Spania, El Puntal (murcia)
...Chorizo-aroma KONTROLLER: 5 kg. 25 kg. 200 kg. IBC 1000 kg.
Portefølje (204)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Laget med utvalgte kjøttstykker fra våre iberiske griser, presenterer vår Chorizo Castro y González "Selección" seg med en intens rød-oransje farge, myk berøring og middels hardhet, med en intens aroma der paprikapulveret som brukes i tilberedningen, skiller seg ut på en subtil måte. Med en intens og gjennomtrengende smak gitt av den iberiske Presa vi bruker i tilberedningen, er den en fryd for de mest kresne ganer. SKU:N / A Fraktvekt:N / A...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i tarm. Med delikat smak og karakteristisk aroma. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprikapulver, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturlig storfekjøtttarm. 100 % naturlige...
Portefølje (43)
Portugal, Santarém
...Painho pølse er en tradisjonell portugisisk pølse som Monte Safira har laget med presisjon og omsorg. Laget av de fineste nasjonale kjøttsortene, er denne pølsen krydret med en unik blanding av krydder, som gir en rik og smakfull smak som er både tilfredsstillende og minneverdig. Den tradisjonelle røykeprosessen tilfører en distinkt aroma, noe som gjør den til et must for alle som søker en...
Portefølje (14)
Frankrike, Bidart
...Tapas: Chorizo i friterte biter (croquetas) i 500G pose - IFS - Chorizoen i friterte biter fra Maison Caudalie kommer i en 500G pose (omtrent 15 biter / pose). Uten fargestoffer, uten aroma eller kunstige konserveringsmidler og sertifisert IFS, kombinerer disse frosne tapasene en béchamel med chorizo og en sprø panering. Kan friteres uten forhåndsopptining. Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
...Chorizo er en hvitløkspølse med mye paprika. Denne chorizoen modnes i 3 uker og utvikler en fantastisk aroma.
Portefølje (10)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play