Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden starten har Max Zander utmerket seg med kvaliteten på produktene sine, som er håndlaget i den originale tyske stilen. Siden 1968 har vi fortsatt å jobbe for å opprettholde den samme kvaliteten som har gjort oss fortjent til deres tillit. I Max Zander underlegger vi produktene våre et strengt system for kvalitets- og matsikkerhetsstyring, fra utvelgelse av ferske råvarer og ingredienser av ...
Portefølje (28)
Spania, Granollers
...Svineinnmat. Tilgjengelig i fleksible eller stive hylser, med eller uten skillevegger. De er ideelle for pølser: Chorizos, fuet, kokt butifarra. STØRRELSER: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portefølje (6)
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger for produksjon av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Butifarra blanca (kokt)" eller "Salchicha blanca (kokt)". Format: pose 5 kg...
...Spiselig, for cabano, kokt og røkt chorizo, semi-røkt (frankfurtere og pølser, Strasbourg-pølser; cervelas; svart eller hvit butifarra), med en myk bit som den naturlige tarmen.
Samsvarende produkter
Avansert Varm
Avansert Varm
Andre produkter
Avansert
Avansert
Spania, Riudellots De La Selva
... et mer kreativt kjøkken." Når det gjelder våre produkter, har vi et stort utvalg av referanser fra storfe, svin, sau og geit, som: * Storfe: kalibrert entrecôte, entrecôte, kinnkjøtt, indrefilet, hale, ossobuco,... * Svin: svinekam skåret i 5 mm, kotelettsenter, svineknoke, hemmelighet... * Sau og geit: skiver av lammekjøtt, skulderstykker,... * Bearbeidede produkter: 100 % ung okseburger, kjøttboller, kjøttdeig, butifarra,... * Konfitert (4. generasjon): svinekjøtt kinn, svineknoke, ung okse ribbe, svineribbe, svineføtter,...
Spania, Figueres
El Graner er en slakterbutikk med over 20 års erfaring, beliggende i Alt Empordà, med lokaler i Vilafant og Figueres, samt et eget verksted hvor vi lager våre pølser 100 % håndverksmessig. Vi har to linjer med pølser: kokte og tørkede. Fuet, langaniza, bacon, svinekam, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alle laget med mye kjærlighet på en håndverksmessig måte i vårt verksted. Vi tilbyr også pølsepakker for å smake på produktene våre i spesielle anledninger som jul, eller for å gi originale bedriftsgaver.
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Spania, Sevilla
... etterspørres i alle land. Olivenolje er den grunnleggende og karakteristiske ingrediensen i middelhavsdietten. Den kommer fra områdene i Andalucía, og bruken er hovedsakelig kulinarisk og svært gunstig for helsen. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvit, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinaene er konserverte, marinerte eller pølseprodukter. Blant de mest kjente er chorizo, salchichón, lende og andre pølser som butifarra, morcón eller fylt kjøtt. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
... injeksjon), chorizo og fersk longaniza, chistorra, butifarra og hamburgere (med storfekjøtt som det mest fremtredende). Med Hermanos Bernal Hernández, S.L. begynte den tredje generasjonen av Bernal (siden 1898), uten å glemme tradisjonen. I 2004 grunnla vi Cárnicas Palber SL, i samarbeid med José Antonio Palacios Ezquerra, dedikert til skjæring og salg av ferskt kjøtt, noe som utvider produktsortimentet. Våre hovedkunder er innen GASTRONOMI. Men vi satser også på at alle som ønsker det, skal kunne konsumere produktene våre. Derfor har vi en nettbutikk på vår nettside og et salgssted på fabrikken.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play