...Perler av svart hvitløk Glasskrukke. Netto vekt ca: 65 gr. Dekorasjon av retter Tilbehør i salater, kjøtt, fisk, desserter, osv. Gourmetprodukt for hotell- og restaurantbransjen, fruktbutikker, helsekostbutikker, kostholdseksperter, matbutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre som bruker vanlig fersk hvitløk.
Portefølje (23)
Frankrike, Bernin
...L’AGAR BIO er et utmerket geleringsmiddel av vegetabilsk opprinnelse (alge) som kan brukes alene og i lave doser for å erstatte gelatiner eller pektiner i dine preparater. Det er ideelt for å lage geler eller skum som er stabile mot varme, surhet og enzymer fra eksotiske frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan også brukes til å teksturere produkter (hakket, aspik, terriner, flan, sauser, glasurer, glasurer…) som skal konsumeres kalde eller varmes opp. Siden det ikke brytes ned av enzymene fra mikroorganismer, kan L’AGAR BIO også teksturere levende matvarer (meieriprodukter, veganske oster…).
Portefølje (8)
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
...Kompakt oppvarmingskjelder i ulike utførelser, for rask og enkel servering av supper, sauser, belgfrukter, gryteretter, osv. Den avtakbare innvendige beholderen gjør rengjøringen enkel. Leveres med etikett med magnetisk feste. Kun for dampvarme.
Portefølje (401)
Tyrkia, Istanbul
...Pot eller bolle til salat, suppe eller mat i HVIT KARTONG. Materiale: Biologisk nedbrytbar hvit kartong av matkvalitet, motstandsdyktig mot fuktighet og fett. Form: Rund bolle Beskrivelse: Denne stablebare og estetiske bollen med moderne design vil fremheve produktene dine. Bruksområder: Disse bollene er perfekte for salater, sauser samt alle varme eller kalde retter. Tilgjengelig i: Kraft...
Portefølje (123)
Italia, MILANO
...Calvè klassisk majones i 5 kg bøtte er et høykvalitets matprodukt, ideelt for profesjonell bruk i restaurantbransjen. Laget med ferske og utvalgte ingredienser, tilbyr den en rik og kremet smak, perfekt for å dressere salater og ulike retter. Pakken med 1 stykk er ideell for engros salg, og sikrer tilstrekkelig lager for restauranter og catering. Med en lang holdbarhet frem til 21/04/25, er...
Portefølje (229)
... som pålegg for brød og smørbrød. For best smak og kvalitet anbefaler vi å servere kokos-peanøttsausen ved romtemperatur eller varm. Porsjoner etter behov, ferdig. Ferdigretter dypfryst Gastronomiutstyr Hotellbransjen Matservice dypfryste matvarer engros Kollektiv catering Convenience Gastronomi spesialiteter...
Portefølje (10)
Frankrike, Patornay
...Denne gjennomsiktige boksen er ideell for catering eller profesjonelle som selger take-away måltider, eller til og med for privatpersoner. Den holder dine retter varme, enten det er sauser eller andre retter, og gjør det enkelt å varme opp innholdet uten problemer. Den har også fordelen av å være svært tett takket være lokket som klipses på. Kode:BCKTP751 Dimensjoner for brett:180 x 140 x 52 (L x B x H i mm) Dimensjoner for lokk:175 x 135 x 22 (L x B x H i mm) Brukstemperatur:-20°C/+130°C Volum:750 ml Materiale:Polypropylen...
Portefølje (122)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Som du kanskje allerede vet, finnes det flere måter å bruke lystgass på. I denne bloggen vil vi ta for oss de forskjellige effektene og bruksområdene til N2O. Når det gjelder restauranter eller cateringbransjen, bruker kokker og kjøkkenpersonell lystgass i matvarekvalitet E942 som en aerosolpropellant for å lage skum, forretter, sauser og pisket krem til mat eller drikke. Les dette innlegget og...
Portefølje (241)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Sauser kan tilføre variasjon og nye smaker til rettene dine. Vi har utviklet en ny klar PET-beholder for sauser med en kapasitet på 30, 50, 80 ml, med en praktisk tetningslås for å øke mulighetene dine for å tiltrekke kunder. Materiale: PET Farge: transparent Volum: 30, 50, 80, 120, 150, 180 Dimensjoner: 64, 76 Eske Dimensjoner: 590*410*410 mm Pakking: 1800 (180*100 stk)...
Portefølje (20)
Frankrike, BRIE
Allerede i 1992 utviklet Gilles Bocabeille innovative patenterte ingredienser som vil sette spor (Végédécor®: Omformede grønnsaker). SOREAL setter deretter sin ekspertise innen reologi i tjeneste for skapelsen og produksjonen av avanserte sauser for industrien i næringsmiddelsektoren. I 2006 integrerer SOREAL Comptoir Provençal des Sauces (ILOU) og akselererer veksten sin ved å fusjonere de to str...
Portefølje (10)
Slovakia, Malacky
...Tiltpanne med indirekte oppvarming og integrert rører er designet for steking, damping, koking av grønnsaker, fisk, kjøtt, sauser, pasta med konstant omrøring, noe som eliminerer risikoen for brenning eller ujevn varmebehandling. Prosesser: • Grytesteking • Koking • Fordamping • Steking • Fritering Fordeler: • Utstyrt med en duplikator og elektriske varmeelementer. • Rask oppvarming og høy...
Portefølje (10)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL er en grossist som arbeider innenfor sektorene: matvarer, frysevarer, kjøtt, drikkevarer, pølser, samt hygieneprodukter. Selskapet NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger innen industrien. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, med alltid svært attraktive priser og alltid med et forsprang på konkurrentene. NSA HALAL er også til stede som matgrossist i Europa og over hele ...
Frankrike, Livry Gargan
...For kreative og originale presentasjoner i utstillingsvinduet, sats på denne BPA-frie ABS-platen av matvarekvalitet brukt i slakteri, bakeri, restaurant, hotell, catering... Denne presentasjonsplaten er tilpasset for alle typer matvarer som kjøtt, fisk, spekemat, pasta, salat, sauser, marinader eller sjokolade. Spar tid og oppbevar forberedelsene dine i denne presentasjonsplaten som er egnet for...
Portefølje (46)
Italia, Orsogna
... fisk, omeletter og frittata, tilberedning av sauser og dressinger, smørbrød, snacks til aperitiff, garnityr, pizza og calzone. Maksimal holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato. Tilgjengelighet: Generelt alltid tilgjengelig. Oppbevaringsmetode: Når åpnet, dekk til med ekstra jomfruolje, oppbevar i kjøleskap og bruk innen få dager. INGREDIENSER: Svart trøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolje; Salt; Aromastoffer; Antioksidant: Askorbinsyre. Boks med 6 stk.
Portefølje (9)
Frankrike, Le Plessis Trevise
...Denne mikseren er en allsidig enhet som vil hjelpe deg med forberedelser basert på mel, sauser, kjøtt... Den er perfekt tilpasset for bruk i bakeri, konditori, slakteri, pizzeria, catering, restaurant, da den kan elte både myke deiger og harde deigblandinger som pizza og brød. Fordelene med dette produktet: - Lett å rengjøre - Hele enheten er i rustfritt stål - Tilpasset profesjonell bruk...
Portefølje (66)
...DLA SC-serien er spesielt egnet for fritering av kjøtt, fisk, grønnsaker, fylte produkter og mye mer. Takket være det kompakte designet er den spesielt godt egnet for bruk innen catering. I stedet for fett eller olje kan anlegget også brukes med vann, suppe og kjøttkraft, sauser eller marinader. For nøyaktig temperaturkontroll og best mulig friteringsresultater har DLA en digital varmeinnstilling...
Portefølje (9)
Frankrike, Villefranche
... for supper, sauser og fete matvarer. Den beskytter matens smak samtidig som den sikrer at det ikke oppstår lekkasjer eller søl under levering, noe som gir betydelige fordeler for hygiene og trygg mattransport.
Portefølje (1)
Spania, San Sebastian De Los Reyes
... selskaper, restauranter, catering for bedrifter, og hotellbransjen. Vårt tilbud inkluderer: - Frossen sushi i engros for restauranter - Sushi for catering til bedrifter - Sushi i store mengder for arrangementer - Gyozas, Samosas og frossen dim sum - Sushi for bedrifter: Skreddersydde løsninger for frossen sushi - Frossen gourmet sushi for catering - Tradisjonelle østlige sauser for å akkompagnere sushi...
Portefølje (31)
... legger vi stor vekt på beste kvalitet på produktene våre, tilstrekkelig rådgivning og rimelig priskalkulering, produksjon av hummus og falafel, samt sauser og dipper, restaurantdrift og catering, engros og videresalg av belgfrukter og tahini. I logistikken jobber vi for å importere hele containere og unngå unødvendige reiser. Produktsikkerhetskultur: Sikker og kvalitetsmessig høyverdig...
Portefølje (19)
Belgia, Wijnegem
Produsent av kvalitets varme- og kalde sauser, også under et privat merke. Selskapet er markedsleder innen sauser for spaghetti med eller uten kjøtt. Manna Foods distribuerer sine produkter gjennom ulike kanaler som detaljhandel, serveringsbedrifter, catering, industri og eksport. Selskapet er markedsleder innen sauser for spaghetti med eller uten kjøtt.
Belgia, Oostende
Hos Depuydt kan de tilby deg fine kjøttvarer, fine salater, ferdigretter og catering, sauser, syltede varer og konserver, butterdeig og deigprodukter, frosne produkter.
Fra en ung alder har familien Polonio og Lopez vært lidenskapelig opptatt av gastronomi. Med erfaring, innovasjon og utvikling av nye modeller og teknikker innen gastronomi, grunnla de selskapet Sabores de Anabel Gastronomía y Catering SL, et familieeid selskap siden 2010, som fokuserer på produksjon av syltetøy, sauser, grønnsaker konfitert i ekstra jomfruolje, appelsinmarmelade...
Portefølje (8)
Frankrike, Strasbourg
Francesca er den italienske hurtigmatkjeden av høy kvalitet. Vårt konsept møter forbrukernes behov gjennom hele dagen. For balanserte og sunne måltider, tilpasset alle budsjetter, består vårt brede utvalg av italienske produkter av pasta, salater, varme retter, smørbrød, antipasti, desserter, kaffe… Den italienske pastaen laget av durumhvete, kokt «al dente», serveres med deilige ferske sauser...
... produkter under merkene SUDEM & SUDEMIXIR er produsert i henhold til ISO 22000; 2005, ISO 14001; 2015, og har Halal-sertifikat, og tilbys til våre verdifulle kunder med et portefølje på omtrent 850 forskjellige produkter. SUDEM er hovedleverandør til følgende sektorer; HORECA-industrien, bakerier, restauranter, catering, detaljister, gjestfrihet, konditorier og kafeer, godteributikker, matutsalg...
Portefølje (194)
Belgia, Herstal
... med kantareller, …) ferske og IQF-forhåndskokte, forhåndskokte pastaer og vi tilbyr også IQF-forhåndskokte pastaer, halvferdige IQF-produkter: cannelloni, lasagne og ruller, ferdige sauser: pesto, bolognese, napolitansk, carbonara og fire oster. Blant våre kunder finner vi produsenter (ferske, frosne eller hermetiske) av ferdigretter, dagligvarehandelen, grossister eller distributører, offentlige institusjoner, restaurantkjeder samt restauranter og catering.
Italia, Sant Antonio Abate
... også med topp italienske produkter, med en nøye utvalg av kvalitet og konkurransedyktige priser: Hermetiske belgfrukter og grønnsaker, olivenolje og frøolje, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... bronsepresset pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella av melk og bufala, brent kaffe, hele bønner eller malt, Lavazza og Nespresso-kompatible kapsler eller pods, samt mange typer sauser / tilbehør / aperitiffer. Alt i ulike formater for detaljhandel og catering.
Belgia, Knokke-Heist
Delino er en ambisiøs familiebedrift som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og distribusjon av høykvalitets sauser. I dag står Delino fortsatt garant for de fineste kalde og varme sauser for profesjonelle bruksområder. Dette betyr at både smaken, bruken og holdbarheten til sausene er tilpasset for tilberedning i slakterier, cateringbedrifter, storkjøkken, restaurantbransjen, av produsenter av ferdigretter eller salater, catering..... helt ned til det private kjøkken.
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellomstore butikker. Våre sauser kan være fargede eller nøytrale, flytende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kalde, eller rett og slett marinader. Med vårt høyteknologiske laboratorium-kjøkken er vi i konstant forskning for å skape produkter hvis kvalitet og smak vil tilfredsstille forbrukerne. Vår fabrikk er sertifisert IFS høyere og siden 2014 BRC, noe som letter våre partnerskap med utenlandske markeder.
Belgia, Petit-rechain
Delka produserer majones, kalde sauser og skreddersydde sauser. Kvaliteten på produktene våre kommer fra lang erfaring som mesterkokk og fra en respekt for tradisjonelle produksjonsmetoder og Halal med vårt merke Fayza. 45 forskjellige sauser pakket etter dine ønsker: majones, ketchup, sennep, catering-majones, andalusisk, amerikansk, samurai, burger, gressløk vinaigrette, marokkansk, algerisk, tunisisk, pita...
Belgia, Saintes
... verksted i Thailand. Våre produkter er 100% naturlige, da vi ikke bruker noen konserveringsmidler, smakforsterkere eller kunstige fargestoffer: ferske thailandske, indiske og asiatiske ferdigretter. Food service-produkter: for sammensatt matlaging (sauser), produkter for klar til bruk matlaging (finger food), catering for luftfart og jernbane. Våre merker: Blue Elephant, La Porte des Indes, Azian.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play