Frankrike, Le Sen
...for å omdanne dem til svart vanilje ved hjelp av den tradisjonelle prosessen med blanchering og tørking, som gjør at aromaene kan utvikle seg. Ref: VANIAB1B Produktfamilie: VANILJE Type ekstrakt: Absolutt INCI-kode: 100% EKSTRAKT AV VANILLA PLANIFOLIA FRUKTER Produksjonsland: FRANKRIKE Høste-land: MADAGASKAR Plantedel: Belger Bruks kategori for privatpersoner: Ingrediens Botanisk navn: Vanilla planifolia Jacks. ex Andrews (Syn. Vanilla fragrans Ames) Sammensetning: 100% Ren og naturlig.
Portefølje (97)
Belgia, Anderlecht
...Profesjonell elektrisk pastakoker For å lage ferske, tørkede og frosne pastaer Ideell for å skille kokingen av pasta fra andre matforberedelser. Perfekt for restaurantdrift og overalt hvor porsjonering er nødvendig. Gjør det mulig å koke, tømme og avkjøle i porsjoner Skyllingsbeholderen muliggjør rask avkjøling av produktet under tilberedning, ideelt for blanchering Kropp i børstet rustfritt stål...
Portefølje (189)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Blanchering, forberedende koking, avkjøling… kontinuerlige termiske behandlinger er vår andre ekspertise. Å stoppe enzymatisk aktivitet, de-aerere produkter, sette fargen deres, bevare så mye som mulig av Brix-grader og smaker; dette er alle utfordringene i termiske behandlinger av produkter i hermetikk eller dypfryst med et mål om matkvalitet og sikkerhet. Vi tilbyr et stort utvalg av maskiner...
Portefølje (159)
Italia, Ripalimosani
...Vår produksjonslinje for frukt- og grønnsaksprodukter er designet for å følge hver fase av produksjonsprosessen, og garantere kvalitet og sikkerhet. Den inkluderer systemer for vask og rengjøring, koking og blanchering for å bevare de organoleptiske egenskapene, samt konsentrasjon for å optimalisere produktet. Pastorisering og sterilisering sikrer langvarig oppbevaring, samtidig som de bevarer...
Portefølje (6)
Tyskland, Hermsdorf/thüringen
...Integrert blancher og kjøler Blanchering i vann (spraying) eller nedsenking Blanchering i sirkulerende damp Kjøling med vann Kjøling med uteluft Kjøling med isluft...
Portefølje (7)
Bulgaria, Haskovo
...Bruk Som et universelt matlagingsapparat brukes kippkokekaret "Kippcho" til å bearbeide de mest varierte produktene. Kippkokekaret er ideelt for damping, koking eller blanchering av store mengder mat. Mulige bruksområder inkluderer koking av supper, gulasj, pasta, erter, buljong og andre kokte retter. Takket være sin universelle og hygieniske konstruksjon, det avtakbare lokket, den fleksible...
Portefølje (4)
Frankrike, Lamballe-Armor
...Ferske poteter, skrelt, kuttet i terninger og blanchert. Terning på 10 mm tykkelse Opprinnelse 100% fransk. Variasjon fast kjøtt eller myk variasjon Produkt 100% naturlig uten konserveringsmiddel, uten tilsetningsstoffer, uten kjemiske hjelpestoffer. Fersk produkt kokt ved lav temperatur og vakuumpakket etter koking og avkjøling. Koking: Blanchering Pakking: TER Technifil Nettovekt: POSE PÅ 7 KG D.L.C.: 12 DAGER...
Portefølje (17)
Selskapet PMC OUVRIE fremstår i dag som en uunnværlig aktør innen formulering av antiskum og teknologiske hjelpestoffer for alle industrielle sektorer. PMC OUVRIE er ledende innen antiskum for så varierte applikasjoner som: Sukker- og alkoholindustri, Fermenteringsindustrier, Næringsmiddelindustri, Papirindustri og vannbehandling.
Portefølje (3)
...modnet kjøtt, pølser, sjømat og fisk, tørkede frukter, grønnsaker (behandlet ved blanchering, tørking eller sylting), ferdigretter, ost (ikke all ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørkede korn, maiskjerner, peanøtter, osv. Modell: WEP-430A Maks filmbredde: 400 mm Maks filmdiameter: 300 mm Beholderdybde: ≤120 mm Spenning: 3.5-6KW Strømtilpasning: 380V (220V) 50/60H, 3p Pakkefart: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1050X720X940 mm Nettovekt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8 (Mpa) Pakke Type: MAP...
Tyskland, Hamburg
... uunnværlig ved blanchering av mat, da den forhindrer en lite appetittvekkende brunfarge på frukt og grønnsaker. I tillegg støtter den antioksidanter, som for eksempel vitaminer og mineraler, i kampen mot frie radikaler som kan oppstå på grunn av stress eller røyking. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E296 Produksjon: Eplesyre utvinnes gjennom bioteknologiske prosesser som et metabolsk produkt fra bakterier.
... produkt. Blanchering før frysning inaktiverer enzymer, og forhindrer endringer i farge, smak og lukt av frosne produkter. Frysning sørger for den beste bevaringen av næringsverdien til produktene og ustabile komponenter som vitaminer. Vi tilbyr: Grunnleggende grønnsaker: erter, gule bønner, grønne bønner, søt mais, potet, gulrot, løk osv. Grønnsaksblandinger: royal mix (gulrot, blomkål, brokkoli...
Portefølje (15)
Ozstar matbehandlingsmaskiner ble etablert i 2000 og har utviklet seg til å bli en av de ledende produsentene i maskinindustrien for produkter relatert til tørking av nøtter. Vår kjernekompetanse er produksjon av systemer for behandling av tørkede nøtter for risting, steking, blanchering, skallknusing, siling, beløpning og beleggsmaskiner. Vi spesialiserer oss også på løsninger for kaffebønner...
Portefølje (3)
... bearbeide mandlene på flere måter. Vi gjør enkle transformasjoner som blanchering, skjæring, slicing, terningkapping eller produksjon av mel eller pasta, samt noen komplekse prosesser som risting, steking, krydring eller belaging. Vi produserer også premiumprodukter som marsipan, spanske nougater (turron), konfekt, mandelprotein eller først kaldpresset olje, og lager tilpassede produkter. Vi er...
Portugal, Oliveira De Azemeis
NOVARROZ er et nytt portugisisk merke med stor erfaring og kunnskap innen sitt segment – RIS. Hva vi gjør: - Skrelling, blanchering, emballering og salg av ris og risprodukter - Behandling av risvarianter fra Portugal og hele verden, inkludert langkornet, middels, rund, vill, aromatisk og dampet ris - Emballering i kompleks polypropylen, vakuum, poser, kartong og raffiaposer med kapasitet på 0,5...
Sverige, Malmo
... naturlig utseende på produktene, optimal matsikkerhet, høy avkastning og energieffektivitet. Vi utvikler, innoverer og produserer utstyr for matbehandling med fokus på de termiske prosessene for blanchering, matlaging, nedkjøling og IQF-frysing. Vi er forpliktet til en verden med bedre matkvalitet og redusert matsvinn ved å forbedre løsninger for ferskfrosne matvarer som er tilgjengelige hele året. Vi...
Goztepe Makina LTD STI designer og produserer behandlingslinjer for frosne, hermetiske, tørkede og ferske frukter og grønnsaker, samt separate maskiner som vaskemaskiner, kalibreringsmaskiner, kuttemaskiner, kjernemaskiner; pasteurisering, tørking, blanchering og frysetunneler; heiser og transportbånd og mange andre. Du kan finne mer informasjon på vår nettside.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play