Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sid...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 50% Iberisk Fôring: Cebo de Campo Etikett: Grønn Energiverdi: 356Kcal / 1480KJ Fett: 27.6 g Mettet fett: 9.4 g Karbohydrater: < 0,10 g Sukker: < 0,10 g Proteiner: 27 g Salt: 7 g...
Spania, Badajoz
...Skinke fra iberiske griser som er oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, fôret med eikenøtter i montanera-perioden, og avsluttet med naturlig fôr. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smaken av iberisk til en mer overkommelig pris.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
...Stykkene under taggen Cebo de Campo kommer fra Iberico-griser som er oppdrettet fritt. Deres kosthold bestod av en kombinasjon av naturlige fôr og ressursene som er tilgjengelige i engene. Dens aroma og sødme gjør hvert stykke til en ekte delikatesse for matelskere.
Portefølje (10)
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produk...
Portefølje (7)
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakel...
Portefølje (8)
Spania, Alcobendas
...Denne delen kommer fra en gris av 50% iberisk rase, oppdrettet i utendørs intensiv eller ekstensiv oppdrett og hovedsakelig fôret med kraftfôr. Denne typen oppdrett i ekstensiv eller intensiv drift og fôring forbedrer fettinntrengningen i grisen, noe som gjør det til et karakteristisk og eksklusivt produkt av spansk husdyrhold og gastronomi. Med en minimum modning på 24 måneder, er det endelige resultatet optimalt og anerkjent av eksperter og forbrukere. Med denne Jamón de Cebo de Campo vil du nyte en mild og vennlig smak som ikke vil etterlate deg likegyldig.
Portefølje (10)
Compañía La Iberica er et selskap som er dedikert til produksjon og kommersialisering av iberisk svinekjøtt i forskjellige emballasjeformater, avhengig av kundens behov. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt, skinke, iberisk skulder, iberisk loin, modnet viltkjøttprodukter, blant andre egne modnede produkter. Å jobbe med de beste råvarene og ha et team med stor erfaring i bransjen gjør produkte...
Portefølje (3)
BELLOTARI Espacio Ibérico er merkevaren til vårt selskap. Vi spesialiserer oss på salg, markedsføring og distribusjon av produkter fra iberisk svin og alle produkter laget med råvarer fra Extremadura og noen andre spanske regioner. Vi ble etablert med en klar intensjon om å gi maksimal kvalitet i våre produkter. Vi kjenner hele produksjonsprosessen for iberisk svin og produsentene i regionen, og v...
Spania, Zafra-Badajoz
Den beste skinken fra Extremadura. Agroindustriell bedrift beliggende i Extremadura som er dedikert til produksjon av de beste iberiske skinkene fra Extremadura. Suveren kvalitet. Svært konkurransedyktige priser. Salg av iberiske griser, smågriser og eksport av levende dyr. Vi har produksjonslinjer for olivenolje, vin og mineralvann.
Spania, Fuente De Cantos
...-gris. Når det gjelder fôring: Bellota-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet fritt i dehesas og som i de siste månedene av oppfôringen har blitt fôret med naturlige beiter og belloter. Cebo de Campo-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet...
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Familiebedrift som er dedikert til håndverksproduksjon av Jamón de Teruel med opprinnelsesbetegnelse og høykvalitets Jamón Serrano. Våre naturlige tørkerom, som ligger i Monreal del Campo (Teruel) og Fuendetodos (Zaragoza), garanterer en skinke med lavt saltinnhold og optimal modning.
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
Italia, Campo Calabro
I Salumi della Benedetto s.r.l. feirer kvaliteten, og kombinerer den med dufter og smaker typiske for grekernes land i Calabria, duftene av ruta, finocchietto og den brennende røde chilien som, energisk knust i store mortere, fullfører smakopplevelsen. Den lange modningsprosessen, valgt for å ivareta kundenes helse, letter og bevarer kvaliteten på de fysiske og organoleptiske egenskapene til salam...
Spania, Badajoz
...Det finnes mange typer iberisk skinke, og å skille dem fra hverandre er avgjørende for å sikre at produktet er av høy kvalitet. Hos Elige Tu Ibérico har vi utviklet et spesifikt merkingssystem for iberiske skinker, som lar deg garantere kvaliteten på produktet ditt. Det dreier seg om 4 etiketter som sertifiserer at en skinke er iberisk bellota, 100% bellota, cebo de campo eller iberisk cebo. I...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play