Spania, Majadahonda-Madrid
...Det er oljen som er hentet fra oliven plukket på eiendommen i starten av sesongen (november), mens oliven er i full modning, før de når modenhet og plukkes direkte fra treet. Den har en mildere organoleptisk egenskaper enn tidlig olje, med karakteristisk bitterhet og krydder, og alltid i kategorien "Aceite Virgen Extra".
Portefølje (15)
... overproduktiv og motstandsdyktig mot lave temperaturer ned til -18 °C. Arbekina-varianten muliggjør rask inngang til produksjon, selv fra det 2. året etter planting, har et veldig høyt produksjonspotensial og er motstandsdyktig mot lave temperaturer. ART: OLIVEN...
Portefølje (90)
Frankrike, Paris
... grønne noter med hint av modne frukter, eple og banan. I munnen blir disse modne notene supplert med tørkede frukter og mer vegetale noter som grønn banan, ferskt høy og mandel. Denne oljen har en lav bitterhet og en lett brennende følelse, som gir akkurat passe pepperaktig smak.
Portefølje (3)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Dype lilla oliven uten stein som tilhører sitronspissvarianten. Disse olivenene har en behagelig smak med en lett bitterhet. Ulike produktstørrelser: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Opprinnelsesland: Algerie...
Portefølje (61)
Egypt, Egypt And Uk
... kutte de steinfrie olivenene i jevne skiver, noe som holder produktet konsistent. 4. De skivede olivenene legges i en saltlake for å fjerne bitterhet og gjøre dem mer smakfulle. Vi tilsetter også urter og krydder for ekstra smak. 5. Vi sjekker kvaliteten på de skivede olivenene i ulike faser for å sikre at de møter våre høye standarder. 6. Automatiserte systemer sorterer og pakker de skivede olivenene nøye for å holde dem ferske og praktiske. 7. De skivede olivenene går gjennom en siste steriliseringsprosess for å gjøre dem holdbare og klare til å spise.
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
... fargespill. De blir kvitt sin bitterhet takket være den greske metoden som bruker naturlig havsalt og ikke kaustisk soda, noe som gjør at de smaksmessige kvalitetene forblir intakte. Ingredienser: avskallede Kalamata-oliven* 54 %, vann, salt *fra økologisk landbruk. Kan inneholde spor av olivenstein. Nettovekt: 8 kg Nettovekt drenert: 4,3 kg Minste holdbarhetsdato: 24 måneder.
Portefølje (21)
Spania, Cox (alicante)
...Cornicabra-oliven er krydret med timian, fennikel og salt. Cornicabra-varianten høstes for hånd i begynnelsen av september. Olivenen har en sterk bitterhet og er i stor grad anerkjent av eldre mennesker. Denne olivenen konsumeres vanligvis sammen med salater.
Portefølje (45)
Spania, Marbella
... og grønnsaker med klare noter av banan og tomatplante. Den overrasker på smak med sin lette bitterhet, og dens lange krydret ettersmak er et godt eksempel på dens høye næringsverdi. Den lave sletten ved Guadalquivir gir denne arbequinooljen en unik styrke og personlighet. Ideell for å forsterke smaken av tomat i gazpachos og salmorejos. Perfekt som en alliert i salater og bakverk.
Portefølje (3)
Italia, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nye, praktiske og miljøvennlige emballasjesystemet - Oljen laget av Nocellara del Belìce-oliven, med en grønn farge og gyldne refleksjoner, gir en duft av nykvernet oliven med hint av fersk gress og paprika. Veldig intens grønn fruktighet. På ganen, stor konsentrasjon av smak med en behagelig kombinasjon av bitterhet og middels intensitet av krydder.
Portefølje (4)
Spania, Puente La Reina
...Elaborert med variantene Arróniz og Picual, er dette den tidligste innhøstingen fra familien ECOPROLIVE. NOTATER FRA SMAKING: Intens fruktighet av grønn oliven, ren, med stor olfaktiv kompleksitet mellom urteaktige og fruktige noter. Frisk gress, tomatplante og artisjokk med aromaer av mer modne frukter som eple, grønn banan og mandel. Balsamisk. Sitrusnoter. I munnen har den en myk inngang som intensiveres med grønne noter av olivenblad. Intens bitterhet og krydder, men balansert. Format: Flaske 500ml...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekstra jomfruolivenolje ''Pagos Baldios de San Carlos'', fra den spanske regionen Extremadura, 100% arbequina oliven. Første kaldpressing. Veldig behagelig, mandelsmak, uten bitterhet eller sting, med en aroma som minner om skogsbær. Når det gjelder oljen Pagos Baldios de San Carlos, har den en banansmak. Glassflaske 500ml 100% Arbequina med sin gyldne touch. Denne olivenen plukkes på det...
Portefølje (198)
Portugal, Fornos De Ledra
...Ekstra jomfru økologisk olivenolje laget av Cobrançosa og Verdial oliven. Svært lav syreinnhold (< 0,2) Moderat bitterhet og krydder. Produkt av økologisk landbruk.
Portefølje (4)
Hellas, Monemvasia
... gamle familien. Organoleptiske egenskaper: - Frukten er i sin modne form. - Oliven høstet mellom slutten av november – slutten av desember. - Rikt fenolinnhold, med 300 polyfenoler per 20g produkt. - Filtrert på et maksimumsnivå, uten avfallsrester (skum eller gossypol). Hva du kan forvente fra denne kategorien: - Transparent vektløs oljetekstur; - Mild smak med fint aromatisk profil; - Hovedaroma fra nyklippet gress; - Medium til lave intensiteter av bitterhet og krydder; - Ideell for daglig bruk. Hell det fryktløst i matlagingen din og daglige retter.
Portefølje (3)
Tyrkia, Izmir
...Kristal Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolje er kaldpresset økologisk EVOO som er hentet direkte fra oliven, og som gir sporbarhet og økologisk matsikkerhet i henhold til sertifisering av økologiske produkter i alle trinn. Dens frie syreinnhold er mindre enn 0,8%. Den gir en distinkt smak og lukt sammen med sin skarphet og bitterhet som merkes i halsen og munnen. Den anbefales til kalde retter og til alle typer salatdressing. Filtrert og tappet på våre lokaler. Produsert i begrenset mengde og sertifisert av ECOCERT SA.
Portefølje (4)
Spania, Úbeda-Jaén
...Jomfruolivenolje ekstrahert fra Picual-oliven, utmerket for sin sammensetning av fettsyrer og sitt høye innhold av naturlige antioksidanter. Dens høye innhold av enumettet oljesyre bidrar til å forebygge hjerte- og karsykdommer. I tillegg gjør det lave innholdet av linolsyre og det høye innholdet av polyfenoler det til den mest stabile oljen som finnes; det er en moden olje med stor kropp. På smak er den balansert i bitterhet og krydder, med minner om tomatplante og grønn mandel.
Portefølje (9)
Italia, S.spirito Di Bari
...Produksjonsområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-oljer preget av et middels-intensivt nivå av fruktighet, bitterhet og krydder, med en dominerende duft av fersk mandel og lette sensasjoner av gress/blader og artisjokk.
Portefølje (7)
Spania, Jabalquinto
...El AOVE Finca Badenes Picual er en høykvalitets ekstra jomfruolje, laget av de beste oliven fra picual-varieteten. Denne oljen høstes i midten av oktober for å bevare sine egenskaper og aromaer. Den intense grønne fargen og den store uttrykksfullheten gjør den fremtredende på markedet. Med en fruktig smakprofil og et hint av bitterhet, er den perfekt for å fremheve smaken av middelhavsretter. Denne AOVE er ideell for de som søker et premiumprodukt som kombinerer tradisjon og kvalitet.
Portefølje (22)
Italia, Marciano Della Chiana
... bitterhet og krydderhet, anbefales den til å dryppe over enhver rett laget med ingredienser av høy kvalitet. Format: 500 ml. Ingredienser: 100% italiensk ekstra jomfruolje. Olivenvarianter: Moraiolo, Arbequina Toscana. Uttaksmetode: Kaldpressing. Høstingstid: 19. oktober. Høstemetode: Hovedsakelig mekanisert. Fruktighet: Intens. Oppbevaringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys og varme.
Portefølje (10)
Spania, Villanueva De La Reina
...I nesen, komplekse fruktige aromaer av frukter, grønnsaker og tørket frukt; grønt eple, kiwi, mandel, pinjekjerner, ruccola-blad og sypress, med et ristet preg som gir stor delikatess. I munnen oppleves den samme olfaktoriske progresjonen; søt i begynnelsen hvor eple og kiwi igjen kommer frem. Den er vegetabilsk i midten og balsamisk på slutten. Elegant bitterhet og myk krydret smak godt balansert. Mandel ettersmak.
Portefølje (4)
... kjennetegnes av en fruktig, grønn smak, med bitterhet og krydder som gjør smaken harmonisk totalt sett. Det er en 100% italiensk ekstra jomfruolivenolje som er resultatet av erfaring, engasjement og lidenskap, en ekte ekstra jomfruolivenolje, produsert fra en gammel tradisjon av kvalitet, men også fra en bedrift som har vært forankret i området i mange år, i tråd med de mest moderne metodene for...
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
Spania, Villanueva Del Arzobispo-Jaén
I Samvirkeforetaket San Isidro drives vi av vår lidenskap for å lage den beste olivenoljen. Våre picual-oliventrær produserer oliven med særegne egenskaper av bitterhet og fruktighet, som gir dem et typisk middelhavsklima.
Spania, Salar-Granada
... mekaniske prosesser. INENA er en homogen olje, med stor stabilitet, behagelig smak, med lette toner av bitterhet og krydder som gir en duft av fersk gress og eple, myk tekstur på ganen og grønn fruktighet. Hos OLEOSALAR produserer vi ikke bare en ekstra jomfruolivenolje av høyeste kvalitet, men vi viser også dette og sertifiserer det. Gjennom det integrerte produksjonssystemet sikrer vi alle krav til matsikkerhet og kvalitet uten at oljen mister sin personlighet og distinksjon.
Tyrkia, Izmir
... OLIVENOLJE: Fri fettsyreinnhold av oljesyre er maksimalt 0,8 prosent. a-Naturlig ekstrajomfru olivenolje må ha olivenens karakteristiske fruktige egenskaper, bitterhet og krydderhet. I noen olivensorter og ved tidlig høsting kan bitterhet og krydderhet være høyere. Men sensorisk skal det ikke være noen feil, dårlig lukt eller smak. Naturlige olivenoljer er som fersk juice. De er svært rike på vitaminer og mineraler.
Storbritannia, Milford
... - 500 ML. Dyrket eksklusivt på en enkelt eiendom under de snødekte toppene av Mount Hermon, blir innfødte Souri- og Baladi-oliven økologisk dyrket, håndplukket og kaldpresset for å produsere en olivenolje med lav surhet (<0,37%), lav peroksid (<3,98) av høy kvalitet, rik på antioksidanter og sunne polyfenoler. Haramoun balanserer aromatisk fruktighet, bitterhet fra mandelskal og varm pepper, og passer perfekt sammen med en frisk middelhavssalat eller grillet hvit fisk.
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Spania, Villacarrillo-, Jaén
... indikerer det høyere innholdet av antioksidanter (Polyfenoler), karakteristisk for oliven i farge fra varianten Picual. Høyere innhold av Oljesyre gjør den sunnere og en essensiell komponent i det så verdsatte middelhavsdietten i dag. Spesielt anbefalt for å brukes rå, for de som liker olje med kropp og intens smak. Tilgjengelig i flaske på 0,5 liter: Presentasjon i luksuspakke med 2 enheter eller i esker med 3, 6 og 12 enheter. Også i flasker på 250 ml (esker med 12 enheter). Begge med UTTAGBAR KORK • HERALDO ESSENSIELL: kommer fra olivenene som er plukket direkte fra treet i starten...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play