...Prosciutto di Parma DOP tilgjengelig i ulike modningsgrader. Produsert fra låret av en tung gris, født og oppdrettet i Italia, fôret med kvalitetsmat. Søthet og kvalitet gjør denne skinken til en sjelden delikatesse. Tilgjengelig i formater med bein, benfri Addobbo og benfri Pressato.
Finland, Turku
Spania, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uten bein fra Sierra Lindón - Prosciutto di Teruel D.O.P. har en rød farge, med marmorert fett, og ved skjæring avslører det et veldig glinsende utseende. Det kjennetegnes av en lite salt smak og samtidig en delikathet. Fettet har en behagelig smak, og den kremete konsistensen frigjør en unik aroma. Presentasjon: Uten bein prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play