Italia, Castellamare
...Tradisjonell tomatpuré, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, er laget på en håndverksmessig måte, med tomater som er nøye dyrket og utvalgt for å bevare luktene og smakene av italiensk kultur og tradisjon intakt.
Portefølje (26)
Tyskland, Koblenz
...Er du glad i kopier? Eller foretrekker du originaler? Da bør du prøve våre ORIGINAL båndnudler laget av durumhvete uten egg. Nudlene våre smaker fantastisk som hovedrett eller som tilbehør. Vi anbefaler en linse-pesto med lokale tomater om sommeren, og en smakfull gresskar-pesto i den kalde årstiden. Bli med og bli en ORIGINAL!
Portefølje (94)
Italia, Orbassano
...Tonnarelli er en type spaghetti som stammer fra Lazio, og som er veldig lik sin abruzziske fetter, Chitarrucci. Den skiller seg imidlertid ut i noen viktige detaljer: den har en rund form, er litt grovere i konsistensen, og er tradisjonelt laget kun med semolina av durumhvete og vann. Den enkle og rustikke smaken gjør den perfekt for en klassisk romersk 'cacio e pepe', eller den er ideell for veganske oppskrifter, da den er uten egg.
Portefølje (57)
Tyskland, München
... vegetariske sauser. Med det store utvalget kan alle finne sin passende variant. Produkt inneholder: 1250 g Energiverdi: 1444.45 kJ / 345 kcal Fett: 1.8 g hvorav mettet fett: 0.5 g Karbohydrater: 67 g hvorav sukker: 3 g Protein: 13 g Salt: 0.1 g Kostfiber: 8 g Vekt: 1250 g Størrelse: 40 × 26 × 16 cm Allergener: Glutenholdig korn, Uten egg Koketid: ca. 8-10 minutter Opprinnelsesland: Bosnia-Hercegovina Merke: Dr. Ana Collection Produsent: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portefølje (28)
Østerrike, St. Ruprecht An Der Raab
...skrelt bokhvete, skrelt og uskrelt spelt, skrelt og uskrelt hirse, sorghumhirse, bygg, havre, raps, soyabønner, hestebønner, solsikkefrø, gresskarfrø, ris, erter, scarlet runner bønner og linfrø. Funksjoner: + Måleområde 0 til maks. 50% vanninnhold avhengig av produktet + Oppløsning 0,01% + Hektoliter måling (kg/hl) + Infrarød prøvetemperaturmåling + Måling innen sekunder uten forhåndsbehandling av prøver + 7 tommers fargeberøringsskjerm Oppløsning: 0,01% vanninnhold Måleområde: 0 til maks. 50% vanninnhold...
Portefølje (33)
Hellas, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Tørr pasta laget av semule, oliven, fetaost, tomater, grønn paprika. • Premium kvalitet og den fineste smaken. • 100% naturlig - uten smakforsterkere, uten aromaer, uten fyllstoffer, uten konserveringsmidler osv. • Rik på karbohydrater. Vi bruker durumhvete semule dyrket i Peloponnes i Hellas, ferske egg fra lokalt kontrollerte gårder, og de øvrige ingrediensene fra lokale bønder, eltet og tørket i vårt verksted. Alle middelhavs-smaker i et bitt av pasta.
Portefølje (3)
Bulgaria, Plovdiv
... kvalitet fra det tradisjonelle produktet. De ferdige produktene har godt fremhevet glans, farge, soliditet, hyalin overflate, og de øker volumet når de kokes. Forbedreren øker vannabsorpsjonen og forbedrer deigens egenskaper under prosessering. Produkter laget med denne forbedreren kokes uten å klebe sammen, og de har en behagelig lukt og smak. De ferdige pastaproduktene kokes på kortere tid og brytes ikke ned. Varigheten av den teknologiske prosessen er forkortet, og energiforbruket er redusert. Tiden for tørking i produsentfabrikken er redusert.
Italia, Fisciano
... med ferske, frittgående egg og høykvalitets durumhvete semolina for en rik smak og gylden farge. • Fylte Pasta: Vi tilbyr et deilig utvalg av ravioli, tortellini og gnocchi, alle laget med autentiske og ferske ingredienser. • Bronse-Ztrukket Pasta: Vår bronse-ztrukne pasta har en unik tekstur som perfekt...
Portefølje (3)
Slovenia, Krmelj
... kunders ønsker. Alle våre pastaer er egnet for de som ønsker den beste kvaliteten på maten. Dette er hovedgrunnen til at vi har valgt å produsere utelukkende sertifiserte økologiske og veganske produkter. En stor del av vårt sortiment er også egnet for de som unngår gluten, da produktene våre er laget av 100% mel uten unødvendige tilsetningsstoffer. Vi er mest kjent for pasta laget av belgfrukter (rød linse, kikerter, grønn erter, svart bønne) og også for andre sunne meltyper (spelt, bokhvete, kamut, johannesbrød). Selvfølgelig lager vi også pasta av durumhvete.
Portefølje (31)
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
...% hard durumhvete dyrket i de fruktbare jordene i Sørøst-Anatolia, og leverer tjenester med moderne integrerte produksjonsanlegg, uten menneskelig kontakt, og laboratorieanalyser utstyrt med de mest avanserte kontrollenhetene. Utvelgelsen av råvarer skjer av erfarne eksperter, med hensyn til alle faktorer som kan påvirke produktkvaliteten (hvete type, værforhold, jordtype, miljøhensyn i produksjonen). Prøver fra produksjonsbatcher, analyser, produktsporbarhet og periodiske kvalitetsmøter sikrer at samme kvalitet garanteres for hvert produkt i hvert land.
Italia, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro ble grunnlagt i 1982; i 2014 relanserte de sine bakevarer med viktige nyheter, uten å miste sitt kjernevirksomhet innen håndverkspasta. Pastaen Tarall’Oro, omtrent 100 artikler i 10 forskjellige smaker, er laget utelukkende av førsteklasses durumhvete, er bronsetrukket og oppnås gjennom en langsom tørkeprosess ved lav temperatur. Dette gir en ru, porøs og seig...
Frankrike, Strasbourg
... laget av Francesca etter hennes familieoppskrifter, og drysset med ekte Parmigiano Reggiano. For servering på stedet presenteres pastaen i en ekte italiensk tallerken. For take-away serveres pastaen i en morsom og praktisk isolert boks. Basert på produkter direkte utvalgt i Italia av Francesca, lager vi sausene i vårt produksjonsverksted, for å sikre våre kunder en kvalitet og sporbarhet uten sidestykke, fra kilde til restaurantene.
Italia, Albano Laziale
... den beste tradisjonen, blir det bakt naturlig hevet hvit pizza, typiske søtsaker fra Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" skiller seg ut for kvaliteten på de ekte produktene og servicen. Hos oss kan du nyte tradisjonelle produkter typiske for Castelli Romani, som for eksempel det anerkjente Genzano-brødet, laget med naturlige ingredienser og uten kjemisk heving. Vår butikk har et rikt utvalg av brød, pizza, hjemmelagde søtsaker og gastronomiske produkter, hjemmelagde søtsaker og tradisjonelle.
Italia, Verona
Vi er distributører for Italia av søtsaker, en linje med biscotti laget i Italia, uten palmeolje, klassisk linje, fullkornslinje, sukkerfri linje, økologisk linje, økologisk vegansk linje og vegansk linje. Pampapato dolce fra Ferrara. Pasta av durumhvete fra Tavoliere delle Puglie, cherrytomater og datterini, tomatsaus, tomatpuré og hele tomater. italiensk og felleseuropeisk ekstra jomfruolje. og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play