir forbrukerne en deilig smak og en komfortabel emballasjeopplevelse. Produktet er egnet for rask og effektiv emballering av tørr og kald fersk...
Frankrike, Auxerre
... ost, dessert Vinification Den prefementerende macerasjonen varer i 10 dager ved 8°C. Den alkoholholdige gjæringen etterfølges av en klassisk vinifikasjon med lette daglige oppstigninger for å fremme ekstraksjonen. Etter malolaktisk gjæring i fat, er lagringen på bunnfall i 4 måneder. Œil: Dyp imponerende farge Rådet fra vinmakeren: Serveres ved 17°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 34 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Årgang: 2016 Kultur: Tradisjonell Label: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Nederland, Lopik
Kasi Food er produsent av osteprodukter og plantebasert ost skreddersydd for sine B2B-kunder. Vi lager smøreost, plantebasert myk og hard ost, fersk kremost, smelteostblokker, pasteurisert ost, naturlige melkeprodukter (EMD) og halvfabrikata for snacks- og vegetarprodukter. Vi kan differensiere på utseende, smak og tekstur. Vår ekspertise ligger i å produsere et bredt spekter av ost- og...
Cartonpack S.r.l er en emballasjeprodusent som ligger i Lainate (MI), og har vært til stede i emballasjemarkedet i over 35 år som produsent av bølgepapp i ark og dens omforming til esker av alle typer. Opprinnelig startet vi som produsent av emballasje for primært industrielt bruk til ulike formål. Fra slutten av 1980-tallet har produksjonen blitt utvidet, takket være oppmerksomheten rettet mot markedet, med et utvalg av artikler beregnet for matbruk (pizzaesker, esker for fersk pasta, boller, krapfen, kaker, brød, ost, osv.) Innen sektoren ...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play